Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ga naj čakam ali prebolim?

Ga naj čakam ali prebolim?

Odgovor na objavo uporabnika
hg4, 11.09.2021 ob 15:30

Mija99, 29.08.2020 ob 19:18

Ne razumem čisto vašega odgovora. Kako naj grem z njim, če sva se zmenila da obdrživa odnos na prijateljski ravni kljub temu, da sva si všeč..
[/quote]

Ne želim se pa še enkrat poniževat in mu pisat, da bi se pogovorila.. ker mi je že prvič bilo tako tako, ko sem mu priznala čustva, ampak me je prijateljica spodbudila.

Daj času čas, četudi je težko čakat. V tem času mu jasno pokaži naklonjenost, na njemu pa je, da odreagira. Verjemi, tako je najboljše.

Over.Net predstavlja enega prvih slovenskih portalov, ki svojim uporabnikom že devetnajsto leto ponuja informacije, mnenja in odgovore o zdravju, simptomih bolezni, zdravilih, prehrani, gibanju ter o vsakodnevnih temah, ki jih uporabniki sprožajo na javnomnenjskem forumu. 

Portal je postal eden izmed najbolj obiskanih platform na slovenskem prostoru, ki mesečno doseže 1 milijon uporabnikov. Strokovnjaki podajajo strokovne in neodvisne informacije na 200 različnih forumih. Naš cilj je postati največji, neodvisni in nevtralni portal, ki nudi informacije katere temeljijo na preverjenih dejstvih. Portal želi v ospredje postaviti vsebino, ki bo dovolj razumljiva za laičnega poznavalca ter na ta način zagotoviti, da imajo uporabniki, bolniki preverjene informacije s katerimi si ustvarja širšo sliko o svojem zdravstvenem stanju.Over.Net predstavlja enega prvih slovenskih portalov, ki svojim uporabnikom že devetnajsto leto ponuja informacije, mnenja in odgovore o zdravju, simptomih bolezni, zdravilih, prehrani, gibanju ter o vsakodnevnih temah, ki jih uporabniki sprožajo na javnomnenjskem forumu.

Igra se igrice. Rad bi, da ga lovis okrog in se malo ponizas, tako kot se je on takrat, ko si ga ti zavrnila.

Boom123, 11.09.2021 ob 15:40

Igra se igrice. Rad bi, da ga lovis okrog in se malo ponizas, tako kot se je on takrat, ko si ga ti zavrnila.

Over.Net predstavlja enega prvih slovenskih portalov, ki svojim uporabnikom že devetnajsto leto ponuja informacije, mnenja in odgovore o zdravju, simptomih bolezni, zdravilih, prehrani, gibanju ter o vsakodnevnih temah, ki jih uporabniki sprožajo na javnomnenjskem forumu. 

Portal je postal eden izmed najbolj obiskanih platform na slovenskem prostoru, ki mesečno doseže 1 milijon uporabnikov. Strokovnjaki podajajo strokovne in neodvisne informacije na 200 različnih forumih. Naš cilj je postati največji, neodvisni in nevtralni portal, ki nudi informacije katere temeljijo na preverjenih dejstvih. Portal želi v ospredje postaviti vsebino, ki bo dovolj razumljiva za laičnega poznavalca ter na ta način zagotoviti, da imajo uporabniki, bolniki preverjene informacije s katerimi si ustvarja širšo sliko o svojem zdravstvenem stanju.Over.Net predstavlja enega prvih slovenskih portalov, ki svojim uporabnikom že devetnajsto leto ponuja informacije, mnenja in odgovore o zdravju, simptomih bolezni, zdravilih, prehrani, gibanju ter o vsakodnevnih temah, ki jih uporabniki sprožajo na javnomnenjskem forumu.

Matej?

Ugibam, 12.09.2021 ob 20:28

Matej?

Bravo, “težko vprašanje”, vendar razumem avtorico članka, zaradi svoje želje “oči gladne”, ne vidi postanosti obroka na katerem piše,da vsebuje alergene na ljubezen ali vezo. Vse dokler ne dojameš sam,da te nekdo ne želi, ne ljubi ali nima resnih namenov ter mu ne pomeniš niti toliko,da ti da odgovor je vsakrsnja pridiga odveč. Če in ko moški zeli, ljubi ali ve, kaj želi, kot lovec ujeti, zadrzati..to tudi jasno pove, pokaže, dokaže .. vse ostalo so imiginatorne fatamorgane,ki jih ustvarimo kot blažilce za realne vzroke zakaj nas ni poklical, odgovoril ali podal razloge zakaj bi nas mogoče prizadel bla bla. Velja za oba spola enako, vendar ženske tudi tukaj pretiravamo,ko zelimo zaščititi nekoga,podaljšujemo agonijo.Zdrav odnos nudi in gradi ljubezen na temelju iskrenost,pot in odločitve s polno odgovornosti. Drugo je vse pikapoloničin dim,žal. Hm..lahko pa da se motim in me prosim v čimvečjem številu demantujte z dobro prakso happy starta & end up in da je tole pisarjenje stvar posamicnega razočaranja. Avorica pa naj napiše čez eno leto da se je poročila,da pije coctail na medenih…

Tudi jaz sem se motila, narobe razumela dejanja. Pač ločila sva se pred leti, 1 otrok. Pustil me je on (po cincanju 1 leto bi, ne bi). Bila sem milo rečeno res zahtevna partnerica, ki pa sem ga močno ljubila. On dokaj ok partner, ki pa ne ljubi močno (nikogar, pač ni to sposoben). Čez čas po ločitvi je začel z eno, sicer meni simpatično punco, moje čisto nasprotje. Vendar, mi je vse bolj hodil blizu, mi pomagal na vseh področjih, želel da delam pri njemu, dosti vikendov prišel do naju z otrokom in imeli debate. Ko sem ga enkrat želela skenslat čisto iz življenja, je bil še bolj blizu. Ob tem mi je celo govoril, da nima nekih čustev do nje, mu pa to svobodno življenje, ki mu ga ona omogoča odgovarja. Tudi na njen račun meni kdaj dal prednost, skrival pred njo stvari, ki so bile meni v korist. Vglavnem prijatelji so mi začeli govorit, da verjetno še neki čuti do mene, če je skoz okoli, skoz ponujal pomoč in mekako mi ni “dovolil oditi”.  No, pa sem se opogumila, mu priznala, da mi ni vseeno zanj in da ne morem več tako naprej. Pa dobila hladen tuš, da mi je pač pomagal samo kot človeku. Toliko pomoči in toliko kontakta (v službi bi bila sploh dnevno skupi) za bivšo ženo, pa brez naklonjenosti, brez še nečesa kar v ozadju tli? Pač sem se motila in zdaj dokončno lahko za vedno zaprem to poglavje in se naslednjič vidiva šele na otrokovi kakšni obletnici.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close