Fukala bi
Pisi na nagajiv2@gmail.com
Medvedka 452, 13.08.2022 ob 13:46
Domžale, mal premlad si zame iščem starejše nad 40
Precej starejši, več pa na pelke.p@gmail.com
Z septembrom grem v dijaški dom LJ, blizu ene od gimnazij. Doma sem z manjše vasi blizu Lj s starši se ne razumem, zaradi vseg zvečer ne morem zaspati če si je ne podrgnem pred spanjem. Glede na to da mi starši glih ne bodo v neko oporo iščem nekoga ki bi me razvajal v zameno pa se ne bi rabila sama božat. Predvsem bi nekoga starejšega, ki ne zrelejši in bi vedel kako z menoj in mi razširil obzorja. Prijetno s koristnim. Prosim da se moralizatorji se vzdržite. Torej lahko si starejši 20, 30 ali več če si aktiven pogoj pa je je da bi me cenil in bil ob meni.
Gimnazijka, 15.08.2022 ob 15:23
Z septembrom grem v dijaški dom LJ, blizu ene od gimnazij. Doma sem z manjše vasi blizu Lj s starši se ne razumem, zaradi vseg zvečer ne morem zaspati če si je ne podrgnem pred spanjem. Glede na to da mi starši glih ne bodo v neko oporo iščem nekoga ki bi me razvajal v zameno pa se ne bi rabila sama božat. Predvsem bi nekoga starejšega, ki ne zrelejši in bi vedel kako z menoj in mi razširil obzorja. Prijetno s koristnim. Prosim da se moralizatorji se vzdržite. Torej lahko si starejši 20, 30 ali več če si aktiven pogoj pa je je da bi me cenil in bil ob meni.
Gimnazijka 069820177
28 let se lahko kaj zmeniva.LP
Pisi mi da se malo spoznava
@Medvedka 452
Zivjo. Mene bi zanimalo, sem pa star 40 let. Najlazje se dalje menimo po mailu. mmmptslo@gmail.com
Ta tvoj zapis zveni čisto preveč kot neka moška fantazija (si morda troll?). Seveda čisto verjamem, da si punca želi oporo moškega (in da želi seksati), ampak zakaj ne bi obojega poiskala v fantu svoje starosti? Nenazadnje ženske izbirajo, tako da se brez težav omejiš na bolj mentalno zrele fante svojih let. Pa tudi glede spolnosti ti bodo bližje kot starejši moški (čeprav v dvajsetih želja po spolnosti še ne upade tako izrazito).
Sem pa dvoličnež in bom pristavil svoj mail: znjasdf@gmail.com. Star sem 25 let. Sicer pa nisem imel nobene partnerke (bodisi punce, s katero bi bil dlje časa v razmerju, bodisi take za eno noč). Ne bi rekel, da izgledam grozno (morda podpovprečno).
Vseeno pa ne vidim, zakaj bi *ti* želela odnos s starejšim moškim.
javi se na janez1111@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.