Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Frizer za spodaj

Frizer za spodaj

A obstaja v Lj ali okolici kaksen profesionalen frizer za spodaj? Koliko racuna? Pa prosim da potrebni tipi ne odgovarjajte!

a misliš mogoče takega, ki se je specializiral prav za to področje?

na žalost ne

Lahko ti jo sfriziram v obliki srčka in pobarvam na blond.

men se zdi da je blo enkrat v oni ali pa v neki drugi reviji o nekem tipu, ki se prav s tem ukvarja..sam ze nekaj casa nazaj:)

Ma ja un Ali En-se je nekoč v eni reviji hvalil,da on to frizera.Za svojo drago in tudi,za vse ki bi to želele.Živi nekje na Rakitni.Če ti to kej pomaga.

Smejka

Jaz se najraj sama sfriziram.Bi pa rada vidla da bi prodajal kakšne mini barve za tam spodaj,da bi se lahko sama doma pobarvala.Ker si ne predstavljam,da bi šla sfrizirat tamalo v kakšen salon 🙂

Mama od moje kolegice je iskala službo (cca 6 mesecev nazaj) in se je javila na oglas iz Salomonca, da nekdo potrebuje pomoč pri friziranju muc,ona se je v dobri veri, da gre za domače ljubljenke mačke, odzvala na oglas in zgroženo ugotovila, da je tip mislil na neke druge ljubljenke ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))),
tako da prelistaj Oglasnik, mogoče boš kje zasledila naslov!!

Ali-en živi v Izoli po novem in se je preimenoval v Dalaj ali neki takega!
Pa kaj si ne moreš sama muce sfrizirat ženska božja?!
Se bojiš, da ne boš naredila ravne črtice in se ti bodo vsi smejali?

Najboljši frizer je lahko tvoj tip. Friziranje je odlična predigra, pa še urejena si tako, da je njemu všeč. Predlagaj mu! To moške blazno vzburja. Če pa tipa še nimaš in se pripravljaš za prvo srečanje, je najbolje, da to storiš kar sama. Pa mogoče ni napačno, da ne probavaš tik pred zmenkom, ampak že kdaj prej, da ugotoviš kaj ti ustreza in kaj ti “gre od rok”. Da ne boš šla na zmenek z vneto kožo….. ali mazoljčki….

A si morda kera barva ta predel in s kero barvo ker tiste za lase baje niso v redu?

Meni jo redno frizira moj mož in je že zelo izkušen. Če si za jo lahko tudi tebi – zastonj !!

Midva z ženo sva se pobarvala kar z barvo za lase. Kupila sva eno tako dost kvalitetno, ki ima se neke balzam dodatke ali nekaj oodobnega.
Barvanje je odlično uspelo, brez vseh težav.
Ker so najine dlake razlicne barve, uporabila pa sva oba isto barvo je bil tudi rezultat drugačen.
Torej kar veselo na barvanje. For fun..saj ne traja dolgo…

Lp
Stanko

Barva za lase je čisto OK – svetujem le, da se pred barvanjem namažeš okrog predela, ki ga želiš barvati, z bolj mastno kremo (npr. Nivea, Solea), da zaščitiš kožo pred iritacijo – podobno, kot če si barvaš lase, si namažeš čelo in predel okrog ušes, da koža ne pordeči. Biti pa mora barva iz skupine III – torej permanentna in ne preliv!

katera predigra bi bila še sploh lahko tok dobra kot friziranje, seveda velja tudi za njega
da ne bo mislil da me se pa rade po grmovju vlačmo

kr škarje pa mašinco pa čopiče v roke in veselo na delo
lp

To super opravi Dušan, tel.: 041/667-660. Jaz sem z njegovim delom zelo zadovoljna. Pokliči in probaj!

Vijol’ca, če si probala, od katere znamke barva se najbolje obnese?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close