Najdi forum

Ga. Nada

Zakaj eni dobijo odgovor na zastavljeno vprašanje drugi pa ne?

lp Vesna

Lep pozdrav!

Ne obstaja pravilo po katerem bi se orientirala, torej komu odgovoriti in komu ne. Žal se ne ukvarjam samo s svetovanjem na forumu, zato mi velikokrat primanjkuje časa, da bi odgovorila na vsa zastavljena vprašanja. Zato se opravičujem vsem, ki jim do sedaj še nisem odgovorila.

Je pa res, da na določena vprašanja, ki se pogosto ponavljajo ne odgovarjam. Prioriteto dajem vprašanjem, ki se na forumu pojavljajo prvič.

Če nisem odgovorila na vaše vprašanje, mi ga prosim posredujte še enkrat.

Hvala za razumevanje!

Lep pozdrav!

Nada

Še enkrat moje vprašanje:

Ali je res, da se kreme za okrog oči ne sme mazati na veke ampak samo pod očmi? Zakaj?

lp Vesna

Lep pozdrav!

Nimam informacij o tem, da se kreme za okrog oči ne sme nanašati na veke.

Bolj pomembno je to, da pri nanosu krem, kože okrog oči ne raztegujete in ne vlečete. Kremo vedno vtapkamo v kožo, tako na veke kot tudi okrog oči. Tudi veke potrebujejo nego.

Lp Nada

Moje vprašanje je bilo dokaj specifično…no, meni se je zdelo. Ali bom dobila odgovor?

Hvala!

lp Vesna

Lep pozdrav!

Če ste vi tista, ki je spraševala glede pudra, sem vam odgovorila na vprašanje.

Če sljučajno niste prejela odgovora mi prosim pišite.

Hvala!

Nada

Napisala sem cel odstavek z nekaj podvprašanji. Ali to pomeni, da ne bom dobila odgovora, ker ga do sedaj še nisem? Pa tako sem se veselila vašega odgovora.

Lep pozdrav!

Prosim, če mi ponovno zastavite vprašanje! Se opravičujem, ker vam nisem odgovorila, vendar kot sem že omenila zaradi časovne stiske težko odgovorim na vsa zastavljena vprašanja.

Hvala za razumevanje!

Lp Nada

res je, meni je to zadnjič rekla kozmetičarka. na vekah nimamo por, zato so, če jih preveč mažemo, zatečene.

Pozdravljena!

Res je, da lahko kreme za okrog oči, še posebno pa geli za okrog oči povzročijo jutranjo zabuhlost, še posebno če proizvode uporabite zvečer.

Vseeno pa je bolje preventiva kot kurativa. Tudi veke se zgubajo ali pa povesijo, kar je posledica neprožnega vezivnega tkiva.

Lp Nada

Še moje mnenje za konec

Na tem mestu bi rada pohvalila gospo Nado, saj so njeni odgovori super in mislim da se zelo trudi z reševanjem naših problemov. Jaz sem zahvaljujem, samo z brskanjem po forumu sem našla veliko odgovorov:)

LPbarbara

P.S. Sem pozna, ampak saj je samo da povem, če bo kdo opazil….

Barbara*bai!

Hvala!

Z odgovori se trudim po najboljših močeh. Žal nekaterim odgovorim prej, drugim kasneje, predvsem je odvisno od zahtevnosti vprašnja.

Upam pa , da z svojimi nasveti pomgam marsikateri uporabnici kozmetike.

Sicer pa brez vas ( forumovk ) ne bi bil ta forum to, kar je postal 🙂

Lep in uspešen dan!

Nada

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close