Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Fukanje kolegove/sodelavčeve žene

Fukanje kolegove/sodelavčeve žene

Kolega ima kar precej sexy ženo, oba sta malo čez 40. Lahko rečem da on zgleda bolj v letih kot ona.
No po nekem spletu okoliščin se je zgodilo da sem se znašel pri kolegu doma ko je bil on z otrokoma na nekem druženju. Prej sem ubistvu žensko opazil smo se dobro razumeli a nekako možgani niso pustili domišljini dlje. Na kratko packa me je naskočila v 15 minutah in lahko rečem da je bil to sex desetletja. Neverjetno se mi je zdelo da se je totalno sprostila in lahko rečem dovolila stvari ki mi jih partnerica nikoli ne, tudi umazanih besed ni bilo malo…oba sva bila od prascev do marsičesa drugega in večino tega je prihajalo iz njenih ust.
Lahko rečem perverzno kot redko, sedaj pač na kolega in ženo gledam drugače, pred očmi se mi rišejo njene razkrecene noge in umazane besede.
Ima kdo podobne izkušnje?
Zgodilo se je pred novim letom tacas še nisem srečal obeh skupaj, njo ubistvu le po naključjo ker otroci hodijo v isto šolo:)

Mozolje si stisn, popij kakav in pejt spat. Če ne, te bo mama za ušesa. Otrok.

Te ne bom prepričeval, mogoče nisem ravno pisatelj a mislim da se razbere za kaj se gre.
Pač če ne verjameš ni treba komentirat.

Lp

Lepa izkušnja 🙂

Podobna izkusnja. Me kontaktira kolegova zena…. beseda na besedo, ponujena masaza. Pravi, moz dela, otrokom zrihtam varstvo, pridi na masazo.
Razmisljam, malo slabe vesti, ker sem se nekoc druzil z njenim mozem… ampak me radovednost premaga.
Pridem k njej, ni minilo 10min, ko ga je na kolenih fafala.. mislim, da fukat poroceno zensko, polno elana,…potrebno kurbico.. skratka pase maksimalno. Zgal sem jo na polno, bolj sem jo pritiskal, bolj mi je rit nastavljala. Skratka zanimiv vecer!
Kmalu po tem je iskala se, pisala/klicala, ampak taksne scene za na dolgi rok niso OK. Zelel sem jo sprobat, posteno pofukal in fertik.
Te razumem in verjamem, da ti je pasalo.

Spomnim se pred nekaj leti, ko sem še kot študent bil na službenem potovanju z dvema sodelavcama..

Oba poročena in z otroci.. On okrog 40, ona malo manj.. Čisto vsako noč sta preživela skupaj v sobi zraven moje Slišalo se je pa verjetno po celem hotelu.

Zelo zanimivo je porivat tudi ženino kolegico.
Vsa prijazna z ženo zraven pa samo čaka kdaj ga fasala.
Se zelo potrudijo da so bolj packaste:)

Normalno da te je spet kontaktirala, ce je bilo res tako dobro, kot si napisal da me je zrajcaloo na polnooo, bi ti vsaka spet pisala. Zenska je potrebna na polnoo a ti jo odbijes.
Ampak opis je pa res noro dober. Mislim da vsaka zenska ima rada sex na polno in cimbolj divje.

A te je zrajcalo na polno? ☺
Rad vidim, ko je zenska zrajcana ze samo ob besedah ☺
Hotla je se, ampak redno fukat poroceno… Ne vem, ce je pametno na dolgi rok.
Ne bom pa zanikal, da mi ne pase fukat oziroma pofukat poroceno.
Pri porocenih ponavadi dobis tisti libido, ki ga pri zenski potrebujes.
Ti si porocena, s podobnimi izkusnjami, ali samo radovednost paseš? ☺

Vsaka ima rada nabijanje na polno? Ne vem, ce vsaka prenese 15, 20min nabijanje na polno ☺

No jaz sem na tindru naletel na eno ki je iskala občasen sex in je bila odkrita da je v vezi.

No po parih fukih v hotelu sva se dobila pri njej saj je bil mož odsoten.

No tam sem ugotovil da desca poznam z neke rekreacije.

Nažgal sem jo v rit na polno še zadnjič in zbrisal kontakt.

Meni je bilo najbolj noro v mladosti, ko sem porivala z očetom od takratnega fanta. Mladi me je ogrel, pravi seks pa je sledil, ko me je foter domov peljal in sva se vmes v gozdu ustavila…hihihihii

Odgovor na objavo uporabnika
Štajerska 1972, 10.01.2024 ob 09:57

Meni je bilo najbolj noro v mladosti, ko sem porivala z očetom od takratnega fanta. Mladi me je ogrel, pravi seks pa je sledil, ko me je foter domov peljal in sva se vmes v gozdu ustavila…hihihihii

o ti potrebnica . A si še tko potrebna

Eden104:

Malo se že leta sedaj poznajo hihihihii….Če pa je obvladal dosti bolj kot sine 🙂

Štajerska 1972, 10.01.2024 ob 14:18

Eden104:

Malo se že leta sedaj poznajo hihihihii….Če pa je obvladal dosti bolj kot sine 🙂

POl je bila večkrat taka akcija

Eno celo poletje je tajalo….takrat so bili popularni svetleči trikoji, danes jim rečemo pajkice. Stari je bil cel nor če me je videl v črnem dolgem trikoju.

Štajerska 1972, 10.01.2024 ob 14:32

Eno celo poletje je tajalo….takrat so bili popularni svetleči trikoji, danes jim rečemo pajkice. Stari je bil cel nor če me je videl v črnem dolgem trikoju.

UF lepo . Ma si ga tudi ti zelela in s tem izzivala

Itak, če sem vedela da bo doma, obvezno triko brez spodnjih hlačk

Tudi sam sem imel srečo in pofukal hčerko in matko.

Sicer matko kakih 8 let prej a uzitek je bil poseben sploh ker sta si kar podobni pri fuku in sem točno vedel kaj frkli paše.

Nisem bil pa z nobeno skupaj.

Očitno sta tudi vlačugici obe.

Štajerska 1972, 10.01.2024 ob 14:36

Itak, če sem vedela da bo doma, obvezno triko brez spodnjih hlačk

MA dolžino otepača sta imela približno

Pa kaj vem po 30 letih, kakšnih 17-18cm

Štajerska 1972, 10.01.2024 ob 14:42

Pa kaj vem po 30 letih, kakšnih 17-18cm

MA oba približno enake dolžine

Še vedno rada se predsjaš užitku