Gabijo se mi ženske…
Men se pa gabijo ženske, nad 30 +, ki ne delajo drugega kot gledajo na to kako so urejene. (to pa se na daleč vidi da so) in posedajo na kavicah, in jim je življenje tako težko (ne najdejo partnerja, nimajo otrok, nimajo stanovanja, imajo samo službo in so vse boge, ker jih noben ne razume (normalno da jih ne).
meni pa se gabijo babure z 3+ pamži, kateri so ji center vesolja in enako pričakuje tudi od ostalih ljudi. ZAVESTNA ODLOČITEV nekoga da nebo imel otrok je zanjo najmanj bogokletstvo in vsaka je posušena veja. uboge zaplankane joškarce pač ne vidijo dlje kot do svojih sončkov, a kaj ko svoj gobec ne znajo zapret in delijo neumne navsete naokoli. od takih potem redno izvem samo koliko se je kateri pamž usral in kaj vse je začel jest. aja in pa da matere ki NE dojijo niso dobre mame ker se lahko vsaka potrudi in potem dobi mlek in doji otroka. jp vsaka se lahko potrudi in ima potem pamža na jošku do 35. leta. in se tudi potrudijo da so kar se da največ na bolniški med nosečnostjo, potem pa porodniška, 2 dni v službo in spet na bolniško ker je znova noseča. in to traja in traja. med tem časom itak samo žre, žre, ŽRE, da na koncu že ni razlike med časom ko je noseča ali ne, ker itak zgleda skos kot kakšen nilski konj. žre in fuka in se razmnožuje, to je njeno poslanstvo in zaradi te “sposobnosti”, ki jo je zmožna le ona se ima potem za superiorno. njej se je potrebno klanjati ko daje srat svojega nevzgojenega pamža sredi trgovine čeprav je wc 5 korakov stran. njej se je potrebno klanjati ko doji 5 let starega pamža na joški medtem ko nakupuje svojo dnevno zalogo da se lahko nažira. hkrati dobro ve samo svoje pravice, kje lahko dobi kaj zastonj in kaj pripada njej zato ker ima pamže. svoje dolžnosti, da jih je kot mati ZAVEDNO spravila na svet in da jih mora tudi sama gor spravit pa se ne zaveda. itak so vse krivi drugi. najprej tašča, potem vzgojiteljica v vrtcu, učiteljica, profesorji, zdravniki pojma nimajo, da o ostalih ne govorim. ona je edina usposobljena za rokovanje z svojimi pamži in nihče drug. zato jih tudi bolestno priveže na sebe. ja take gredo pa meni na živce a kaj naj? nič, pač se jim izogibam (kolikor se le da) naj uživa v razmnoževanju še naprej, jaz pa se tudi ne pustim motit pri mojem življenju, ki je vse prej kot deviško, prazno in osamljeno pa tudi če (še) nimam otrok (mi še kar precej manjka do 30, se to šteje?).
aja p.s.: imam psa 100x bolje vzgojenega kot kak nilski konj svojih 5 potomcev.
In bo tudi šel, meni verjemi. Ko spoznaš pravo (lepo zaobljeno špehovko, po možnosti nasmejano), nenadoma postane pravi čas za otroke, čivavam pa odklenka skupaj z njihovimi lastnicami.[/quote]
Ja kako ap veš da nisem nasmejana? Sicer imam ene tri kile preveč, ampak moj ne mara špehovk, ker je športnik in se mu zdijo lene.
špehovkeeeee, jaz pa se v bistvu kar precej strinjam s teboj, čeprav si svoje stališče malo grobo in nestrpno izrazila.
Čeprav mislim, da je takšnih parov več med starejšimi, mlajši moški (razen maminih sinčkov) pa mislim, da kar pomagajo več pomagajo kot v preteklosti in je res razlika. Res je, strogo ločevanje med ženskim in moškim opravilom je brezveze že zato, ker “ženskih” opravil znese precej več. Da ne govorim, da nekateri mislijo, da so se s tem, da ženski naredijo par otrok, zazihrali in da zdaj lahko počnejo, kar se jim zljubi, tudi zanemarjajo žene … Nekatere pa so za videz družinske idile pripravljene storiti vse, tudi izgubiti dostojanstvo. Meni se smilijo.
Si prebrala morda kak intervju z Romanom Vodebom? Njegova stališča bi te šele razkurila, pogooglaj na internetu 🙂 Ubogljiva, ponižna žena, ki ne sme biti izobražena in uspešna (te so petelinke; moške poziva, naj se takšnih niti ne dotaknejo) in bognedaj, misliti s svojo glavo. Mora biti dobra mama …Če je pa ženska uspešna, je pa dobro ob takšnih petelinkah omisliti si ljubico ali prostitutko … Seveda je pa tolerantno v vsakem primeru … Oba pa morata igrati dobre starše, tudi, če ne klapata skupaj.
Čim manj takšnih Vodebov!!!!
Forum je zaprt za komentiranje.