Fuuuuuuj!
Đizs, pa kaj vam je folk. Jest sm se prov narežu ko sem bral te vaše poste. A če bi pa napisala da je nšla deca kako jo vara z najboljšo prijateljico bi bilo pa v redu. Sej vidm da tuki najrajš take teme berete. Babji čvek jasno hehe. Če pa en napiše kako se mu je želodec obrnu ko je vidu nekoga šmrkle papcat, pol pa že vsi pametni začnete odkrivat toplo vodo.
Rokec,
lepo, da si si vzel cas za nas… jaz ze vem, zakaj sem napisal CLK in ne SLK. Sicer sem pricakoval kaksnega izmed bolj konstruktivnih odgovorov z njene strani, ampak kaj vec kot, da je kr neki napisala, ni bila sposobna napisati… in ce se ne bi ti vmes oglasil, ona tega najbrz ne bi opazila, jaz sem pa imel pripravljeno naslednjo tezo… sicer pa v generalnem nimam pojma o Mercedezih, ampak te razlike med modeli so mi pa menda jasne…
RokDaKirba, ce vedno tako ven pades, ko dobis obcutek, da se kdo dela
pametnega, se mogoce malce zamisli. Kot si ti vrgel cas stran, da si sel
po netu iskat povezavo, sem ga jaz za ta post, ki sem ga sel pisati njej.
Ali obstaja moznost, da pades ven takrat, ko pri drugih zaznas cesar ne
maras pri sebi, pa obsodis pri drugih? Pri njej to absolutno velja. Imam
tudi glede tebe prav? A kdo drug kaj ve, kako je kaj s to teorijo 🙂
Jaz sem se v njeno pisanje vtaknil z namenom? Zanimalo me je, kaj se
skriva v ozadju za taksnim pisanjem… sam lahko presodis, okoli cesa se
je vrtelo… Kaksen je bil tvoj namen?
A ne bi bilo mogoce boljse energijo usmerjati kam drugam? Recimo zeni
skuhati caj, odnesti smeti? Ali pa bi bilo bolje pojesti smrkelj :))) Ampak
to je ze druga debata…
oooooo Tinko, lih prov da si tukej. Včeri nisem imela časa odgovarjat na tvoje poste, ker sem potem šla na predavanja. Na predavanja ja. Vidiš kako si mimo usekal. Študentka sem, in ne pišem po internetu zadnje pol ure v službi namesto da bi delala, tako kot si žal spet napačno domneval. In tudi da si napisal CLK sem opazila takoj ko sem prebrala tvoj post, tako da žal spet napaka.
Kako je pa kaj pri tebi s to tvojo teorijo? Ne bom te zdaj psihološko analizirala tako kot si ti mene, ker imam pa vseeno tudi kaj drugega za početi, kot se igrati psihiatra na neki osebi iz virtualnega sveta. Samo me pa prov zanima, če bi tudi vsi tako odreagirali če bi to debato načela oseba s katero bi sedeli skupaj na pijači. Takrat bi pa vsi rekli, ja fuj kako je lahko to pojedel, pa bi se zmrdovali pa prikimavali in se na splošno strinjali z vsako bedarijo ki bi jo morda izustila. Sej klele prek računalnika pa itak vsi samo težijo, ker tuki si upajo, drugač pa vsakmu sam kimajo.
Ali veste kdo je najbrž vrtal po nosu in jedel vsebino?IKdo pa največkrat vozi stare mercedeze,pa stare avdije,še starejše golfe in neregistrirane škode?Malo razmislite kateri nimajo nič kulture,se redko umivajo,lepega bontona ne poznajo,nimajo dokončane osnovne ali poklicne šole,nosijo debele srebrne verižice,prstane in zlate zapestnice,pa četudi ne sije sonce nosijo sončna očala,pa mislijo,da so najpametnejši?Kdo naj bi to bili?
Izidora, omenila si tiste, ki si tukaj upajo povedati, kaj si mislijo, uzunaj se pa samo z vsemi strinjajo. Vsekakor so boljsi od tistih, ki si se na forumu ne upajo povedati, kaj si mislijo. Zanima me, kolikokrat bi sla z mano na pijaco, ce bi ti vsakic rekel cisto vse, kar si mislim glede tebe in glede tistega kar poves. Ker konec koncev, ce sprejmem, da si drugacna od mene, zivis drugacno zivljenje od mene, nima smisla, da kritiziram tvoj pogled na svet, ker ima vsak pravico do svojega mnenja in obratno (pa tudi, ce se oba motiva).
Mislim, da oseb, ki kritizirajo in stalno polemizirajo, vecina ne mara. Se pravi, kaj imas rajse, tiste, ki ti na pijaci prikimavajo, ali ti stalno nasprotujejo? Smo pa na javnem forumu, poznamo se ne, pocnemo kar nas je volja…
Sicer je pa tako. Eni so vedno pametni glede drugih, pri sebi pa dolocenih stvari ne vidijo. Mene edino to zadnje case zmoti. Bom pa sel tudi cez to svojo slabost 1x. Mislim, da je potreben premislek, v krogu tistih ljudi, ki se dobro poznas, ali je kritika na mestu in ali je utemeljena… in ali jo tisti sploh hoce slisati? tukaj pa pac ne gledas na to…
Eeee, punca, midva kar pridno studirajva,
da se bova lahko kdaj kasneje varno vozila.
TiNKO :))
Da ne bom odpirala nove teme bom kar tukaj pripisala. V našem nadstropju je 20 pisarn in dva WC. Moški WC je popolnoma ločen od ženskega. Ženski WC uporablja približno 20 oseb. Ko takole na hodniku gledaš ženske, so vse fine, ena bolj od druge. Ampak ena iz med teh finih dam obvetno pusti drek v školjki. Nikakor se ne da ugotoviti katera to počenja. Morda kak nasvet?
To je pa odvisno kako velik je ta plus ali minus. Če bi naprimer v moji družbi nekdo karnaprej pokal s členki, bi bila tiho, ker me to ne moti, no mogoče bi ga s časoma vprašala če ga nič ne skomina, pa da mu bojo še pristi odpadli. Če bi pa recimo vidla da kdo pred mano je smrkelj ali pa hraste, bi pa vprašala če je okusno, pa če mu prinesem še malo soli. Isto bi recimo nekomu iz moje družbe ponudila robček, če bi videla da ima poln nos in da vleče nazaj al pa da se v rokav briše, ali pa če bi kihal ali kašljal ne da bi si dal roko pred usta. Nekomu na cesti ga nebi ponudila.
Forum je zaprt za komentiranje.