Gardaland-kdaj otroci?
Pozdravljeni,
tema o Gardalandu je že bila pred kratikim. Mene pa zanima, kakšna je minimalna starost otroka, da bi ga bilo smiselno peljati v Gardaland. Tu mislim predvsem, da ima tudi on kaj od tega, ne da ga samo gor in dol voziš v vozičku.
In katera je tista višina, oz omejitev, da ima vstopnino zastonj in da gre na različne vrtiljake, itd. ?
Hvala in lp
Mi smo bili v Gardalandu v soboto in moram priznati, da sem bila presenečena nad tem, koliko je bilo tam majhnih otrok, od nekajmesečnih dojenčkov naprej.
Mislim, da ima otrok do enega metra brezplačen vstop. Na nekaterih napravah so omejitve 1m, 130 cm ali 140 cm.
Ker je naša ravno malo čez 140 cm, nisem bila tako pozorna na te omejitve, vsekakor pa ima otrok dovolj zabave tudi, če je manjši.
Pozdravljena!
Tud jst sem bla v soboto v gardalandu, zato ti lahko povem, da imajo prav luštno vasico prirejeno prav za otroke.
Na te odrasle vragolije grejo pa lahko otroci, ki so večji od 120 cm.Imaš pa pred vsako vragolijo za katero je velikost pomembna metre, tako, da lahko preveriš.In to ti tud svetujem.
Se spomnim enen družine, ki je stala pred mano v vrsti.Imeli so dva otroka, en pod, drug pa nad 120 cm.Gledal so meter, ta malga so tud premerili (za kakih pet cm je bil premjhen), pa so vseeno upal.In ko so po eni uri prišli na vrsto, ta malga niso spustil noter. Tko, da je blo joka kr precej.
Velik užitka v gardalandu. Pa upam, da znate kej italijansk, ker o kakšni anglščini al pa nemščini nimajo pojma. Vsaj tam, kjer so zgodbice-pri dinozavrih in v mad house.
Oj!
Ja, sej midva sva tud čakala,ko utrgana-kako urco pa pol in to okol desetih zvečer.
No, v glavnem da jo te v en dvigal-mislim da okol 60 ljudi, in pol se ugasnejo luči in pol na stropu dvigala se prikaže kako en hudobni mož, ki razlaga, kako je to hišo začaral.(seveda je vse v italijanščini, tko, da nam je to pol vodička razlagala), no in med tem te peljejo v podzemlje.No, pol greš pa vn iz dvigala in ti tam maskota gardalanda razlaga kako bo sedaj on hišo vzel nazaj duhcu in kako bo spet ta hiša srečna in vesela, v glavnme brez veze.No, pol greš pa kao u to hiško.Notr res izgleda, kot da si v eni hiški, sam mal povečano vse skupaj.Pol se pa vsedeš(nekak tko kot pri dinozavrih) in 30 jih sedi na eni strani, drugi pa na drugo-tko da si gledajo nasprot. Pol se pa kako začne dogajat.Ta del (tla) se začnejo nagibat, približno tko, kot če bi ti sedajle na steni sedu z obzaom navzdol,. in v kontra smer.V glavnme point te hiše je v tem, da se začne pol še hiša obračat in ti maš tak filing, kot da se ti vrtiš za 360 stopinj, v resnic se pa ne.No, to traja dve minute in to je to.
Jst sem bla zelo razočarana-taka reklama, pol pa kr neki.
Sem šla pa tud na prosti pad (sem rekla, da če umrem , bom pa umrla 😉 ) in sem preživela.Sicer me je srce šele čez dve minuti dohitel, ampak smo prežvel.Ampak sem rekla-nikol več!
LP od Vesne
Forum je zaprt za komentiranje.