Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style frizura za svečano priložnost

frizura za svečano priložnost

Zanima me kako bi lahko doma naredila lepo frizuro za svečano priložnost,saj se mi zdi frizer predrag,ker nočm pravzaprav nič kompliciranega.Želim si le lepe kodre oz. valovite lase, spuščene in me zanima kako to doseč?!Imam srednje dolge ravne lase in kadarkoli si z navijalkami kodram lase izpadejo kodri čisto neenakomerni in predvsem izredno hitro upadejo,navkjub laku!
LP,
Anja

Menim, da bi predolgo trajalo, če bi dajala inštrukcije za izvedbo kodrov preko inetrneta. Kaj je drago in kaj ne, o tem bi tudi na široko lahko razlagala, Lepe kodre lahko dosežeš tudi sama kot si že poizkusila, vendar frizerska roka naredi drugače kot sam. Odvisno kaj si želiš, vendar če nečesa sami ne znamo, za frizerja pa nimamo denarja…..????:)
lp alenka

No, no…kak nasvet pa bi človek vseeno pričakoval…
Anonimna…poglej v Muellerju, prodajajo take navijalce, ki so kot cevke, gumijaste, večbarvne. Nanje naviješ lase in jih preprosto “zavežeš”. Pustiš, da se lasje posušijo, odviješ in imaš krasne kodre.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close