frizeraji Simple
Bila samo enkrat v tem Vrhniškem Simplu.. In ne grem več!
Konkretno me je strigla ena mlajša gospodična z dolgimi rjavimi mastnimi, neurejenimi lasmi (že to bi mi lahko dalo mislit!). Povem, kaj želim, ona zagrab škarje in resk resk po svoje. Začnem previdno “usmerjat”, da to ni ravno tako, kot sem si zamislila in ona, “ne ni panike, do tam še prideva” in zavija z očmi. Ok, mal potrpim, pol pa vidim, da “tam” ne bova nikoli, ker ženska kar po svoje dela. Dokonča in mi prav ponosno razkazuje svojo umetnino, ki tud od daleč ni to, kar je bilo dogovorjeno. In ker sem tiho, me še vpraša, če sem zadovoljna. Takrat mi je skor pokrov dvignilo, pa sem ji samo rekla, naj bo vesela, ker imam otroka s sabo in se pred njim ne bom spozabljala. Je pokasirala in zbežala v “zaodrje”.
Tkole, to je moja izkušnja. Da ne mečem vseh (morda dobrih frizerjev) v isti koš – če te bo hotla pedenat dolgolasa frizerka, beži, kolikor te noge nesejo!
za novoletno zabavo 2011 sem želela imeti kodre, zavila sem v simple v šparu na vrhniki. tam delajo ene mlade punce, da ne govorim kako napolovično in grobo mi je umila glavo, masaže ni bilo, se pravi na hitro umit glavo, kodre mi je delala s figarom in to dve uri in potem za to sranjem plačam ogromno>…hvala nikoli več. všeč mi je salon kjer se ti posvetijo, te zmasirajo in ne hitijo in so modni…
Forum je zaprt za komentiranje.