g.Stevo_prosim nasvet
Pozdravljeni,
hči stara 6 let ima lase dolge do sredine hrbta. Zanima me zakaj se ji tako zelo vozljajo. Ima rahlo skodrane lase, 3x letno pri frizerju strižemo konice, pri pranju vedno nanesem malo balzama, pa je vsako česanje živ obup. Lasje so povsem zavozljani cca 3 cm na koncu. Ker si zelo želi dolgih las, me zanima kako rešiti to težavo.
Hvala za vaš odgovor,
lp
Spoštovana Mama 41.
malo bom grob. Ne verjamem, da si vse deklice na tem svetu – tudi vaše, želi dolgih las, ki jo cukajo, teško se razčešejo, su suhi…Bolj bo držalo, da si to želijo njihove mamice in očetje.Klasičen vzorec – tudi moja hčerkica bo princeska. Naj vam povem, da tudi jaz imam 17 mesecev staro hčerko in sva se z ženo pred morjem odločila, da ji močno skrajšamo lase, saj so bili predolgi , cukali so jo pri česanju, bila je vsa prepotena po vožnji z avtom…
Moje mnenje je – vaš otrok je žrtev dolgih, tenkih las, ki so suhi, se vozlajo, se teško češejo, jo cukajo…
Moj nasvet je – Skrajšajte predolge lase in pomagajte vašei deklici.
Hvala za razumevanje.
S spoštovanjem
Stevo Pavlovič
Glede komentarjev o podobah princesk rečem le to, da se mi ne zdi primerno na nek način očitati, ker sploh ne poznate dejanske situacije. Pa to mi je vseeno. Mislila sem, da bom dobila kakšen bolj konkreten nasvet (pomoč) z vaše strani. Na srečo sem naletela na osebo, ki mi je priporočila balzam od Tigi (S faktor), mešanica naravnih zadev in utekočinjene svile-vrhunsko. Če ne bi uporabila, ne bi verjela s kakšno lahkoto se lasje češejo. To sem napisala še za kakšno mamo, ki se sooča s podobno težavo kot sem jo imela sama, ker si hči želi dolge lase in ne njena mama. Vam g.Stevo pa priporočam kakšen tečaj pravopisja.
Lep dan
Forum je zaprt za komentiranje.