Garancija notesnika + stroški
Prosim za pomoč. Pri notesniku Gericom se mi je pri čiščenju z vlažno krpo in nežnim čistilom odstranil zgornji sloj na plastiki , tam okoli drsne ploščice. Plast se odstani tudi, če fino podrgneš s prstom.
Garancija ni bila priznana, ker trdijo, da bi jaz morala to čistiti s primernejšim čistilom, s čistilom za notesnike. Doma smo poskusli tudi to(s čistilom za monitorje), pa se je zgornja plast še vseeno odnašala. Poleg tega pa smo pokasirali še račun za prevoz in pregled notesnika!!1!!?????
Sedaj me pa zanima, če se kdo spozna, če je to prav, glede na to, da je izdelek še v garanciji.
Zahvaljujem se vam za pomoč.
lp,
T.
A v navodilih kje piše s čem in kako se čisti ta ploščica?
Ker tip je dobil plačano popravilo, ko je avto s park senzorji rukno v nizke količke (Peugeot mislim), ker v navodilih ni bilo napisano, da je to samo pripomoček ki ni 100% zanesljiv. So potem to takoj dopisali in poslali vsem.
Torej, če v navodilih ne piše, potem kar pisno reklamacijo, pa tržno inšpekcijo, če ne bodo reagirali.
Vendar reklamacije dajete vedno pisno, pa kopijo zase, je lažej če so spori.
LP …
V vsakem primeru ti morajo zamenjavo krit oni, še posebej, če nikjer ne piše s čim se čisti. Prav tako ti morajo po zakonu o varstvu potrošnikov pokriti stroške, ki si jih imela z prevozom računalnika na servis in v lčasu porpavila zagotoviti nadomestni računalnik. Malo jih zagrozi z tržno inšpekcijo.
Forum je zaprt za komentiranje.