Najdi forum

Frizura

Imam zelo redke lase. Do sedaj sem jih vedno nosila spete v čop, da sem nekako zakrila to redkost. Zanima me, če imate kakšen predlog kakšno frizurco si naj dam narediti, da bom prekrila to redkost. Rada bi imela kakšno modno pričesko, malo pramenčke, pa si ne upam k frizerju. Enostavno me je strah, da si las ne bom mogla več speti v čop in ne bom mogla prikriti to stvar. Ima mogoče katera iste težave? Kakšno frizurco nosi? Mogoče mi priporočate kakšen dober frizerski salon?

Pozdravljena!

Sama taksnih problemov sicer nimam, poznam pa kar nekaj ljudi, ki jih ima. Najslabse je, da nosis cop. To res ni dobro za lase, seveda ce je to ves cas. Svetujem ti, da gres k zares dobremu frizerju, ki ti bo svetoval, kaj s tvojimi lasmi, tudi glede na obliko tvojega obraza. Sicer ne vem, od kod si, ampak jaz bi ti vsekakor svetovala obisk pri Micu. Sicer pa lahko pises tudi Alenki, ki jo najdes na forumu v vezi s frizurami, lasmi itn.
Pa sporoci, kaj bo nastalo!
Ciao,
Petra

se mi zdi, da na //http://www.styling.over.net// nekaj piše ravno otem, pa še model je poleg s srednje dolgimi lasmi

So tvoji lasje samo tanki (fine hair) ali so res redki (se ti skoznje vidi do kože lasišča?)? Če so samo tanki, je rešitev ničkoliko, lahko začneš z uporabo HeadnShoulders (kakorkoli se že to napiše), ker ti naredi čez lase tanek silikonski film, ki jih naredi debelejše (da ne bi o tem, kako to za ljudi s prhljajem sploh ni dobro, ker jim ga samo zalepi na lasišče), obstaja tudi losion za lase od Ilirije (Recept, ca 600 sit) za volumen las, ki je zelo tekoč in priporočam, da si ga pretočiš v neko stekleničko s pršilko in si ga našpricas na lase preden si jih posušiš s fenom. Sušenje s fenom samo precej doda volumnu (sicer lase nekoliko poškoduje, ampak če nimaš ravno pretirano dolgih, bodo prej dolžino prerasli, preden bi utrpeli kako resno škodo). Najprej pa seveda k frizerju, priporočam pa nekoliko krajšo “Rachel” frizuro, ker je skoraj univerzalna, v skrajnem primeru pa tudi še lahko narediš čop. Neke sorte “layering” bi bil priporočljiv, ker da lasem obliko in volumen.
Upam, da ti bo kaj v pomoč (poročaj!), LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close