Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice gardaland 25.junija

gardaland 25.junija

Kakšne so vaše izkušnje z obiskom Gardalanda 25.junija. Je tudi potrebno dolgo čakati ali ne, glede na to, da v Italiji ni praznika in da je 25.junija sreda?

V Gardalandu bo 25. junija strašna gneča, verjemi, in govorili bodo predvsem slovensko. Mislim, da imajo skoraj vse slovenske turistične agencije tisti dan organiziran izlet v Gardaland…

Si že razmišljaja o Mirabilandiji? Do tja je ista razdalja kot do Gardalanda, je pa bistveno manj gneče, ker ni tako razvpito. Poseka pa Gardaland v vseh pogledih.

Bili 7 let nazaj nikoli več. Ti zelo zelo odsvetujem.

lp

Kako pa je tam? Ali v Sloveniji organizirajo prevoze do tja? Ali je večje kot gardeland? V čem je prednost? Kakšna je cena oz vstopnina?

Poglej na link, ki ti ga je pripela Lucy in dobila boš odgovore praktično na vsa svoja vprašanja.

Tudi po moji oceni Mirabilandia poseka Gardaland v vseh pogledih. Takole čez palec se ne morem odločiti kateri je večji, če bi rekel tam-tam, se verjetno ne bi sakramensko zlagal.

Ocka

Mi smo bili tudi v mirabilandiji, pa je bila sobota in takšna gužva, da smo cel dan samo v vrstah stali…

Pojdi v Guliverlandijo pri Udinah.

Midva s fantom sva bila pred nekaj leti ravno 25.junija v Gardalandu in nikoli več ne greva na ta dan!! Bilo je 38 stopinj, v Gardalandu so sicer imeli neke vrste tuše, kjer smo se lahko zmočili (kapljice), gneča je bila nepopisna, za vlak smrti in Colorado boat smo čakali skoraj eno uro, da smo potem dve minuti uživali. Groza. Seveda smo šli večinoma na naprave, ki so bile na vodi (Atlantida, colorado boat…), da smo se lahko škropili z vodo, ker je bilo res vroče. Tudi če v Italiji ni praznik, je veliko Slovencev in res je, da imajo vse agencije na ta dan predviden odhod v Gardaland. Tako da naslednjič, ko grem v Gardaland, bo to maj ali začetek septembra, ko je tudi kar toplo in ni take gneče.

V Mirabilandiji je navadno gneča večja (vikendi) saj jo obiskuje velik del južne italije kateri je Gardaland predaleč.
Za majhne otroke je Gardaland primernješi, Mirabilandija ima pa več za večje.
Gardaland je veliko bolj urejen, medtem ko polni koši v Mirabilandiji niso nič posebnega.
Gardaland je večji, je pa tudi veliko bolj urejen in prerivanja praktično ni.

Malo pozno, pa vseeno 🙂 Bila sem 6 x v Gardalandu, lani in letos pa 3 x v Mirabilandiji, nazadnje za 1. maj, kar je bila napaka, pa vseeno.. Priporočam Mirabilandijo, v vseh pogledih. Med tednom ni nobene gužve, na atrakcijah smo se velikokrat vozili tako, da sploh nismo šli še enkrat v vrsto, ker je ni bilo..Je veliko lepše kot v Gardalandu, bolj poceni, plačaš karto za en dan, drugi dan pa greš zastonj noter, kar pomeni dva dni užitkov.. Če ti ne paše iti v ta park, greš pač v katerega drugega..Za vikend pa ne priporočam, prav tako bo v Gardalandu 25. junija grozna gneča, čeprav nimajo praznika..Edina prednost je v tem, da je bliže kot Gardaland.

Živio,

ali kdo morebiti pozna kdo kakšen kamp v bližini. Mislim, da vstopnica velja za dva dni, kajne?

Hvala za odgovor.
LP, Sabis

misliš kamp v okolici gardalanda ali mirabilandije? če misliš mirabilandijo ja, vstopnica velja dva dni in ravno danes sem po mailu dobila ponudbo campa Piomboni (10 km oddaljen od parka) in sicer za 3 dni – od petka zjutraj do nedelje zvečer za 180 EUR za 3 osebe prenočišče in vključene 3 karte..za 2 osebi je, če se ne motim, 140 EUR, za 4 osebe pa 210 ali nekaj takega..sigurna sem samo za 3 osebe..karte vključene, hišice pa čudovite.. če koga še kaj zanima, naj pa vpraša 🙂

hmm šele zdaj sem videla, da sem kiksnila pri komentarju, ki sem ga napisala 21.5……zadnji stavek se pravilno glasi: edina prednost Gardalanda je v tem, da je bliže kot Mirabilandija..se opravičujem..

Razlika v razdalji je merjeno iz Ljubljane manj kot 30km, kar je pri 350 do 400 km zanemarljivo.

ja, v kilometrih je že mogoče zanemarljivo, v času pa nikakor ne.. če greš v mirabilandio po avtocesti se gre “okoli riti v žep”, če pa se gre po stari (občuten prihranek pri cestnini), pa se časovno kar pozna – tudi do cca 2h več..

Primerjava je bila oboje po avtocesti.

saj se tudi “okoli riti v žep” časovno pozna 🙂 pa razlike je nekaj več od 30 km..saj ni važno, kdor se odpravi tja, ne bo zaradi teh nekaj kilometrov in kake urce vožnje več potem obrnil 🙂

Ha ha, mi smo bili včeraj.Nikoli več v Gardaland poleti.Če ni bilo 40 stopinj, ni bilo nič.V Gardaland je treba it spomladi ali jeseni, nikakor poleti.

Heiii a mi lahko svetujete…sm u 9.razrdu in se za konči izlet odločamo med Gardelandom in Mirabilandijo…kam se bolj splača…a je kakšna razlika med cenama kart???? A lahko tam tudi prenočimo?

smo bli konec junija in videli kar nekaj skupin slovenskih 9-šolcev (so imeli popisae majčke). vsi so bili videti ful zadovoljni, v glavnem so se vrteli na blu-tornadu.

Bili že 3x, super

Sem bila zadnjo soboto v juniju08,super ampak vroče,gužva,ker se takrat začnejo tudi v italiji počitnicE!!!Komaj čakam,da ga čez kakšno leto popihamo tja,adrenalin(haha)…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close