Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Gardaland – otroci

Gardaland – otroci

Imamo tri otroke, starosti 9,6 in 5 let. Ko sva bila z mižem se sama, brez otrok, sva obiskala Gardaland in nama je bilo zelo všeč. Sedaj sva dobila ponudbo, da obiščemo park skupaj z otroci. Kaj mislite, ali so še premajhni? Verjetno ima kdo izkušnje s svojimi otroki – naj pove svoje mnenje. Hvala!

Ta mala dva sta vsekakor premajhna za večino atrakcij (mislim da je omejitev 1,20 m), starejšega pa seveda ne bodo zanimale atrakciej prilagojene majhnim otrokom. Če greš ti s tamalima dvema in oče s starejšim, boste vsi zadovoljni.

ojla, jaz mislim (ceprav nimam otrok, sem pa v gardalandu bila ze en par krat), da starost vasih otrok ne predstavlja problema. v gardalandu imajo parado in del parka je namenjen prav najmanjsim otrokom.

Mi smo bili v Gardalandu prejšnji teden. Otroka sta stara 6 in 10 let. Oba sta zelo uživala. Smo pač malo prilagodili zadevo – mož s starejšim na bolj divje jaz z mlajšim na manj divje, je pa dovolj primernega tudi za mlajše. Mislim, da bomo prihodnje leto šli za več dni kampirat in potem uživali tam okoli.

Zivjo!
Midve sva bili s tamalo (2 leti in pol) pred dvema tednoma v Gardalandu. Mislim,da za tvoje ne bo problem. Midve sva bili pac samo bolj na tistem koncu za tamale, s tem ,da sva si ogledali se ene par predstav (delfine, drsalce..)…Edino, kar je malo morilo so bile dolge vrste, drugace pa ni bilo problemov. 🙂

Acerola, ali si s svojo hčerkico, ki je stara 2.5 let lahko šla v gusarsko ladjo in piramido, ali jej premajhna.
Hvala za odgovor.
Lp. Mojca

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close