Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija fujifilm 7000s

fujifilm 7000s

Ali ima kdo ta aparat, kako je z njim zadovoljen, dobre, slabe stvari. Prebrala sem že teste na d previu in steve digicam, zanima me še mnenje kakšnega lastnika tega aparata.
Hvala A.

Sicer imam Fujifilm s5000, vendar je zelo podoben. 7000 ima predvsem več m.pixlov, boljši makro (mislim da od 1 cm naprej) in še kaj. Več lastnosti lahko vidiš na tej strani: http://www.mixi.tv/trgovina/?kat=156&page=2. Predvsem mi je pri s 5000 bolj všeč, da ima 10x optični zoom (7000 ima le 6x) in precej cenejši je. Razmisli malo o s 5500 ima 10x opt. zoom in 4 mega p. Sicer pa vse vidiš na naslovu, ki sem ti ga podal zgoraj.
Jaz sem z mojim s 5000 zelo zadovoljen. Imam ga eno leto in nisem imel nobene težave (napravil ogromno fotografij). Kupil sem si edino boljše baterije (5500 m.a.h.= cca 5000 sit) in 256m. kartico. Dela lepe fotografije v vseh pogojih. Dober je že vavtomatskem načinu, ko pa se navadiš na ostale nastavitve pa še toliko boljši.

Hvala za odgovor. Tudi jaz sem najprej gledala s5000 oz. 5500 vendar le ta aparat ne podpira kartic ki jih že imamo doma, zato sem začela razmišljati o s7000 ki podpira vse tipe kartic.
LP A.

New Report

Close