Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ga naj čakam ali prebolim?

Ga naj čakam ali prebolim?

Ne bi malo bolj pregledno natipkala? Vse v enem paragrafu… Kaj se je zgodilo? Je kdo koga varal? Si ga zmerjala? Focnila? Ima prevelikega pitona za tvoj mali muffin?

Ne za njim jokat. On lahko najde 10 novih mucik naslednji teden, če pa ni “simp” pa bo tudi odletel v Pattayo ga namakat.

Dobro, mu bom napisala če bi se lahko osebno pogovorila. Če je izid srečanja negativen, mislite, da nebo čudno ko bova imela skupaj projekt? Tudi, če ga izgubim kot simpatijo, ga ne želim izgubiti kot prijatelja..

ne isci non stop nekih dvomov. zdaj je prav in iskreno do same sebe in do njega da poves custva in da se o tem pogovorita… potem bos pa naprej. kot ze zgoraj povddano ne misli vedno negativno vnaprej

Ooo neee! Kot, da bi brala svojo zgodbo. Prvic sem ga za zavrnila, ker mi ni bil vsec. Drugic sva se zmenila, da poskusiva ampak po tednu dni, sem rekla, da to ni to, ker ni bilo uradno, da sva par in toliko casa sem bila samska, da se mi je bilo prav cudno vezati. Cez pol leta sem se sele zaljubila vanj, on mi je takrat napisal, da sem mu dala jasno vedeti, da med nama ne bo nic kot zgolj prijateljstvo. Teden dni sem bila v depresiji mu pisala, mona. In potem mi napise, da se še vse lahko spremeni tako kot se je pri meni, ko sem mu napisala zakaj nisva skupaj. Zdaj mi pise, klice vsakdan prav obsedeno. Pravi, da sem se cisto spremenila hahah.

se že boš odločila, ne bo zadnji, ne predzadnji. Torej ne romantiziraj preveč..

poba je pravi moški, po prvi zavrnitvi od ženske, je ta ženska samo še zgodovina, tukej ni več zajebancije. Hvala bogu, da ima že kakšna druga, tretja v paci…, da te bo prizadel je to pač najhitrejši odgovor, ki pride takrat na misel tipu. Temlje gradi pri drugi in tako je prav.

velja obratno za ženske tudi enako – da je ženska prava ženska, po prvi zavrnitvi tipa, je ta tip samo še zgodovina. Al tam pa pričakuješ da se te usmili?

tvojega dr romana nisem prebral, kot pa razberem gre za to, da te je en tip pustil in ti jočeš na mrtvo čisto realno, če je to največja tragedija, ker te je en kur ac zapustil, pol boš v življenju še zelo uboga jerica kako boš jokaa ko ti bo umrla mama
kur ac pride in gre tako ot vse, tega kur ca ki te je sedaj zapustil se bi tako naveličala tekom let pa on bi se najbrž že prej sku r bal ker ko bi ti rodila in se poredila, bi postala grda in neprivlačna za oške so privlače samo mlade vitke samske punce ki še niso nič izvrge iz vagine ti pa sedaj nehaj stopak pa pojdi v lov za drugim če bi jaz vedel da si lepa punca bi te povabil a zmenek, da ti razjasnim kako življenje lavfa pa lp

velja obratno za ženske tudi enako – da je ženska prava ženska, po prvi zavrnitvi tipa, je ta tip samo še zgodovina. Al tam pa pričakuješ da se te usmili?
[/quote]

isto, jst sem za popolno enakovrednost med spoloma z rahlo dominacijo pametnejšega v vezi, s tem, da se stvar zaključi takoj po možnosti, ko nekoga kaj začne motiti na partnerju. Problem je seveda pol z razdelitvijo skupnega imetja, zato more bit človek vedno neodvisen, tud, če je v vezi ali oženjen, da se ve, kaj je tvoje in kaj je moje, razen dogovora o otrocih, ki so skupni, hehe…
V glavenm, ko si enkrat skenslan zaradi recimo tega, ker se frekvenca na drugi strani ni poklopila, nimaš kej več računat na tega človeka, ne glede na spol, on/ona te ensotavno ni začutil v tistem momentu in te tud kasenj ne bo, nč bat, samo briši memorijo. Memorija ostane edino če je bila intima vrhunska, za tistim se ajde, splač malo objokovat tu pa tam ampak spet ne preveč, škodi zdravju, hehe.., živi se samo 1x.

