Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Gal Gjurin – vam je všeč?

Gal Gjurin – vam je všeč?

Pred kratkim sem bila na njegovem koncertu in mi je bilo zelo všeč – tako njegova glasba kot on sam. Deluje tako umirjeno, a hkrati energično.

Pa vam?

ne !

Predvsem mi gre rahlo na jetra, ker hoče, da se mu reče ”gau”, ne ”gal”. A potem si bla na gauovem koncertu ? Krneki…

men tud ni všeč, niti on niti njegova sestra

Ni moj tip niti po zunanjosti niti po glasbi.

Njegov oče je slovenist, pa verjetno dobro ve, kako se najpravilnejše na svetu izgovarja to ime …

Men sta oba s sestro tako zamorjena, prav tako njegova glasba. Ne, ni mi všeč!

Njegov prejšnji album Srce mi je zelo všeč. Ta novega nisem še poslušala. Mi je pa fajn. Odstopa v pozitivo.

Gal je v osebnem stiku izjemno simpatičen in topel človek, iz oči pa mu gledajo sami vragci, kot njegovemu očetu v otroštvu.

Gal mi ni simpatičen, pa po pravici povedano niti ne vem zakaj. Ima pa dobro muziko.

Severa pa čisto obratno. Ima izjemno barvo glasu in jo zelo rada poslušam.

Meni ni všeč. Ne muzika, ne on. Mi pač ne potegne.

A je njegov oče igral Kekca?

Oba sta mi všeč, tako vokalno, kot tudi zvrst njune muzike.

… kot srednješolca, jaz pa par let starejša, živel je blizu mene, se vozil z isto trolo kot jaz – takrat je bil en tak flower-power dečko, izstopal ful, zato mi je bil všeč.
potem pa zvem, da je svojo dušo “prodal” – v tem smislu, da je začel igrat ne tisto, kar čuti, ampak tisto, kar se prodaja…
potem vedlo se je, da ima otroka ampak da njegova partnerica noče, da ima stike z njim… (tole je trič-trač)

toliko o njem kot ena zanimivost.

tole, kar zdaj počne, mislim muzika in to – je pa spet drugo. Ampak ne morem podat svojega mnenja, ker ga ne poslušam.

ja!

---------------------------------------- Novi štajerski pregovor: Kjer je dim, tam je tudi radar

Gal je super. Seveda tudi v njegovem primeru drži resnica, da imajo vsaka ušesa svojega malarja. V gneči vsega, kar ustvarja in kar se posluša, pa je njegova muzika čisti presežek v popu. S celo vrsto izvrstnih muzikantov je v Cankarju izpeljal pravo glasbeno čarovnijo. Še dobro, da je na svetu tako – če ti ni všeč, greš kam drugam, če ti gal ni ljub, greš pač na Helenco, če ti tam ni OK, izbereš klasiko v Filharmoniji … Skratka: men je super! Severa pa sploh!

Ne, bila je na GALOVEM…Gal (izgovorjava z U), Galovem (normalna izgovorjava)… Malo bo treba pravila slovnice obnovit…

Meni ni všeč, ne on (za pogledat, mislim, ker ga drugače ne poznam), ne njegova muzika. Jaz utišam radio, tako zelo mi gresta njegov glas in glasba na živce. Sestro pa lahko poslušam.

Mi je všeč.

Živi in pusti živeti

Kako se torej izgovori njegovo ime komplet? Gau Đurin?

kdo je pa njegova partnerka?

New Report

Close