Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek g. Golob v Tarči pokazal tudi igralsko žilico

g. Golob v Tarči pokazal tudi igralsko žilico

@Evo ti

jst si nobenih utvar en delam, sem dolgo na tem svetu in tega pacienta gledam na žalost že od leta 1988, še malo pa bo imel daljši staž v politiki kot Tito…. Kot sem omenil mi ni noben na tako imenovani levi strani ok, da bi z veseljem rekel, evo ga to je človek na mestu… ampak, ko vidim, da človek ni ok. v glavo, kar jajc sigurno ni, to pa z veseljem rečem, da ni zdravo, da je tak človek vodilni politik v državi. Namreč, kater normalen človek se bi silil v politiki, ko bi videl, da ga več kot polovice sodržavljanov ne more videti…., edino on na trenutni politični karti Evrope, ki nori v Sloveniji na žalost že 40 let.

V bistvu mislim, če bi tip živel v času hitlerja in stalina, da bi bil dosti hujši kot sta bila ona dva, če mu bi dali brezmejno oblast v roke, takrat bi psiho šele pokazal svoj pravi obraz, zdej se pač še malo bremza…..

Ajde, tud sam šarcu recimo ne bi več dovolil, da bi bil predsednik vlad, niti bratovškovi, ker sta zakockala svojo šanso, mesec je preveč zelen…, tako, da od teh ostane pač samo fajon, čeprav mi je zoprna zaradi kosova…., če oni skup sestavijo vlado… in seveda ta tip golob, če bo nadaljeval v politiki, zakaj pa ne in ,če je bil jajc 3x p.v. zakaj vsi oni ne bi bili ponovno, ko ga jebe.., če je švercer orožja lahko predsednik vlade, utajevalec davkov, ki ima očividno tudi sodnike na svoji stani in se obnaša kot mafijaš, saj mu praktično sploh ne morejo soditi za tisto kar je tožen,  pod glupimi izgovori o akumulatorju in porotnikih, ki sta bila v njegovi stranki, pred leti, očitnim delanjem norca iz sodnikov, zakaj tudi ostali ne bi mogli biti ponovno p.v., slabše ne more bit v nobenem primeru kot je zdaj z njim..

Tudi Tita več kot 80 % prebivalcev ni moglo videt…..če ti pobije starša, brata, sestro ….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close