gardaland 25.junija
Midva s fantom sva bila pred nekaj leti ravno 25.junija v Gardalandu in nikoli več ne greva na ta dan!! Bilo je 38 stopinj, v Gardalandu so sicer imeli neke vrste tuše, kjer smo se lahko zmočili (kapljice), gneča je bila nepopisna, za vlak smrti in Colorado boat smo čakali skoraj eno uro, da smo potem dve minuti uživali. Groza. Seveda smo šli večinoma na naprave, ki so bile na vodi (Atlantida, colorado boat…), da smo se lahko škropili z vodo, ker je bilo res vroče. Tudi če v Italiji ni praznik, je veliko Slovencev in res je, da imajo vse agencije na ta dan predviden odhod v Gardaland. Tako da naslednjič, ko grem v Gardaland, bo to maj ali začetek septembra, ko je tudi kar toplo in ni take gneče.
V Mirabilandiji je navadno gneča večja (vikendi) saj jo obiskuje velik del južne italije kateri je Gardaland predaleč.
Za majhne otroke je Gardaland primernješi, Mirabilandija ima pa več za večje.
Gardaland je veliko bolj urejen, medtem ko polni koši v Mirabilandiji niso nič posebnega.
Gardaland je večji, je pa tudi veliko bolj urejen in prerivanja praktično ni.
Malo pozno, pa vseeno 🙂 Bila sem 6 x v Gardalandu, lani in letos pa 3 x v Mirabilandiji, nazadnje za 1. maj, kar je bila napaka, pa vseeno.. Priporočam Mirabilandijo, v vseh pogledih. Med tednom ni nobene gužve, na atrakcijah smo se velikokrat vozili tako, da sploh nismo šli še enkrat v vrsto, ker je ni bilo..Je veliko lepše kot v Gardalandu, bolj poceni, plačaš karto za en dan, drugi dan pa greš zastonj noter, kar pomeni dva dni užitkov.. Če ti ne paše iti v ta park, greš pač v katerega drugega..Za vikend pa ne priporočam, prav tako bo v Gardalandu 25. junija grozna gneča, čeprav nimajo praznika..Edina prednost je v tem, da je bliže kot Gardaland.
misliš kamp v okolici gardalanda ali mirabilandije? če misliš mirabilandijo ja, vstopnica velja dva dni in ravno danes sem po mailu dobila ponudbo campa Piomboni (10 km oddaljen od parka) in sicer za 3 dni – od petka zjutraj do nedelje zvečer za 180 EUR za 3 osebe prenočišče in vključene 3 karte..za 2 osebi je, če se ne motim, 140 EUR, za 4 osebe pa 210 ali nekaj takega..sigurna sem samo za 3 osebe..karte vključene, hišice pa čudovite.. če koga še kaj zanima, naj pa vpraša 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.