Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Gardaland v dežju

Gardaland v dežju

Pozdravljeni!
V soboto se s fantom odpravljava v Gardaland, pa me zanima, če se v primeru dežja (upam, da ga ne bo, ampak vseeno), sploh kaj dogaja tam.
Pa kaj se splača probat!
Hvala

V primeru dezja obratuje Gardaland normalno (lastna izkusnja). Svetujem ti, da vzames poleg deznika zraven kaksen anorak, kajti z deznikom zna biti na trenutke kar zoprno.

Tudi mi v soboto potujemo v Gardaland in upamo, da bo zdržalo lepe vreme.

lepo se imejte!! poročajte kaj, kako je bilo. mi gremo v začetku septembra – upam!
srečno

Jaz sem en deževen dan preživela v gardalandu. Marela skor ti ne bo prišla prav. Če bolj se boš trudila z njo slabš bo, zato ti svetujem, da jo pospraviš kar v ruzak. Anorak je sicer priporočljiv, vendar kaj kmalu premoči in si hitr moker kot miš. Je pa fajn, ker potem ni nobene gužve, če je dež. Sabo si nesi za preoblečt in pusti v avtu/avtobusu, da se preoblečeš v suhe cune. Mi se sicer nismo, smo si pa glave sušili na WC-jih. Pa je blo kljub dežju fino.

Hvala za odgovore! Baje bo lepo vreme, tko, da upam, da se bomo fajn meli!Ti ametist, pa tud uživaj!

Mi smo bili v Gardalandu že 2x in vsakič je bilo supber dobro, le da smo bili na koncu zelo, zelo, zelooooooooooooo urtujeni. Dežja nismo imeli smo pa imeli veliko gužvo, pa nič zato.

Vsem veliko zabave!

Za Gardeland pusti dežnik doma, anorak pa le vzami! Dela vse! preverjeno.

mačkon

Mene pa zanima s koliko starimi otroci greste v Gardaland?
Mislim predvsem na minimalno starost otroka, tako da ima tudi on kaj od zabave.

V dezhju je she bolj prijetno ker ni vrst velikih in se ne kurish ko chakash 🙂
Midva s taboshlo polovico sva kupila tam pelerini in je blo mega …nekatere atrakcije te tako ali tako popljuskajo. Prvo polovico dneva je blo sonce …ponoch pa dezh.
12 ur sva zdrzhala in ob polnochi utrujena a prezadovoljna zapustila Gardaland.

Uzhivaj 🙂

p.s. probaj hrano s seboj vzet ali se prej najest …ker notr je hrana en velik podn

Oj!
Pa še neki me zanima! Kaj se splača sprobat?Mal me je strah prostega pada, pa za ta mad house sploh ne vem kaj bi blo! Glede na to , da mam mal klavstrofobije, me je kr strah iti v eno hišo, pol pa ne bi znala vn pridet.(tko kot tiste hiše z ogledali, ko v njih blodiš po tri ure).

Probaj vse, razen, če ti višina in vrtenje ne odgovarja se boš tega izognila. Otroci pa morajo biti veliki vsaj 130 cm, da lahko pridejo na vsa igralno zabavne objekte.

odsvetujem ti mad house , pa tisti prosti pad

A lahko vprašam, zakaj mi odsvetuješ te dve stvari! No, sej na prosti pad ne mislim jt, ampak za mad house me pa res zanima za kaj se gre!

lift v katerga se zguzhva mucho folka pa se pol zapre itd.

space vertigo pa te dvigne visoko in potem te naenkrat spusti

po tem kar si nashtela da te moti ti resno odsvetujem to dvoje …no jaz nisem shel ker me moti podobno :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close