Najdi forum

GARNIER

Pozdravljeni!

Moja koža po obrazu je bila polna ogrcev in por, probala sem že vse živo in pred enim tednom sem reskirala in kupila vse od GARNIER.
Čistilno kremo in tonik – PURE in kremo PURE Care in Control.

Vsak večer si umijem obraz z čistilno kremo nato tonicom in nato namažem z kremo. Zjutraj pa se umijem samo z toplo vodo in namažem s kremo.
Z rezultati sem zelo zadovoljna in bi priporočala vsem, da poskusijo to kombinacijo, če imajo težave z poricami.

Obenem pa sem kupila tudi Bodytonic za čvrsto in napeto kožo. Tudi z tem sem zadovoljna in opazila razultate, ki jih obljubljajo.

Zanima pa me naslednje, ko porabim bodytonic ali mi proporočate da nadaljujem z isto znamko in izdelkom, ali naj vmes menjam proizvajalca. ALi naj vzamem vmes kakšno kremo, ki ne učvrstuje kože – stara sem 23.

Sem res zadovoljna namažem se po celem telesu (nogah, trebuhu, zadnjici, prsih vratu…) in imam lepo svilnato napeto kožo, pa še posebej sveže diši. Ali se lahko sploh mažem po celem telesu z takšno kremo?

Vem da je vprašanje postavljano ‘glupo’ ampak, do sedaj nisem uporabljala takšnih dragih krem, in takih ki bi mi kožo učvrstile…. pa me res zanima.

Hvala na odgovoru in veliko delovnih uspehov še naprej.

LP

Če tebi ustreza in če si zadovoljna s to kremo potem jo kar še naprej uporablji, ne vidim zakaj bi jo menjala če je tako dobra kot praviš

Kaj to pomeni, da ti učvrsti kožo, da ti ne visi več dol ali kaj? Samo pri 23. letih ti nima kaj učvrstiti.

Lp, Lola

Vsaka oseba ima drugačno strukturo vezivnega tkiva, kar pomeni, da lahko postane koža tudi pri 23-letnici mlahava. Zato so na tržišču različni proizvodi, ki pomagajo reševati take in podobne probleme. Velikokrat so sestavine v takih izdelkih primerne tudi pri negi proti strijam, saj taka koža nima dovolj velike sposobnosti, da bi se raztegovala brez stranskih učinkov – strij.

LP Anita – Salon Fanči

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close