Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Fullll srečna, da nisem rezervirala dopusta

Fullll srečna, da nisem rezervirala dopusta

Fulllll sem srečna, da ne grem na dopust. Srečna, da nimam nič rezervirano. Na Hrvaško ne hodim že leta. A ste videli predloge ukrepov za dopustovanje na Hr.? Na žurnalu?
Za bruhat. Jaz sem vsako leto lepo doma. Lepo bom vzgajala moj vrt.
Lani sem bila tudi doma. Prav nič mi ne manjka.
[attachment=0]20150727_164035.jpg[/attachment]

Ja, te popolnoma razumem.
Da bi se zdaj ukvarjala s tem, kako boš odpovedala rezervacijo in kako dobiti denar nazaj… Vse to ti je prihranjeno.

Če te kasneje zamika, lahko še vedno kam skočiš vsaj na kratko. Čeprav tudi sama ne vidim razloga, zakaj bi bilo treba vsako leto nekam; ko so bili otroci majhni, mi je dopust predstavljav tudi odklop od gospodinjskih opravil, predvsem pa čimveč časa preživeti z družino.
Zdaj, ko mladina kuha, pospravlja in čisti, sama pa medtem zunaj berem knjigo, mi že to predstavlja dopust. 😊

Uživaj doma in na vrtu!

Tvoja stvar.
Meni z dopustom doma tudi nic ne manjka, ima pa morje svoj car in si zelim na dopust na dalmatinski otok, v mir in sprostitev, neprecenljivo mi je to.
Ce letos ne bomo sli nikamor, mi bo seveda zal, a nic tragicnega, pac bo ze tako, kot mora biti.

Jst pa fulll srečna da bom šla na morje in pa fulll srečna da nismo vsi isti.

Hvala za informacijo.

In kaj imaš za bit srečna?
Saj itak nikoli nikamor ne greš.

In kaj imaš za bit srečna?
Saj itak nikoli nikamor ne greš.
[/quote]

Ne zmoreš razumeti, da je lahko nekdo doma srečen?
In, da je zdaj še dodatno srečen, ker si ni nakopal stroškov za to, da niti dopusta po svoji meri ne bi mogel preživeti, in bi se zdaj ubadal s tem, kako rezervacijo preklicati?

Imaš vedno težave pri razumevanju tistih, ki mislijo, čutijo in delujejo drugače kot ti?

Jst pa fulll srečna da bom šla na morje in pa fulll srečna da nismo vsi isti.
[/quote]

Tudi tebe razumem.
Takšna sem pa bila, ko sem bila mlajša – samo, da se je nekam šlo. 😎😍
Hrvaška obala je bila zame raj na zemlji. Pa recimo na Korčuli še nisem niti bila; potem me menda ne bi sploh domov dobili. 😁

Seveda se bo vse sprostilo. Veliko nas bo šlo na Hrvaško, saj ima vsaj nekdo ali vikend ali jahto. Nas bo pa manj tam pa bo še lepše.

Seveda se bo vse sprostilo. Veliko nas bo šlo na Hrvaško, saj ima vsaj nekdo ali vikend ali jahto. Nas bo pa manj tam pa bo še lepše.
[/quote]

Ja, glede na to, da ima več kot 100.000 Slovencev dol vikende, kakšnih 1.000 ali več jahte, se ne bi bal, da bi ostali doma. Potem pa prištej še vse, ki imajo prikolice – teh je spet kakšnih 200.000, bo itak pol Slovenije spet dol…

Ja, glede na to, da ima več kot 100.000 Slovencev dol vikende, kakšnih 1.000 ali več jahte, se ne bi bal, da bi ostali doma. Potem pa prištej še vse, ki imajo prikolice – teh je spet kakšnih 200.000, bo itak pol Slovenije spet dol…
[/quote]
Ce jih ne bo pokopal bankrot jih bo pa virus. Se mi zdi, da samo izbirajo med tema dvema opcijama kar je seveda zelo narobe.

Ne zmoreš razumeti, da je lahko nekdo doma srečen?
In, da je zdaj še dodatno srečen, ker si ni nakopal stroškov za to, da niti dopusta po svoji meri ne bi mogel preživeti, in bi se zdaj ubadal s tem, kako rezervacijo preklicati?

Imaš vedno težave pri razumevanju tistih, ki mislijo, čutijo in delujejo drugače kot ti?
[/quote]

1. kaj imaš biti srečen za nekaj, kar itak nikdar ne počneš in pri tem celo malo prikrito pomiluješ in ponižuješ tiste, ki to počnejo, malo si celo privoščljiv in izkoristiš javni anonimni forum, da poveličuješ sebe in svoje početje????

2. itak nikdar ne hodi na dopust, zakaj bi bila letos srečna, da ga ni rezervirala? kaj ima tu za bit kaj drugačnega kot leta prej? pametuje nekaj za brez veze.

3. nimam vsi težav z odpovedovanjem dopusta, nimamo težav s tem, da bomo mogoče doma in še vedno ni rečeno, da dopusta na morju ne bo.

Kaksne imate! Bi razumela, da si fulllll srecna, ker si dobila novo sluzbo ali fulll srecna, ker si dobila vnuka….Za en bogi dopust si skoraj dušo spustila! Pa po vsej verjetnosti nisi vplacevala rezervacij za vec tisoc evrov. Doooolgcas!

Tudi tebe razumem.
Takšna sem pa bila, ko sem bila mlajša – samo, da se je nekam šlo. 😎😍
Hrvaška obala je bila zame raj na zemlji. Pa recimo na Korčuli še nisem niti bila; potem me menda ne bi sploh domov dobili. 😁
[/quote]

Jst pa upam, da me bo skoz nekam vlekl, da ne bom sam doma visela 😛

Midva se vedno zelo pozno zmeniva okrog dopustovanja. Letos sem pa začela težiti že kmalu po Novem letu. Še dobro, da nisem vztrajala s teženjem in kaj rezervirala. Se bomo odločali okrog dopusta tik pred njim, ko bo jasno, kaj je sploh možno in pametno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close