fuj, kako lohk vozte tok svinske avte
Upam, da mi je uspelo pripeti tapravi link.
Hej, look who’s talking, ha ha ha. LOL LOL.
Saj ti nisem rekla, da posplošuješ, samo poskušam ti dopovedat, da SI TI na slabšem. Me imamo lahko umazan avto, samo mednožje pač služi svojemu namenu. Orgazmi in multipli orgazmi delajo čudeže, verjemi.[/quote]
To se pa strinjam s tabo, da orgazmi delajo čudeže, no pa za lulanje pa mednožje tudi uporabljamo mar ne, in ne samo za vesele igrice
Blagor vam, ki čistite avto dvakrat letno. Skoraj vsak dan vozim po avtocesti, ajoj, avto v 14 dneh, ko da še nikoli ni videl vode. Da ne govorim znotraj, vedno imam še pol dvorišča v avtu.Pa tudi za to ne rabim več kot 14 dni.Pred domom žal nimamo asfaltiranega parkirišča. Če gremo pa še na izlet v gozd, je pa avto totalen svinjak. In kaj, naj ga sedaj sesam perem vsake par dni ???????
Da ne govorim o tem če ga rabiš za posel in prevažaš robo, malicaš normalno v avtu, če pa še kadiš v avtu je pa mera polna.
Mislim, da je avto namenjen, da ga uporabljamo in ne, da se z njim okitimo.
Kar se tiče pa stanovanja in avta, ženske imajo v stanovanju laboratorij, če pa se vsedeš v njihov avto se pa lahko tudi umažeš.
Rada imam čisto, ampak največkrat ne znese, imam drugačne prioritete v življenju, kot tečnarjenje zaradi nekaj umazanije ali razmetanih stvari
Tako da, ja, pazite od koga kupite avto :), ker lahko zbolite, ampak ne od umazanije, pač pa psihično…..zaradi vašega odnosa do življeneja……
eni so udarjeni na čistočo , drugi na kaj drugega ,…………..en bo vsak teden avto glancal, drugi bo šel rajši na izlet,……………en bo vsak dan po bajti glancal do 22h , drugi bo šel rajši v kino,……….en bo dal za čistila in čiščenje 2000€/letno , drugi bo dal 50€ in za 1950€ šel na morje pa še smučat pozimi(z usranim avtom)………, eno bo bajto imel in cele dneve garal za njo in okrog nje, drugi bo živel v bloku in se vozil z BMW 5 ,………………vsakemu svoje.
Avto imam včasih umazan in našarjen drugič je opran in pospravljen,……so čistejši in so bolj umazani,………..se tem se ne obremenjujem ……………….imam pa v bližini sosedo , ki ima avto tako našarjen, da se lahko samo ona vsede v njega ker drugje po sedežih so sami kupi (dobesedno) razne krame …………. zanimivo za pogledat 🙂 ………….enemu sodelavcu, iz pepelnika čiki kar po tleh padajo………..:)
“fuj, kako lahko vozte tok svinske avte”no ko prebereš vse tole ti da potrditev kakšni smo slovenci in slovenke!! vsi se vtikajo v vse samo da pri sebi ne iščejo napak in težav,vsak naj pred svojim pragom pospravi,svoje probleme rešuje,itd svoje,svoje,svoje…ne pa sosedove,znanca,neznanca,…itd.vse vas tako misleče bi bilo treba poslati v razvito tujino na izobraževanja iz tega!!!! PA DA NE BO POMOTE,PA KAKŠNIH IZGOVOROV NISEM EDEN TISTIH KI VOZIJO UMAZAN AVTO!!!!!lp siky
Ko tole prebiram imam občutek, da folk spet pretirava v vse smeri. Moj sosed tud avto trikrat preparkira, ko ga briše po pranju medtem ko se nekateri tukaj hočete mal ven met, kao meni je avto le prevozno sredstvo. Kar je res, tko kot je stanovanje tud samo bivališče, pa delovni prostor lahko tudi samo služba, ampak nek zdravorazumski dnos je pa treba met. Jaz tud jem v avtu, posebej, če je treba na dolgo pot, kar niti ni pametno, ampak ne maram pa imeti tako svinjski avto, da se umažem samo da grem mimo. Vseeno se neke karakterne osebnosti pri tem pokažejo, nekaj podobnega je pri izbiri znamke, pa ne bi zdaj. Lepo se vozte.