Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Frizura po normalni ceni _kje sploh?

Frizura po normalni ceni _kje sploh?

Kje je kakšen frizerski salon v Ljubljani, kjer štekajo, da stranka noče fen frizure in da ti jo tudi ne zaračunajo?
Pred časom sem bila pri xy frizerki v centru Ljubljane in sem lepo rekla, da nočem tistega krtačenja na koncu (=cukanja, s tem da vse dol pade, preden stopim skozi vrata salona) zato ker sem že imela izkušnje, da ti to fanj zaračunaju (tako poredko grem k frizerju, da se težko učim na izkušnjah, očitno). No, frizerka je potem modrovala, kako da je potem las lepši in blabla. Postigla me je in glej ga, nisem ušla krtačenju. Potem pa mi je še zaračunala – striženje 13€ in fen frizura 17,50 plus še neki dodatki. V glavnem, namesto 13€ sem plačala 32€. In lepo slovenceljsko sem bla tiho – ja, saj vem, sama sem kriva. (račun sem nalašč shranila, da bi me naslednjič opomnil).
Sedaj pa rabim barvanje in striženje in se kar bojim k frizerju. Kličem k Stevotu v salon – tam ta usluga stane 80 €. Brez fen frizure ne gre, je že vključena v ceno, pravijo.
Prosim, pomagajte z nasveti, kje se da dobiti frizuro za neko normalno ceno. Rabim drug teden. Hvala tisočkrat!!!

jaz se sama barvam, fenam se ne, grem kar z navijalkami v posteljo in imam drugi dan frizuro, samo na striženje grem, brez pranja in fen frizure, je POCENI

Jaz vedno povem, da nočem sušenja celega lasu na krtačo ampak samo konice in je to to. Fenanje ti pa itak zaračuna, razen če si ne sušiš las natur na zraku, ne?

A ti bi da te sam postriže, pol pa z mokro glavo domov al kako? Al da te sfena brez krtače, kar tko?
Sicer pa, razni Stevoti in Mič stylingi in podobno itak da ima svojo ceno.
Jaz grem k svoji frizerki domov in me postriže in sfena (pa ne pade takoj dol, ko stopim skoz vata) za 13 evrov. Pa me zmeraj pohvalijo, kolk mam super frizuro.

tud js imam prijateljico frizerko

za 15 eurov me postriže in naredim pramena. za vse poskrbi ona, no nazadnje js folijo, pridem k njej ali ona na dom. in to je to.
vsaj nekje mam veze in poznanstva in pocen skoz pridem, škoda k grem sam enkrat na let. pramenov pa nikol več. ne zdrŽim da bi sedela 2 al pa 3 ure.

moj nasvet. vprašaj, zih kje kera kakšno pozna. ali pa na frizerski šoli tam so ful veseli modelov pa ne zafrknejo, no baje. če ne te pa profesor popravi. to je pa čisto zastonj. pa še kje drugje rabjo modele recimo včasih baje na iliriji so mel.

cene so pa drugače res da dol padeš.

A bi katera lahko konkretno priporočila tudi poimensko ali potelefonsko kakšno takšno frizerko? Hvala!

Ne govori! Sem šla SAMO na striženje, na koncu mi je lase zlikal in mi hotel prodat likalnik ….. Plačala sem tako kot ti, 30 eur.
Pa sem rekla, da bi samo striženje, ampak on potem bla bla bla in kako da bo super in kako da to on mora naredit in kako da če nikol nisem likala, da naj pa vseen probava………

Ajej, slovenceljka moja, greva skupaj v kot stat pa sramoto prenašat, ker se ne znava upret, ko je treba.

Slon Dok na Litijski, za barvanje in striženje daš okoli 30€ in če nočeš fen fruzure, te ne sili z njo. (Tudi jaz sem alergična na fen frizure in še grde so mi;)

mene dostikrat ne sfenajo, ampak posušijo s efnom od daleč, naravno razmršene. pri meni deluje, imam take lase, je pa več dela za frizerja. po fenu mi vse dol pade in mam tak “polizan videz” (mb)

To pa niso podatki za po forumih objavljat …

… jaz sem zadovoljna z saloni SIMPLE. Poslušajo, svetujejo – pa tudi dragi niso

zakaj sploh kličeš k Stevotu če niamš denarja? a sosede nimaš pa nobene, ki doma šušmari. tega je povsod kolikor hočeš.
Jaz se barvam sama in mam boljš kot pa če grem k frizerju. Konice mi hči včasih postriže, al pa mama, ene 2x na leto grem se pa k frizerju postričt.

Jaz že več kot leto in pol ne hodim več v simple. Res je praktično, to pa je tudi vse.
Frizerke se skoz menjajo in vse se mi zdijo, kot bi ravnokar prišle iz šole. Enkrat so mi namesto rjavo-rdečkastih pramenov naredile res živo oranžne!!!! Potem so me še prepričale, da ni tako oranžno.
Pika n i pa je bilo, ko mi je na mojo res kratko paž frizuro zaračunala vse za dolgi las in me je prišlo 67 eur. Sicer sem protestirala, pa na koncu vseeno plačala, za kar mi je še danes žal.
Tja ne grem več!!!!