Drago dekle,
nisem imela sicer identične situacije kot ti, sem imela pa nekaj podobnega. Jst osebno ti svetujem, da na tega fanta pozabiš. Poglej, za žensko je nekaj najbolj ponižujočega, da se mora metati za nekim decem, ga prosjačiti, klicariti in na splošno gnjaviti. Če vama je namenjeno, da bosta skupaj, bodi brez skrbi, bo življenje samo poskrbelo za to. Če pa ne, pa se lahk po trepalnicah mečeš, pa ne bo nič iz tega. In tudi to, ko je rekel, da je on v zvezi drugačen in da prizadene ljudi, bi meni prižgalo alarm v glavi. To je rekel z razlogom, ne kar tako. Vprašanje, česa vsega je res sposoben.
Na srce ti polagam, vrzi se v delo, da boš čim manj mislila na to, primi se nekega dela, počni nekaj koristnega, da ne boš skos mislila nanj.

Tudi jaz romana v prvem postu nisem brala. Res je predolgo. Če pa gre za to, da sta se razšla ali te je fant enostransko pustil in zdaj razmišljaš, če bo morda prišel nazaj in bi ga ti čakala….. Deklica, nikar. Ne bo prišel nazaj. Vzemi zvezo kot izkušnjo in se ozri za primernejšim dečkom (ko boš prebolela in ne za celjenje ran zaradi prejšnjega).

Če je všečnost res obojestranska, je tole, kar mata oz nimata, za moje pojme čist preveč kompliciranja in dramatiziranja. Torej, pokliči ga in mu povej.

Se odrasli ljudje čisto zares ukvarjate z dramo neke 15-letnice?

Ker s prijateljicami ne znate dešifrirati tega, kaj ti je sporočil do sedaj… ti priskočim na pomoč. Tip ti je dejansko povedal, da ne bo plesal po tvojih notah, in tako, kot boš ti igrala in diktirala tempo. To nima nobene zveze s tem ali te ima rad in si mu všeč, temveč s tem, da pričakuješ, da bo topel ali hladen do tebe glede na tvoje “muhe”. Prizadela se boš kar sama… zaradi nezadovoljstva z njim. Pameten fant BTW.

Kaj boš storila je sedaj tvoj problem. Vedi le, da ti bo življenje pred noge zmetalo mnogo problemov. Vendar pa bodo nekateri od teh problemov… dejansko tvoje življenske priložnosti, če se jih boš znala pravilno lotiti in razrešiti.

Ker s prijateljicami ne znate dešifrirati tega, kaj ti je sporočil do sedaj… ti priskočim na pomoč. Tip ti je dejansko povedal, da ne bo plesal po tvojih notah, in tako, kot boš ti igrala in diktirala tempo. To nima nobene zveze s tem ali te ima rad in si mu všeč, temveč s tem, da pričakuješ, da bo topel ali hladen do tebe glede na tvoje “muhe”. Prizadela se boš kar sama… zaradi nezadovoljstva z njim. Pameten fant BTW.

Kaj boš storila je sedaj tvoj problem. Vedi le, da ti bo življenje pred noge zmetalo mnogo problemov. Vendar pa bodo nekateri od teh problemov… dejansko tvoje življenske priložnosti, če se jih boš znala pravilno lotiti in razrešiti.
[/quote]

In igrice so znak nedoraslih ljudi, ki o pravih čustvih nimajo pojma. Avtorica ne ženi si k srcu in ne poslušaj takih komentarjev. Če ne ve kaj hoče oz ti ne pove direktno kaj in kako, samo pozabi. Verjemi, marsikaj hudega ti bo prišparano.

Ko ti je on priznal čustva do tebe, ko je hotu da sta skup, si ga TI zavrnila.
Si takrat pač zajebala, zdej se pa ne ponižuj in ga PREBOL.

