Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Gardaland Aqaland

Gardaland Aqaland

V maju se z družino odpravljamo z osebnim avtomobilom za vikend petek sobota v Gardaland Aqaland.
Mi lshko kdo pove kje se splača it, kje se poceni prespi kaj se še splača pogledat, kakšne so cene.
Na kaj moramo še biti pozorni?
lp

cao.mislim da je vstopnina v gardaland 22 evrov v akva land pa tisoc sit manj.priporocxal bi ti da gres v petek v gardaland v soboto pa v akvaland.ce pa imate moznost pa pojdite med tednom.jaz sem spal kar v enem sadovnjaku ,drugace pa je tem dosti prenočišč. lepo se imejte

Mi smo prespali v kampu Gasparina 500 m stran od Gardalanda, v enih bungalovih. Kar lepo in poceni – 34 EUR na noč za 4 osebe.

Mi smo šli petek-ponedeljek. V Gardaland nujno v petek, vse ostalo bo že, ampak v Gardiču je pa ful gužva ob koncu tedna.

Aja, ko boste že ravno tam, pojdite še v Safari park! Kulsko!
lp

Če rabiš, ti dam telefonsko od kampa.

ja bi prosu, ker imam dva otroka in ne morem prespati kar v sadovnjaku, da si rezerviram v kampu.

Pridružujem se prošnji Roka, ker tudi mi načrtujemo tak izlet. Naša otroka sta star 4 in 6 let, kaj pa tvoja Rok?
Obhodili bomo bolj otroške zadeve, sicer se dogovarjamo še z eno družino, da se lahko malo tudi izmnejamo na kakšni napravci.
LP A.

http://turismo.regione.veneto.it/en/ric/campeggi/camp/A0230220001.htm

To je link od kampa Gasparina. Mi smo spali v bungalovu, to je ena taka montažna hiška, se mi zdi da je na kolesih, ampak se to prav nič ne čuti. Ima celo klimo, eno otroško (mini) spalnico, spalnico in dnevni prostor z mini kuhinjo, ter kopalnico. Vse je zelo čisto in prav luštno urejeno. Do Gardalanda greš pa lahko tudi peš. Je pa v neposredni bližini jezera, tako da je prijetno tudi zvečer – sprehodi ipd.

lp

Uživajte!

Priporočam le da greš med tednom in da si že takoj zjutraj tam
mislim dase odpre ob 9.00. Takrat je najmanj ljudi ker avtobusi pridejo šele okoli 12.00
Zato je ta čas fajn izkoristiti za vse tiste naprave ki so ponavadi v gužvi ( železnicasmrti ipd )

Lepo se imejte

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close