Najdi forum

Frizer v MB

Punce s katerim frizerskim salonom v MB ste zelo zadovoljne. Namreč jaz bi si želela zelo goste pramene po celotnih lasjeh in da bi bili ti čimbolj beli.

Zagotovo Mic styling.
LP

V salonih Marka Matjaža najdeš dobre. Imajo pa različne izkušnje in s tem tudi različne cene. Če hočeš kaj ekstra si pač privoščiš “višjega stilista” in ti so res pravi umetniki.

Marko Matjaž mislim, da bo najboljša izbira, meni je vedno fajn naredil.

Jaz sem bila zadovoljna z Marko Matjažem, čeprav so cene relativno visoke.

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

V Mič Stylingu sem že parkrat bila, pa so sedaj zamenjali stilistko za barvanje, pa so se mi prameni že kar sprali, pa je videt kot da jih ni bilo, imam kar velik narastek.

Za Marko Matjaž pa sem slišala, da so samo precenjeni za to kar naredijo.

Sama sem bila zelo nezadovoljna z salonom Marko Matjaz – naredil mi je full redka pramena, mojih zelja glede barve sploh ni uposteval, pa se pramena mi je tak naredil da sem imela narastek, tak da odločitev je tvoja. Zagotovo pa je za mene najboljsi Mic styling (full dobro te postrizejo, prijazni, prameni pa so itak ena a).

Pozdravljene!

Kje v MB je ta salon Mic styling?

Hvala in LP:) Althea

Ali je bila katera že v frizerskem salonu ORANŽ in sestrigla pri Goranu?

(V Lenartu je frizer)

Salon Mič Styling je v centru mesta na sproti Naf-Nafa.

Mic styling je v Mariboru nasproti naf naf oziroma blizu hotela Orel
Slovenska ulica 7, Maribor

02 250-20-12

http://www.micstyling.com/maribor.html

V Lenart v studio ORANGE…nikoli vam nebo žal!

jaz se pri njemu strižem 3 leta in sem zadovoljna z njim. zelo lepo ti naredi, upošteva vse tvoje želje, frizura je enkratna. ko prideš v salon te lepo sprejme. res ga priporočam, ta salon pa je v Lenartu v Klaseku.

Lep pozdrav!

Jaz definitivno priporočam MIč Styling!!!

Čeprav so zamenjali stilistko za barvanje, tudi Alen, njen namestnik svoje delo opravlja več kot odlično!

Frizerje najdeš na portalu KO TE ŠIŠA.

http://www.kotesisa.si

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close