Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Fuuuuuuj!

Fuuuuuuj!

Dons se peljem z avtom, ravno od kosila sem bila in se ustavimo na semaforju pri rdeči luči. Pa pogledam na desno in vidim v sosednjem Audiju A4 enga tipa, starega približno 30 – 35 let. In kaj je delu? Vrtu si je po nosu in jedu smrklje. Tri porcije si je privoščil!!! Se mi je tok želodec obrnu, da sem skor bruhala. Pa zihr se model ful ma za neki ker ma kao dobr avto pa tko na izi se je nosu. Fuuuj kakšni packi so eni!!!

Fuj,sem kar apetit izgubil.Ja eni vrtajo veselo po svojem rudniku.Pač kulture in bontona,oziroma čistoče nekateri ne poznajo.Če bi se to zgodilo zraven mene bi tipu ponudil paloma robček.

Z veseljem komentiram na tak post. Najprej pometimo pred svojim pragom. Ne vem, kaksno povezavo Audi s kosilom tega mozakarja. Predvidevam, da nimas avta takega razreda, kar pa niti ni pomembno. Slovenci – fovsija (ja, prepricaj prepricane, da ni bilo tako msiljeno) Pa ne vem, zakaj to vedno zraven leti, un k ma dober avto, se pa za neki ima. Mislm, halo??

V bistvu. Ce bi tako razmisljal kot ti, bi sedajle rekel, meni je tvoj post ravno tolik beden, kot tebi tisti tip v Audiju???

Aja zgodbica…

Mozak se pripelje na bencinsko s eno hudo cabrio makino. Pa tanka, pa slisi dva uzadaj, k komentirata… zihr mu ga je fotr kupu, al pa krade… pa kaj misl, da je, ta sigurno misli, da lahko vsako dobi…

Pa se ni mogel premagat, pa je sel do njiju, pa omenil, da ima svojega Cliota na popravilu, na servisu so mu pa dali ta nadomesti avto, ker drugega niso imeli…

Aja nimam avta, pa tut po nosu si ne vrtam… 😉

No jest pa imam avto Seat Cordoba 97 letnik in ja, na ku*ac mi gre da se bogatunarji navzven preseravajo in da so oh in sploh brilijantni, ko pa mislijo da jih noben ne geda so pa navadni gravži. Ti pa še neki povem. Če maš dobr avto in jasno tut dosti denarja, začenš res drugač gedat na ostale. Čist nehote. Pred dvema mesecema sva se s fantom peljala s tanovim Mercedezom SLK cabrio. Tko mal sva šla okol, frajarit valda. Pa veš kok folk bulji vate če si stakim avtom? Pa še ko vidi dva mlada notri. Sej itak da vsak ve da si ga mlad človek ne more sam privoščit sam to takrat sploh ni pomembno. Dejansko misliš da si neki več od ostalih. Valda da se mi je ful zdel. Še posebi ko sem ga jaz vozila. No pa tut če si sopotnik je enkraten občutek, ker je tko ko da si v enem drugem svetu.

Sem jaz tut dobla očututek,da si mu malo fauš 🙂 Čeprav mu nimaš zakaj bit.. Kosilo si pojedla, tak da lačna nisi bila, ko si ga gledala kako se “baše” 😉 Avta pa tut nima nekega waw.. sej ne rečem da ni dober..Samo v SLO je tolk tako fejst bogatih ljudi, da tega res ne moreš izpostavljat,kot nekaj posebnega…

Naj imajo kakršen koli avto,ampak tisto vrtanje po nosu…

Ne za tak avto mu niti nisem fouš, ker že sama ugotavljaš da je dosti boljših na ceti. Se pa nebi branila če bi mi kdo hotu podariti tak avto. Samo to mi gre v nos da se do velik keša prigrebejo totalni kreteni. In ja, mogoče sem malo fouš tistim ljudem, ki so u bistvu nesposobni ampak so dovolj veliki grebatorji da lahko živijo na veliki nogi zaradi te svoje lastnosti. Ker ***** nikoli nisem mogla biti pa nikoli ne bom bila, pa bi velikokrat boljše čez prišla, če bi bila taka. No ampak nisem zato odprla temo. Znamko avta sem omenila zato, ker jaz nekako od ljudi ki živijo na nivoju tudi pričakujem da se obnašajo na nivoju.

Saj vidis, da se gre tema bolj glede avtov 🙂 Enim puncam so pa tudi avti vsec, ampak se ve, da takrat, ko spoznajo kaksnega fanta, jih to ne zanima, in pa tega ne opazijo :)) Pa tudi ne ve vsaka, ker letnik avto ima :))

CLK Bejba ( Pa Mecedes se Mecedes napise…)

Najbrz nimas veliko prijateljev med tistimi ljudmi, ki imajo nekoliko vec…

A ti povem nekaj. Poglejmo naslednjo teorijo:
Vsak obsodi pri drugih tisto, kar ga najbolj moti pri sebi.

Rekla si, da se ti je ful zdelo voziti s Mecedesom. Pa v drugem svetu????
A vidis, kaksne vrednote imas. Sedaj mi pa ti povej, a si ti mal fovs……..
pocela bi pa enako… kaj pa te ovira pri tistem, da bi dosegla, kar si zelis?
ne, lazje je cele dneve gofljat, godrnjat pa sinfat, pa negativno sirit……..

Glede na to, da je zate serator tisti, o katerem ne ves nic, pa vozi boljsi
avto, bi ti nekaj rad povedal. Meni grejo pa na ku*ac take osebe kot si ti 🙂

Vstal sem naspan in dobre volje. Nimam vec kaj pripomniti. TiNKO =)

Zelite ziveti na nivoju?
Vam nekaj manjka?
Si zelite vec?

