Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek GA NAJ POKLIČEM?!! 2 del

GA NAJ POKLIČEM?!! 2 del

Pozdravljeni,

pred nekaj časa sem objavila svojo temo tukaj: http://med.over.net/forum5/read.php?124,9979454,page=1 , kjer je bilo podanih nekaj mnenj.. na moje vprašanje ali GA NAJ POKLIČEM?

No, zadeva je sledeča. Nisem ga poklicala, poslala sem mu SMS in me je poklical ON.

Moram povedati, da je bila to, da sem vzpostavila kontakt z njim, najboljša odločitev v mojem življenju.

Čeprav, mi je bil njegov pristop, pač nenavaden in sem imela, kar nekaj zadržkov, lahko povem, da mi postaja vse bolj (noro!) všeč.

Njegov karakter, sposobnosti, prizemljenost in iskrenost, so me resnično prevzele. Takšnih moških je res malo in veseli me, da me je ogovoril…prav ON.

V miru se spoznavava in gradiva na najinem odnosu…. vsekakor, SREČNA sem.

Lep pozdrav.

Nauk: ne sprašuj tu gor. Odloči se sama.

Obstaja poseben razlog, da mi kaže, da je forum moderiran in se sporočila ne vidi?

Ne, obstaja pa velika verjetnost, da ne znaš pravilno oddat sporočila.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ne, obstaja pa velika verjetnost, da ne znaš pravilno oddat sporočila.[/quote]

Jamralo je, da ima ime že en uporabnik in sem ga prilagodila. Ni panike, brez škode.

Hvalabogu za SMSe. To je absolutno najboljša rešitev za strahopetce in cincavce….v bistvu
daš signal, pa ti ni treba dejansko poklicat….mega.

Pošlješ SMS: “prosim, pokliči me” ali malo bolj po babje: “zakaj me nič ne pokličeš” pa je stvar rešena

Če bi meni kdo to naredil, bi mislila, da nima keša, da me pokliče:)).

Problem je, če TUD on tebi pol nazaj pošlje samo SMS…..kaj pa pol??? :-O

Noro. V 14 dnevih si od popolnega neznanca uspela izvedet kako je iskren. Lllooooooooollllll. Usrala!

Problem je, če TUD on tebi pol nazaj pošlje samo SMS…..kaj pa pol??? :-O[/quote]

Potem najbrž ti ljudje vzpostavijo virtualen stik:).

Kira beda od babe… prej se je tukaj spraševala ali bi tipa sploh kontaktirala, ker je k njej pristopil na parkirišču… pazi kako ponužujoče za žensko.. zdaj pa take hvalnice o njem. Babe… tako ste bedne da je kar groza. Vsaka čast izjemam ampak so žal redke in težko najdljive kot tartufi…

Vsaj ena babnica, ki ji je uspelo dobiti tipa. Zdaj pa nevoščljivost s strani babnic, ker ti je uspelo. Ter nevoščljivost s strani dedcev, ker njim pa ne uspe dobiti ženske.
Daj še kaj sočnega napiši, da se bodo skuhali v svoji nevoščljivosti.

Hvala za mnenje. Bi se strinjala, ja.

Želela sem pač sporočiti, kakšen je razplet..da s tem spodbudim tako ženske, ki so bolj sramežljive narave in moške, ki niso tako pogumni, da bi pristopili k ženski, ki jo imajo “na gledano”….

LP

Hvala za mnenje. Bi se strinjala, ja.

Želela sem pač sporočiti, kakšen je razplet..da s tem spodbudim tako ženske, ki so bolj sramežljive narave in moške, ki niso tako pogumni, da bi pristopili k ženski, ki jo imajo “na gledano”….

LP[/quote]
Lepo od tebe, ker kakor zgleda, je teh kar precej. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Vidiš, kako pametno sem ti svetovala. Izkušnje pač.
Ženskam leta ne prinesejo samo gub, ampak tudi nekaj modrosti.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Preden določeni bluzatorji nadaljujete z vašimi blodnjami o nevoščljivosti in podobnem sranju, ki ste ga le določeni sposobni nasrat… dajte si prej pogledat originalno temo in pogledat kako se je dotični takrat svetovalo…in kdo ji je kaj svetoval…. potem pa blodite naprej

Lahko ga pokličeš boš saj zvedla ali te še ljubi .
Drugače se pa nakateri fantje in dekleta varajo svoje pare .
Večkrat se fant zmeni z drugo lubico za kakšni zmenek .

A to si mislila tisto modro okoli očesa???

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

a ponujati ti kdaj že rata ☺

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close