Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Gardaland- kateri vlakci?

Gardaland- kateri vlakci?

Zivjo!
S hcerko (13 let) in njeno sosolko se odpravljamo v Gardaland. Za njiju bo to posebno dozivetje, zato bi rada ze prej naredila plan na katere vlakce gremo, da ne bomo izgubljale casa v samem parku. Gremo 6.6 (torek). Prosila bi za predloge (glede na vase izkusnje) katere voznje naj preizkusimo. Vse smo pa ljubiteljice adrenalina in zelimo tudi na najbolj note vlakce xd Hvala ze vnaprej in lep pozdrav

Jaz sem šla ob koncu 4. letnika SŠ na prvi vlakec, ki je takoj ob vhodu, imenuje se Mammut. IN to je bil tudi edini na katerega sem upala 😀 Res je noro, ko gledaš Mammuta s tal izgleda kot, da gre vlak le naravnost, ko se usedeš pa druga zgodba. Sem kričala gor, noge so se mi na koncu tresle 🙂
Na tiste, ki te obrnejo čisto kontra na glavo, pa nisem upala 🙂

AJa, pa vodne atrakcije so zakon 🙂 nekateri so imeli s seboj rezervno majico, ker te mal zalije pri spustu navzdol. No jst je nisem menjala, se itak hitro posuši.

Na vse “ta hude” je treba iti, če ti je adrenalin fajn. Blue tornado in Raptor sta super, Sequoia mi ni všeč, ker se prav počasi voziš z glavo navzdol, vodne (Jungle rapids, Atlantida, Colorado boat) so kar ok, samo niso prav adrenalinske (vsaj tiste, ki jih poznam, zdaj že kaki 2 leti nismo bili). Mamut je čisto ok, samo ni zelo adrenalinski, pač vlakec kot vlakec, edino kar je, je da precej sunkovito ruka sem in tja. Prosi pad (Space vertigo) mi je edini, na katerem sem bila le enkrat – ta mi je bil pa preveč strašen, čeprav mi sicer adrenalinske zadeve res sedejo. Oblivion se pa ne spomnim, čeprav vem, da sem bila tudi na tem vlakcu. Shaman je pa nov, očitno na mestu Magic Mountain, ki je bila klasičen res simpatičen rollercoaster (pa ga očitno ni več).
Uživajte!

6 6 ne bo nobene gužve, tako da se boš po vseh lahko spustila večkrat.

Če se Obliviona ne spomniš, potem na njemu nisi bila,

Shaman je isti vlakec kot prej, samo ime so spremenili. Tako kot skodelicam- vrtiljak, zdaj so kitajski rezanci. Malo so spremenili šminko. Avtorica, če gresta na torek, bo več kot dovolj časa za vse atrakcije, ker običajno ni gneče med tednom in ni take čakalne vrste. Uživajta!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close