Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek fru fru

fru fru

Kako naj vem, če mi pri frizuri paše fru fru?

Poskusiš. Saj so samo lasje, hitro zrastejo.

Jaz sem si pri zadnjem striženju prav oddahnila. Kot bi eno breme snela z ramen. Očitno se je nabirala stresna energija v laseh. Še dobro, da nisem kakšnih dred dala delati… Včasih bi bilo dobro kot v Indiji lase obriti do konca. Preporod.

Danes imaš ja cel kup nekih aplikacij s katerimi lahko preskušaš različne frizure.

Al pa maš dobro frizerko, ane, ki lahko kaj svetuje.

Nobena me ne zna postriči.

Za poskusi to

Točno to.

Sm imela lase do ramen. Pa me je neki prjel, ko mi je par frizerk omenl, da bi mi pasala full kratka frizurca. Sm našla aplikacijo, sliko gor, se vidla in se TAKOJ drug dan odločla za spremembo. Ni mi žal. Zdej sm na vsakih 14 dni pr frizerki ?

men je fru fru mocna mora…

v mladosti sem ga skoz imrla, sploh ne vem zakaj… se spomnim, da sem hotela daljse pa me je sestra prepricevala, da mi ne paše, da sem cudna z odkritim celom… ocitno sem bila premalo samozavestna in sem poslusala, se sama ne vem kako sem lahko bila tako neumna…

ostrici me nikoli niso znali, enkrat me je en priznan frizer tako, da sem imela lase na sredi čela… nocna mora najhujsa, nikamor niso rastli…

danes ni boga, da komu dovolim da me se ostrize na fru fru… no way

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno527, 12.06.2023 ob 22:07

men je fru fru mocna mora…

v mladosti sem ga skoz imrla, sploh ne vem zakaj… se spomnim, da sem hotela daljse pa me je sestra prepricevala, da mi ne paše, da sem cudna z odkritim celom… ocitno sem bila premalo samozavestna in sem poslusala, se sama ne vem kako sem lahko bila tako neumna…

ostrici me nikoli niso znali, enkrat me je en priznan frizer tako, da sem imela lase na sredi čela… nocna mora najhujsa, nikamor niso rastli…

danes ni boga, da komu dovolim da me se ostrize na fru fru… no way

Fru fru pa res ni odkrito čelo, pa lasje sredi čela, če kaj vem.

Fru fruja ne dam vstran za nic. Se tako dobro pocutim da ne znam povedat. Veckdo me je pred leti zafrkaval zaradi visoke cele, pa tudi sama se nisem dobro pocutila, kot da mi nekaj manjka. Nisem bila samozavestna.

Neko jutro pa sem si ga kar sama naredila v drugem letniku srednje sole, sem sicer frizerka po poklicu.

Fru fru je super stvar ce imas visje celo, ce ga nimas je bolje veckrat premislit, sploh pa ce se imas krajse lase do ramen, ti naredi prevec okrogel obraz. Bi ti svetovala da si za zacetek ne naredis pregostega, dodas se vedno lahko.

Kar se pa tice stiliranja, se res ti sprednji lasje hitreje zmastijo ker se dotikajo cela. Jaz si umivam lase na 4-5 dni nekje, fru fru pa vsak drug dan, kar samostojno pod umivalnikom, nic vec kot 5min dela. Ostale lase pa v cop in vsi mislijo da imam vedno sveze umite 🙂

Lonec daj na glavo, odrezi, pa boš vidla ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close