Simple v Merkator centru. Zelo dobre in razumevajoče frizerke. Naredijo točno tako kot hočeš. Tudi pofenajo te ne s krtačo, če tako želiš. Vendar se moraš to pogovoriti že na začetku, ko prideš. Naj ti ne bo nerodno vprašati za ceno. Dandanašnji je tako vprašanje čisto nekaj normalnega. Kasneje kregati se po forumih je neumnost. Čisti računi, dobri prijatelji.

Ce grem k frizerju, grem da me uredi in placam pac toliko kot je. Seveda gledam, da je frizer cenejsi in h kaksnim velikim imenom nehodim, ampak grem pa na pranje (ker tako kot ti frizer opere lase, si jih sam nikoli ne operes), pa na strizenje in seveda feniranje ali likanje (ker sam se tudi nikoli ne tak, kot te frizer). Ce ti pa delo frizerja ni vsec, mu pa poves medtem ko dela in ne sele potem, ko si ze doma.

Ce bi bila pa jaz frizerka, bi me bilo pa na smrt sram, da moj salon zapusti nekdo nesfriziran. To je tako, kot ce gres na manikuro, pa zapustis salon nepolakiranih nohtov.

Še en salon DOK je v Interspar Vič. Cene so kar znosne, striženje s sušenjem za ženske je cca 17 EUR (brez krtače). Ponavadi rečem za striženje, potem pa za sušenje s fenom in mi kar z rokami naredijo fajn frizuro pa še kakšen utrjevalec na koncu. In to je to.

Tudi jaz hodim v viški Interspar. Samo striženje, sušenje s fenom brez krtače, cena okoli 15 EUR (z balzamom).LP

Jaz sem tudi svojčas hodila k prijateljici na dom. Plačala sem vedno okrog 25 eur za barvanje, striženje in fen frizuro. Potem se je malo začela višat cena pa ok, recesija, vse se draži…dokler nisem šla k njej zadnjič (in nikoli več), ko mi je samo za barvanje računala 55 evrov. S tem, da sem prišla jaz k njej na dom, vožnje imam do tja dobrih 20 minut. Sem bila tako paf, da sem plačala in šla.

Zdaj se barvam sama. Keune so kvalitetne barve. Strižem se v malem salončku v Kranju (pač od tam sem. imenuje se Naj). Žensko striženje stane 8 eur. Frizuro si pa naredim sama pa sem bolj zadovoljna z njo kot pa da mi naredi s fenom čelado na glavi.

Okej, saj nisem tako zelo brez denarja. Se mi pa vseeno zamalo zdi, da moram za dve uri obdelave pri frizerju oddelati približno svojih 8 ur (pa opravljam visoko strokovno intelektualno delo) No, saj vem, da tega zneska ne dobi v celoti tisti revež frizer-ka, ki tam stoji cel dan in je prijazen-a s tečnimi strankam, ki nismo zadovoljne z izvedbo fen frizure 🙂 In tudi nisem na splošno proti fenanju – a pri meni se pač ne obnese, to mi je povedal frizer sam. Sicer pa, vsaj tukaj v centu Ljubljane, imajo tudi razni saloni Jožice in Simone in Marije ceno enako, kot Stevo. In na koncu me je v enem od teh (ta, ki mi je računala nenaročeno finalno mučenje s krtačo) postrigla čisto tako, kot bi se res prepustila svoji materi.
Sicer pa, punce, hvala za vse predloge!

Salon Dvor na Dunajski (pod Bežigrajskim dvorom – vhod je tudi iz podhoda pri Plavi Laguni).
Tam se vedno naročim pri Nastji, zadovoljna sem z izgledom (posluša mene in moje lase), ne fena me, ker tega tudi jaz ne želim, cena je ugodna.

Lokacija: http://kotesisa.com/IskanjeSalon.aspx?id=015e5cd3-8ae2-4de2-80f8-925fa6908a07

Ni ugodna. Za striženje in sušenje brez fena sem plačala 33€. Precej oderuško za pol ure dela.

Popravljam: sušenje z roko, samo s fenom :))).

Hmmm, čudno. Jaz dam ponavadi precej manj, septembra sem dala 20 za umivanje, striženje in fenanje brez krtače. Morda je cena odvisna od dolžine las? Jaz imam lase nekje do ramen.

Hodim v salon Dok, v Intersparu Vič. Komplet barvanje( striženje, barvanje, fen frizura) največ 45 eur. Zelo strokovne in prijazne frizerke.

Frizerje najdete na spletnem portalu KO TE ŠIŠA.
http://www.kotešiša.si

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close