Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Ful rada bi si kupila

Ful rada bi si kupila

Kot že piše zgoraj.

Kaj menite ve? Bi si katera kupila, mislite, da bo kaj haska?

kupi, probaj, povej

Jaz si ponavadi kupim tisto kar bi si full rada kupila…:))). Pa četud se pol izkaže za zgrešen nakup… Si vsaj ne očitam, da nisem probala…:))).

Drgač pa tale reč men ne deluje preveč prepričljivo…

tudi mene je mikalo…pa sem potem opustila misel….znani dermatolog dr. Bartenjev je povedal da čudežne kremce za to ni….sama imam tudi podočnjake…temne….včasih so bolj izraziti, včasih manj….skrbim samo za to, da je koža vedno dobro navlažena in da ima kvalitetno kremo okoli oči…..in s tem živim dalje….imam pa še vitiligo okoli oči…tako da sta dve stvari na kupu….če komu nisem všeč, naj pa pogleda stran… 🙂

Ni čudežna kremica kot je rekla joselyn ampak da pa lepe rezultate za zaubhlost in podočnjake, če se redno uporablja.

Jaz nimam ravno nekih podocnjakov in nisem ful zabuhla, ampak za toliko kot sem, mi pomaga ze navaden gel za oci od Vichy. nekako hladi in zmanjsa zabuhlost.

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

temni podočnjaki so nekako povezani z ledvicami. pomaga veliko pitja vode. vsaj meni se zdi, da sem včasih malo manj plava pod očmi včasih pa bolj in mogoče je to res.

Proti podočnjakom, zabuhlosti ipd pomaga 100% Pure Krema proti podočnjakom s kavnimi zrni ( http://www.or-ca.si/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=83&category_id=32&option=com_virtuemart&Itemid=53 ). Naravna, poceni in učinkovita. Pa še diši dobro 🙂

Poskusi…

LP.

Proti podočnjakom, zabuhlosti ipd zelo pomaga 100% Pure Krema proti podočnjakom s kavnimi zrni. Naravna, poceni in učinkovita. Pa še diši dobro 🙂

Poskusi…

LP.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close