V ljubezni ni ponosa in če je obema v interesu, bosta že prišla nekako skupaj, ne glede na to kar je bilo. Je treba gledati v prihodnost

Mislim, da ni predelal tvoje novembrske zavrnitve in je v njem ostalo to čustvo. Takrat ti je priznal, da si mu zelo všeč. Torej je on doživljal podobno agonijo neuslišanosti, kot jo ti sedaj. Tudi odpustil ti ni. Morda tudi ne kateri pred tabo. Napisal ti je, da je on v zvezi drugačen in da se mu zdi, da bi te samo prizadel. Mogoče bo kdaj pravi čas, sedaj gotovo ni. Če boš preveč silila vanj, te bo še vprašal, kaj bi te najbolj prizadelo. Medtem ko boš ti mislila, da te želi le bolje spoznati, bo on naredil ravno to, kar si mu povedala.

Koliko sta vidva stara? 15?

Popay, a po tem, kar pišeš, gre na splošno tako hitro, da je zmeraj že kar druga, tretja v paci, ali to po sebi sklepaš, ker ti izbiraš med npr. 10? a to potem pomeni, da so vedno rezerve v igri? ker ti sicer veliko pišeš o tem, da med dvema mora biti prava kemija, pa brez kalkulacij. a potem v praksi v bistvu to ni tako? če s Polono ne uspe, so tu že Tina, Mirela, Mojca, Marjeta, Katarina, Katja, Ana ……… in je pol sam vprašanje cajta, da tip prešalta, ne glede na to, da je prej pa mislil na avtorico?

In igrice so znak nedoraslih ljudi, ki o pravih čustvih nimajo pojma. Avtorica ne ženi si k srcu in ne poslušaj takih komentarjev. Če ne ve kaj hoče oz ti ne pove direktno kaj in kako, samo pozabi. Verjemi, marsikaj hudega ti bo prišparano.
[/quote]

Imaš prav. Problem je ego. Problematičnost tega ega se izraža skozi nezadovoljstvo nad bivšo najboljšo prijateljice, ki v nekem trenutku ni izpolnila pričakovanj. :-)))

Imaš prav. Problem je ego. Problematičnost tega ega se izraža skozi nezadovoljstvo nad bivšo najboljšo prijateljice, ki v nekem trenutku ni izpolnila pričakovanj. :-)))
[/quote]

Ne piše kaj je bilo s prijateljico, očitno jo je hudo prizadela, da se je takrat znašla v hudi stiski ali razočaranju, torej popolnoma nezmožna nekakšnih novih odnosov. Človek mora biti sproščen in imeti urejeno situacijo v življenju, da se lahko prepusti tako pomembnim zadevam, kot so romantični odnosi. Bil je očitno nepravi trenutek, iz katerihkoli razlogov (to ve ona) in sedaj ko so se razmere uredile, je bila dovzetna za romanco in takoj ko je začutila, mu je to tudi povedala. Zdaj se pa on gre nekih igric, nedosegljivosti itd.. zakaj že, če mu je všeč? O tem egu govorim jaz.

Tudi sama sem bila nekoč v nepravem trenutku “osvajana” …polom od poloma, vse mi je šlo narobe, veliko zadev se je nakopičilo in takrat enostavno nisi “razsoden” oz je tvoj fokus tako zelo v reševanju svojega razsula, da ni prostora takrat za nove ljudi. Čeprav so lahko najboljši. Jo razumem, a časa ne moreš nazaj zavrteti, da bi popravil. Kaj lahko narediš? Rešiš stvari od tu dalje. Poveš in se pogovoriš. Iščeš rešitve bi rekel Cerar

Kako ti ni dal točnega odgovora, če si napisala, da sta se zmenila, da ostaneta prijatelja?
No, tudi to nista, kajti prijatelji komunicirajo asertivno ne pa z nekimi mind igricami.
Nobenih dvomov ne sme biti, samo direktno rečt kako in kaj je pri komu (ne pri drugemu ampak sebi)

Verjetno se je od takrat ko si ga zavrnila že ohladil. Se zgodi ,nič takega… Move on

Lahko pa da misli zate dobro.
Biti v zvezi drugacen? Lahko da je prevec ljubosumen, mogoce agresiven pri sexu, tepe.. Pametno premisli. Raje prvo ostanita prijatelja pa da vidis kaksen karakter ma. Ker ko je vse vredu mamo vsi dobre karakterje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close