Najdi forum

Gardsko jezero

Šli bi med počitnicami v Gardaland in Parco natura, pa me zanima kje se 2-3 noči ugodno spi ob Gardskem jezeru (ne kampiranje). 2 odrasla + otrok 5 let.
Vprašala bi še ali je v Gardalandu dovolj atrakcij za 5 letnike, da se splača iti?

sej ne rečem, da otroci ne uživajo. sem videla ogromno zadovoljnih malčkov. ampak gardaland je v največji meri za najstnike. vstopnina je pa čez 30 eur/odrl. ne vem, če je to smiselno.

Mi smo bili maja. Imamo 3 otroke (predšolske). Obiskali smo Gardaland in park Nat. Bilo je super, takoj bi še enkrat ponovili:) Atrakcij je v G. za malčke malo morje. Imajo prav poseben prostor, kjer so stvari za najmlajše. Priporočam ogled Delfinov!

Spali smo v kraju Bardolino, kamp Cisano …v mobilnih hišicah. Kamp krasen, čist, igrišče, velik peskovnik ob jezeru, krasna sprehajalna pot. Oddaljenost od Gardalenda in parka cca 10 minut vožnje.
Noč nas je prišla 56eur.

Spletna stran vseh kampov, apartmajev: http://www.gardalake.it/

Uživajte!!

A na osebo ali za vse skupaj 56€ na noc? Za koliko oseb je mobilna hisica?

no naš lani 4-letnik si je od celega tedna najbolj zapomnil gardaland, še mesece je govoril o zabaviščnem parku v katerem smo bili en dan, če bi šla pa še enkrat bi si vzela dva dneva…krasne so viteške igre(5-letnik jih zares ne sme zamudit), delfini,…

Za mobilno hišico/noč. Je pa za največ 5 oseb….to je res samo za prespat (notri pa vse kot v prikolici: Wc, majhna kuhinja, miza, 2 sobici)

Mi bomo pa letos šli v Guliverlandio, Aquasplash Lignano in pa Aqua landio. To je vse tam okoli Lignana in gremo za čez vikend res samo zaradi tega. Komaj čakamo 🙂

Mi smo ravno prišli iz Lignana. Bilo je super, sigurno bomo še šli. Guliverlandija je pa za manjše otroke zakon.

maca5, a lahko še malo več informacij o Gulliverlandiji: ste bili notri cel dan, je bila gužva? Mi imamo otroke stare 9,6 in 3 leta in zdaj tuhtamo med Gullivelandijo in Gardalandom. Cenovno je precej ugodnejša prva, nočem pa, da bi bili razočarani. Hvala za informacije.

Lp, M.

je primerno za takšne otroke..moja hčerka ima 5 let in je bila navdušena nad Gardalandom..priporočam vam tudi ogled Movielanda,kjer se vse vrti okoli filma..zelo zanimivo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close