Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style frizerji-cene

frizerji-cene

Koliko se vam zdi normalna cena za barvanje dolgih las, striženej iz dolgih na srednje dolge in fenanje???

40 EUR, ampak v LJ je verjetno malo dražje.

v lj pod 80 € ne prideš iz salona. Cene so grozne. Meni ki samo konice strižejo, mi računajo dolg las…to mi nikol ni blo jasno zakaj (???)

ok, sem pa mislila, da sem jaz dala veliko – 35 €
Običajno me je strigla in barvala kolegica, ki mi je računala 15 €, ampak zdej sem morala v salon, ker je kolegica na potovanju v tujini.

v LJ na Viču v Intersparu sm lani dala sam za barvanje 30 eur pa je blo super. Najbrž je striženje še kakšnih 10 eur. Js več kot tolk 30 eur pa tud ne dam za barvanje, ni šans.

Včeraj sem za striženje in fen frizuro dala nekaj manj kot 20€, okolica Ljubljane. Za barvanje pa ne vem.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

50 evrov v celju, pa so bili samo prameni na dolge lase, striženje pa 2 cm.

včeraj okolica lj xy salon, barvanje srednje dolgi lasje in striženje: 59€
Hudo. Ceno vem še za salon INTER v hali A: za enako uslugo 71€ (najbrž bi bil še kak € dodatkov)….
lp

Radovljica, manjši salon, super,naročanje na uro….striženje brez fenanja 18 evrov.

lp n

V Ljubljani 15€ za striženje in barvanje zeeelo dolgih las.

Aja, ne povem kje.:)

12€ je še ceneje. + kavica.

Približen izračun materiala:
barva višji kvalitetni razred …za dolge lase se je porabi tam okoli 70g, plus oksidant – znese cca 10eur.Šampon, balzam, utrjevalec cca 3 eur.
Čas:
10-15 min pogovor , priprava stranke in mešanje barve
25 min barvanje
7 min spiranje , masaža in maska
cca 20 min striženje
30 min sušenje

Material cca 13 eur (brez vode in elektrike ) plus cca 1,5 ure intenzivnega dela.
Če gledamo uro mehanika ki je 20 eur, je to dodatni 30 eur.
Skupaj 43uer, plus ura psiologa ki je ne želite plačati…

Država pa zahteva svoj davek, zato je minimalni izračun za dolg las z kvalitetnim materialom min 51eur.

jAZ prakticiram kar salon – se mi zdi da je Simple ali nekaj takega v leclercu, pa videla sem jih tudi v city parku in še kod. Striženje in feniranje srednje dolgih las 24e, zelo zadovoljna

1,5 ura intenzivnega dela? Ta čas, ko se meni suši barva, dobra frizerka opravi še eno striženje. In če mislite, da hodimo vsi k frizerju čvekat, se motite. Jaz ful sovražim čvekave frizerke.

Vse drugo pa verjamem, da drži samo glavno postavko si pozabila – najemnino. Zato so frizerji v raznih nakupovalnih centrih verjetno tako dragi.

Se strinjam glede najemnine, časa ko barva deluje na laseh pa nisem štela. To bi bilo dodatne pol ure.

bila danes, barvanje narastka in striženje (kratki lasje), 32€

🙂

[url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/p554391.png[/img][/url] [url=http://lilypie.com][img]http://by.lilypie.com/50Izp2/.png[/img][/url]

Jst sm se pa odločila da raj dam več pa sm ful zadovoljna in hodim vsak drug mesec in sm si res všeč,kot pa te “domače”frizerke k ti ful pocen nardijo,al pa kr ene kao salone k majo ful ugodne cene,pa sm ampak vedno mela smolo in nikoli nism bila zadovoljna po prvem umivanju las.

Par dni nazaj sem za krajšanje špic, pranje + fen, v Lj plačala 30 eur. Meni se to zdi rop pri belem dnevu.

:)))) Zdaj vidim, zakaj si BIVŠA frizerka.

Pa saj je pri vseh stvareh tako,ne samo pri frizerju-ko plačuješ hočeš čim ceneje skoz prit,ko pa hočeš kasirat pa hočeš čim več dobit.

Barve pri frizerjih so res kvlitetne in profesionalne,tako,da so cene upravičene.Če se vam to zdi drago,si v tgovini kupite umetno sintetično barvo,ki se jo boste rešili samo s striženjem,pa bo.Kar se pa tiče še striženja,se mi pa razlaga,da vam strženje dveh centimetrov konjic zaračuna dolg las,je pa verjetno postavka za sušenje,ker je striženje pač striženje.Cene se ralikujejo samo med moškim in ženskim striženjem,dolžina pa ne igra vloge.

Pri moji frizerki je striženje dolgih las dražje kot striženje kratkih. Srednje dolgi imajo pa srednjo ceno. 😀 😀 😀 Ampak ji oprostim, ker super striže, ni draga, pa še fajn gospa je. 🙂

jest sem pa ena tistih,ki dam raje par evrov več pa imam narejeno kvalitetno uslugo,ki pa sigurno ne more stat 12EUR,seveda so to cene za delo na črno…poznam te reči.

že po cesti vidiš katera se paca sama doma in katera je slabo ostrižena…vidi se tudi koliko so skurjeni lasje in veš da frizer ali:
ni strokoven
nima dovolj znanja
ali pa špara na preparatih,ker za 20 ali 30 eur ne mora delat s kvaliteto,ker ne pride skoz.

…je pa res,da večina žensk špara na sebi,na koncu mora pa po dvakrat v drogerijo po barvo in vsa rumena ali pa skoraj črna,še vedno ni zadovoljna…pa še uničene lase ima.

Jaz si tudi ne morem vsega privoščit kar bi rada,toliko pa se cenim,da imam rada kvalitetne tretmaje.Saj nega naše fasade ni avtopralnica-sam da je čim cnej-pa še tam pogledam,da nimajo prav starih krtač…ali raje uporabljam redno novo gobo,da nimam sprasknega laka na avtu.

Bravo bivša frizerka,cene barve se zelo razlikujejo v ceni,plus davek,najemnina inše bi lahko naštevala.se strinjam z vami.

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si branka.pavlovic@siol.net 05 995 40 10 040 829 988

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close