Frogica
CrazY FroG ?, 02.01.2024 ob 18:19
Jebac441, 02.01.2024 ob 18:10
Mah, 02.01.2024 ob 18:05
Jebač, 02.01.2024 ob 16:54
Vidim, da si nazaj. Si za akcijo?
Res ni top vedenje, ampak ne morem ga krivit. Pravijo, da nam je moškim važen izgled pri ženski. Ampak Frogica se mi zdi na način pisanja zelo seksi. Nebi je pa vabil med rjuhe, ker je že vezana. Pač, tako sem bil vzgajan.
Nje ne rabiš vabit, ona sama priskače v posteljo, se rine k dedom ko fašenk v nebesa, tako tako ja
Haha??? pa nism js tvoja mt, da bi se povsod vlačla, niko se nism rabla nikamor rinit☝️ pa slabo ti gre to podtikanje idiot!!
Opazila sem, da tudi tebi kradejo ime. Tudi ti ugotavljaš, da nekdo stalno podtika drugim razne neumnosti?
za jebač, 02.01.2024 ob 18:35
Viharc ti krade nick. Kot vsem nam. Njegove besede ga izdajo.
Samo povem da se sam izdaja. Sem sokolovo oko.
Seveda, če verjameš ? in zanalašč je uporabil besede, ki jih on uporablja, da bi se sam izdal. Tako neumen pa ja ni noben. Iz letala je videt, da je nekdo napisal kao da je viharc, kot da on žali crazy frog. Bedna fora
Anonimno 6862, 02.01.2024 ob 18:39
Seveda, če verjameš ? in zanalašč je uporabil besede, ki jih on uporablja, da bi se sam izdal. Tako neumen pa ja ni noben. Iz letala je videt, da je nekdo napisal kao da je viharc, kot da on žali crazy frog. Bedna fora
Ti pa nisi ravno brihten, ali pa ne poznaš Viharca!
Ja obstaja nekdo, ki piše v VIHARČEVEM stilu, da bi potem VIHARCA obtožili. To dela naprimer MATIAS, ke pisaril anonimno v VIHARČEVEM stilu, da se je VIHARCA obdolžilo, potem pa se je zasral in je nekaj kot MATIAS prijavljen zapisal v VIHARČEVEM stilu, ker se je pozabil odjaviti.
Večinoma pa anonimno piše bedarije VIHARC. Problem je, ker PIJE in ker NI RAVNO BRIHTEN in ne zna spreminjati stila pisanja. Se je že velikokrat izdal, ko je napisal iste stvari kot prijavljen(kot MODRI VRAG) in kot anonimno.
Nparimer je blesave fotografije lepil anonimno, potem pa jih je še kot MODRI VRAG. Se napijem, se pozabi odjaviti itd.
Anonimno 2430, 02.01.2024 ob 20:16
Zakaj bi želel viharc žaliti Frogico in kaj bi imel Matias od tega???
Lej jaz ti ne govorim kaj bi MATIAS imel od tega. To ugotovi sama.
Jaz ti govorim o temu, da sem dejansko videl MATIASA kako je anonimno dalj časa oponašal VIHARNEGA zato, da bi ljudje obdolžili VIHARCA, potem se je pa izdal, ko se je pozabil odjaviti in je kot MATIAS zapisal nekaj v VIHARČEVEM stilu.
Zgodilo se je to kako leto nazaj.
Žal mi je, da nisem shranil imena teme, ali si zapisal naslov.
Anonimno 9220, 02.01.2024 ob 20:31
Osebno bi frogačo dal najraje čez kolena in jo našeškal po goli riti,mmm bi kvakala in regljala žvauca mala
Jaz bi ji skuhal večerjo in tudi pomil posodo. Potem bi jo pol ure konkretno masiral po hrbtu. Ji dal lupča za lahko noč in jo pokril z odejo.
Osebno bi frogačo dal najraje čez kolena in jo našeškal po goli riti,mmm bi kvakala in regljala žvauca mala
……………………………
…………………………..
No o temu naprimer govorim, ko pravim, da VIHARC anonimno piše bedarije.
Zadnjič je to napisal kot REGISTRIRAN MODRI VRAG !
Kokoši anonimno, 02.01.2024 ob 22:02
……………………………
…………………………..
No o temu naprimer govorim, ko pravim, da VIHARC anonimno piše bedarije.
Zadnjič je to napisal kot REGISTRIRAN MODRI VRAG !
Kje?
Forum je zaprt za komentiranje.