Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Gardsko jezero – Lignano

Gardsko jezero – Lignano

Oj,

med prvomajskimi bi šli za ene 4-5 dni ali ob Gardsko jezero ali v Lignano.
Nikjer še nismo bili, zato me zanima, kaj priporočate.
V bistvu smo imeli namen it v mobilno hiško v kamp ob Gradskem jezeru, zdaj pa me je začelo mal skrbet, da zna bit tam ob tem času kar hladno (mogoče se motim). In sem prišla na idejo, da bi lahko šli v Lignano.

Imamo dva otroka (8 in 4 let), tako da bi en dan šli pač v en park (ali Gardaland ali ZOO), ostale dni pa bi malo kolesarili in rolali.

Kaj torej priporočate? Pa kje konkretno ste bili, tisti, ki ste že bili.

HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Videla oboje in ti rečem Gardsko – brez konkurence. Mediteranska klima (za maj sicer ne vem), ogromno za videt, ogromno za počet.

V Lignanu imaš sicer Gulverlandijo in živalski vrt, to je pa tudi vse. In tudi glede lepot pokrajine ni primerjave.

Mi smo bili v Pescieri.

Gardsko je res super, sploh pred in po sezoni, ko ni gužve 🙂
Jaz sem hodila sicer večinoma septembra, pa je bilo še fino toplo, se je dalo kopat itd.

Mi smo bili lani za prvomajske ob Gardskem jezeru. Vzameš mobilno hišico s klimo in zalaufaš gretje če je potrebno. Mi smo gretje uporabili, ker lani je bilo katastrofalno slabo vreme. Letos seveda upamo na boljše vreme med prazniki.

se strinjam, Gardsko z Verono, v Lignanu je lepo zaradi peščene plaže in lenarjenja na sončku če je … ampak 4 dni je že dolgčas … Guliveriada in ostalo pa se itak odpre šele konec maja …

O, hvala, no, potem bomo ostali kar pri prvi odločitvi in držali pesti za lepo vreme. No, saj lani je bilo tudi na morju zelo mraz in deževno.

zaljubljena v Irsko – a lahko vprašam, v katerem kampu ste bili?
Zaenkrat imamo v mislih Del garda

Camping Belvedere blizu mesteca Lazise (skoraj pljuneš lahko v Gardaland, tako je blizu).

http://www.campingbelvedere.com/index.php?lang=en

Živjo!

Zaljubljana v Irsko, mi razmišljamo, da bi šli na Gardsko jezero konec junija. Kamp, ki ga omenjaš mi deluje OK, mi lahko poveš kaj več. So hiške ob jezeru OK. Kaj se tam dogaja – razen Gardelanda? Imamo hči staro 4 leta, s seboj pa smo povabili mojega nečaka – 15 let. Do sedaj smo bili dvakrat v Lignanu, bilo je super.

Hvala za informacije.

lp

Safari park je tam zraven 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close