Najdi forum

Imam Garmina 255W z že naloženo karto CN2010 na napravi, na SD sem naložil AR2.30 in dela v nulo. Po Sloveniji in Jugi imam vklopljeno samo AR, po Evropi pa CN2010 in me še ni pustilo na cedilu.

Prosim za nasvet,
možu bi za roj. dan rada podarila Garmina. Katerega naj po vaših izkušnjah izberem,da ima tiste funkcije, ki jih res potrebuješ?

LP Anguria

Če boš kupovala poglej, da ima še funkcijo TMC, npr. Garmin nuvi 765T

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Kaj pa Nuvi 265Wt ali pa 275T sta O.K. ? Sta kar nekaj cenejša. Kaj pa je (če sploh) potrebno še dokupiti ?

Hvala in LP

Nuvi 265Wt ali pa 275T

potem pa 265wt ali pa 275t + če so sredstva še adria route 2.30 (ali 2.20) cca 100 €

pa bodo gospod zadovoljni..

Sem malo preverjala cene, pa sploh ni (vsaj na ceneje.si) take razlike v ceni. 265 WT = 210; 275T = 235 in 765T= 260 Eurov. Kaj moram še kaj kupiti zraven (kakšno kartico …) ali je komplet Osnovni komplet: nüvi 765T, prednaložena kartografija Evrope City Navigator, vakuumski nosilec, FM sprejemnik za prometne informacije/12V napajalnik, USB kabel, disk za na armaturo)dovolj ?
Hvala

Osnovni komplet: nüvi 765T, prednaložena kartografija Evrope City Navigator, vakuumski nosilec, FM sprejemnik za prometne informacije/12V napajalnik, USB kabel, disk za na armaturo)dovolj ?

Če se vozi še po državah bivše juge, potem mu kupi še Adria Route na kartici, pa bo super – cca. 110 €

Hvala Klemenxx, hvala, ker nam “nevednežem” pridno pomagaš.

LP

Iz spletne strani sem prenesel brezplačen zemljevid Vietnama in bi ga rad naložil na kartico. Je to mogoče?

če je t.i. routable mapa jo prenesi na Garmina (ali spominsko kartico) s pomočjo
programa Mapsource (katerega si preneseš iz Garminove strani), če pa ni routable
mapa, potem pa raje poglej http://rcmaps.googlepages.com/ pa si jo presnami.

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close