Gardsko jezero
Kakšno je stanje tam okrog sedaj v avgustu? Šli bi za nekaj dni (sobota-sreda), pa me je malo strah gneče (imamo male otroke; do 5 let).
A je bolje prej rezervirat (prenočišče v hotelu, kamp, kmečki turizem,.. ni važno) ali se da najt tudi kar tako, ko si že tam.
Sej vem da dobim z iskalnikom velik podatkov (že prebrala), pa me zanima še kakšna sveža izkušnja.
Bila prejšnji teden…ni blo pretirane gneče…spali smo v hotelu…
ogledaš si ga lahko na http://www.hotelsaraceno.it/ in je cca 3-5 km oddaljen od GArdalanda. r
Odvisno v kateri kraj bi šla. Kar se tiče rezervacij, po moje je bolje, da kaj rezerviraš.
Mi smo sicer bili meseca maja v mestu Torbole in je bilo že kar polno ljudi. Kraj je sicer zelo obiskan, ker je del kolesarske ture in ugoden za windsurf, če pa vi nič od tega ne prakticirate, potem verjetno res obstajajo kaka bolj mirna mesta. Drugače je pa za otroke po moje tam zelo lepo. Lep kraj, lepi sprehodi, plažica za igranje, igrala, ugodna klima…
Ojla, mi lani smo bili preko agencije sicer v Desenzano del Garda v Hotelu Berta je bilo zelo lepo.Lastnik rekel, da je boljše če kar pokličemo direk ali preko maila, da se sigurno kaj dobi. In res letos smo šli na blef in si rekli če bo prenočišče bo če ne pa domov. No in smo dobili luštkan apartma pred Gardaladom (do vhoda 800m) z bazenom itd. Zelo lepo.
lp mamiR
Forum je zaprt za komentiranje.