A4

:))

Bom na blef napisal pa zadel:

Ponavadi se tisti, ki imajo nekaj vec, tudi bolj potrudijo.
Kdaj pa kdaj ostanejo v sluzbi dlje, pa tudi pol ure pred
koncem ne pisejo postov na forumu. Kot ti recimo?

Kaksni ze pisejo, sam so bili ze zgodaj zjutraj v sluzbi…

jaz imam sodelavko in prostor v katerem jemo malico.Vsakič pride tudi ona zraven,poje svoj jabolk in vse hraste,ki jih ima po glavi zrofka in poje, najraje bi bruhnila vanjo, vse lahko povem direktno ljudem a to ne morem,ker se bojim,da bi bila pregroba in da ne bo hotela več govoriti z nami( z mano). Smrklje tudi poje, ampak bolj diskretno. Si predstavljate,da jo vidi mož, moj mene nebi niti poljubil več.Vse lahko razumem ampak to,da jejo svoje smrklje pa ne bom nikoli.

Men se to na žalost skos dogaja,kadarkol pogledam v kakšen avto,ki čaka na zeleno delajo take,jaz pa bruham pol,res so ogabni,pa še mislijo da so sami al kaj.Ogabno!

meni se tudi to stalno dogaja, kamorkoli se obrnem vidim tipe, ki si vrtajo po nosu … v kakšnem avtu sedijo pa nimam niti za mar.

zadnjič se vsedem v avto pred blokom in sem še nekoga čakala tako, da avta nisem še vžgala. Pa vidim tipa iz sosednjega bloka ko gre s ta malim sinčkom proti svojemu avtu, mali pred njim on pa za njim, (tip intelektualec in za spremembo vem, da ima dobro makino) … opazujem ko gre mimo in tip si tako vneto vrta po nosu, z vso vnemo vam rečem, pobira “bakice” ven z nosa in jih lepo grizlja … sem mislila, da bom bruhala … od unga dneva naprej … ko ga vidim … ma halllllllooooo!

zgodb o tipih, ki si vrtajo nosove na semaforjih pa je itak preveč.

***** ženske napadle ste moške k si vrtajo po nosih. A žensk pa ne vidte al jih pa ne gledate k vam pač niso zanimive in raj gledate tipe v dobrih avtomobilih. Same ste krive kaj pa firbcate po avtomobilih višjega standrda. TINKO s tabo se pa čist strinjam, vidim pri sebi če hočeš nekaj imeti moraš za to veliko žrtvovati in narediti. In če se vozi v A4 in vrta po nosu še ne pomeni da je……, ne vem kaj mogoče ima pa pač tak avto ker je veliko na poti in je bolj varen kot pa en manjši avto.

Vse je dal za avto, sedaj je pa fant zeeelooooo lacen.

Huh…dobri ste, ni kaj …

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

Zakaj je pa moral dat kao vse za avto in je potem lačen??!! HAlo nekateri pač imajo in/ali pa toliko zaslužijo, da imajo dobre avtomobile in so še daleč od lakote.

Ej Tinko! Pa kaj pametuješ o Mercedesih če pojma nimaš kere modele majo na voljo. Če ti je napisala SLK, je to SLK, ne CLK! SLK in CLK sta dva popolnoma različna modela. Sej, vsak se kdaj zmot, sam da gre pa en pametvat na tak način kot “BEJBA, CLK…,” kao cinizem do konca, pa da pojma nima o stvari pri kateri je bil tok pameten, to me pa zjezi…

Evo ti link, da ne boš še kdaj kreten izpadu:

Na, Tinček, tuki maš še link do CLK:

Evo, točno takega SLK sva vozila, čisto novega.
Pa bodi sedaj pameten TInko…

Sploh ni važno kaj si, kaj voziš in kaj delaš, važno je kaj imaš v srcu pa tud če si po nosu vrtaš.

Črnolaska napisal:

> Zakaj je pa moral dat kao vse za avto in je potem lačen??!!
> HAlo nekateri pač imajo in/ali pa toliko zaslužijo, da imajo
> dobre avtomobile in so še daleč od lakote.

Ja, potem si pa s smrklji samo okus v ustih popravlja. HAlo!!!!! Glavno, da je avtomobil dober, pa placa, HAlo!!!!!!!!!!!!!!!! A imas ti tudi dober avto, pa smrklje jes, da si se tako razburila? Ali pa si blond in ne stekas, da je bil samo komentar brez globlje vsebine.

Sedaj se pa vidi koliko jeze je v Slovencih. V vsakega “soseda” se vtaknejo kaj počne,kaj dela,kakšen je, kakšen avto ima, kašnega moža/ženo,kam gredo na dopust,kako sexsa,…itd. Tako kot se pa pri nas v Sloveniji vsak v vsakega vtika pa ne vidiš nikjer po svetu. (glej kako je una oblečena,glej kako se nosi,glej kakšnega tipa ima/žensko ….) Pa kaj je z vami a nimate lastnega življenja ali kaj? Pojdite malo ven z dobro voljo in z nasmehom ne pa,da pokritizirate vsakega človeka,ki ga vidite. Živite svoje življenje ne pa življenje drugih. Zato smo pa Slovenci vsi tako zamorjeni,ker samo čakamo kdaj nam bo prišel nasproti človek,da ga bomo pokritizirali in naš dan je izpolnjen. Samo to znamo nič drugega. Samo da nekdo naredi malo drugačno kretnjo – no pa ga dajmo malo zajebavati. Pa neverjetni ste od kje vam čas da nonstop mislite na druge ljudi.

Men je pa Tinko čist prav napisal, sam mal je na rep stopil, pa so mačke zacvilile!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close