Najdi forum

GA NE UGASNEM

Zivjo vsem ne vem kako ugasnit svojo skatlo se ne ugasne preko windosov kaj narest imam xp ,lahko ga ugasnem samo na stikalu ozadej.Prosil bi ce mi lahko kako hitro pomagate.Hvala ze v naprej.

Ctrl+Alt+Del –> Task Manager –> pobit vse sumljive procese in potem bo.

Če pa ubiješ kakega preveč, se bo pa itak vse skup zrušlo :))

Kako naj vem katere naj zbrisem.Hvala.

Daj napiši, kaj TOČNO se zgodi, ko probaš ugasnit mašino.

Sploh ne reagira? Na nič? Ne na normalni način ugašanja čez Start Meni, ne preko Task Managerja, nič?
Se vsakič sama od sebe spet zažene, čeprav si pritisnil Shut down in ne Restart?
Ti kaj napiše?

in pa, kaj se zgodi, če gumb za ugašanje držiš več kot 6 sekund?

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

Ce drzim gumb vec kot 5 sekund se ugasne ce pa grem na na mizje na start in na ugasni pa sploh ne migne kot da mu nedam ukaza.Pa se neki ko kliknem na ugasni mi zapre vse programe kot da bi ga ugasnu nato pa to vse povrne nazaj.Vse mozno se probu z programi kot so antivir,registry mechanic,spybot,ad aware se ,ne vem kaj vec narest .Hvala se naprej za vas trud.

Glede na to, da imaš XP:

a si zadnje čase inštaliral kakšen nov software?

Recimo Logitechov MouseWare?

Da ne pametujem dalje:
napako pri ustavljanju čahko povzroča miljon doinštaliranih programov, kot je že AMEN omenil.
Moj predlog za začetek je tale: start – programi – system tools – system restore.
Pojdi po vrsti teden po teden nazaj, dokler se napaka ne bo več pojavljala. Tako boš natančno našel povzročitelja in ga odstranil.

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close