Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Frizurca tam doli

Frizurca tam doli

Fant me nagovarja naj si pobrijem muco na čisto nulo, pa me skrbi ker sem to storila le enkrat, pa sem se počutila kot majhna punčka. Njemu pa je to všeč, saj me nonstop obdeluje z jezikom. Prav hecno se počutim, ker se včasih spravi nad mojo muco tudi medtem ko jaz spim… čeprav mi včasih sploh ne paše ne vem kaj naj si mislim o njegovem početju?

Muca (zaenkrat še nefrizirana)

srečnica!

ti sijo kar poštimaj. tudi meni se vedno zdi hecno, ko jo zagledam, pa sem že čisto pozabila, da je golička. takšne in drugačne frizurce so prav zabavna zadeva in prijetno presenečenje, še posebno za naše ljubimce, ki radi poljubljajo tudi kaj drugega od ustnic. pazi samo na neprijetne ureze in ko se boš odločila, da pustiš spet kakšno daljšo frizurco, te bo malo žgečkalo in pikalo, pa njega tudi 🙂 Ampak vse za dober filing, a ne!!!

KAJ PA RDEČE PIKCE, ALI SE VAM KAJ DELAJO, KO SE POBRIJETE?

Ne se sekirat za rdeče pikice, jih ne opazimo 🙂

Zanima me, “maj”, zakaj neki je po tvojem MucaMaca taka srečnica… če ji tip dela nekaj, za kar sama pravi, da “čeprav mi včasih sploh ne paše”…

Ma, jaz se sploh ničemur več ne čudim, ne Johančkom, ne čemu slabšemu.

TAM SPODAJ POD HLAČKAMI SE JE TREBA BRIT V ISTI SMERI, KOT VAM RASTE FRIZURCA. POL ZIHR NE BO RDEČIH PIKIC. PA POL MAL S PUDROM V PRAHU POSIPAT (KOT DOJENČKOVO RITKO) IN PROBLEM JE REŠEN, PREVERJENO DELUJE, VSAJ PR MENI!! VELIK UŽITKOV:-)

zakaj ne bi bila to en vecer vajina skupna igra-predigra.Naj te pobrije on;),uzivajta, itak dlake tok hit rastejo in vsake tolk casa res pase bit cist brez.Da se vidijo pikice, je lepo napisal tukaj ze nekdo, da jih moski sploh ne opazijo in se res je.

veš, moj ful uživa, če si jo pobrijem. Potem imava vedno ful dolgo predigro in oba ful uživava. Tudi on se pobrije spodaj in povem ti, da je obdelovanje skinčka ful boljše kot obdelovanje pankiča, ker te kocine ne motijo in se ti ne valjajo po grlu. Probaj in videla boš, da se splača.

Meni pa ni všeč če imam čisto pobrio. Vsaj malo dlakic mora biti!Tipčku pa je itak vseeno. Ima jo ZELO rad takšno in drugačno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close