Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ga.Leonida Zalokar

ga.Leonida Zalokar

Odgovor na objavo uporabnika
bozomon, 14.11.2024 ob 20:10

hja181, 14.11.2024 ob 19:51

Škoda je samo, ker od teh vrhunskih strokovnjakov ni nobenih rezultatov.

TI si edino pametno v tej temi… poleg mene.

Mi smo jo klicali leognida. Ona vam glupim lahko prodaja zgodbice. Dala bi na 12 let da lahko klice policijo. Potem enemu 12 letniku ni kos. Drugi naj se ukvarjajo z njim.

Sej ona se z nami sploh ni ukvarjala.

Z vami bi se morali ukvarjati vaši starši.Pa so totalno popušili in so vas lepo naprtili drugim.In zdaj naj drugi popravljajo napake, ki so jih naredili vaši ta stari? Osnovnih stvari ta mladina nima v sebi: ne reda, ne discipline, ne vztrajnosti.In zdaj naj bodo drugi krivi zato, da znajo nekateri delati otroke, kaj več pa niso sposobni?

Bozomon, ti kliči leognida tvojo mamo in tvojega nesposobnega očeta, ki sta bila zelo neodgovorna.Znala sta samo sexat, za ostalo sta pa očitno mislila, da bodo drugi poskrbeli.Če bi starši teh otrok na Planini ali v Radečah tudi ” greli” svoje stolčke, kot ti praviš, ne bi bilo treba tej mladini uhajat od doma, od šole in od staršev!

Preračunano, 23.11.2024 ob 09:25

Z vsako generacijo je več mentalno motenih sončkov.

Dejstvo, ki ga ni možno zanikati. Posledica nesposobnih in neodgovornih staršev.

Strokovnjak med laiki je malu razglašen za neumnega filozofa

bozomon, 14.11.2024 ob 21:19

Ja pa nisamo moto nooo. Ovi počnu srati subtropskom pasU, ja samo fino ustanem i u neku drugu učilancU, ne… možda ima tu nešto za moje uši. No, tam pa mal prislonim užigalnik na učiteljcinU kosu, ne…

Jah…

pokrila bi se.

Jel tako? Aj sad reci da nisam u pravu.

poslušaj božo, torej si bil kriminalec že v OŠ. Pa so te strpali v popravni dom, te tam vseeno poskušali kaj naučiti, ti pa si zažgal lase učiteljici. Pol si bil očitno po zaporih. Kaj pa zdaj? Zaposli te nihče očitno ne, živiš pri mamici in ji najedaš in gnjaviš?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close