frizer v lj
Draga Kara,
če nočeš bankrotirati, toplo priporočam salon F.B.I. v kleti Koseške tržnice (prvi frizerski salon desno – sta dva). Frizerka je prej dolga leta delala pri Meti Podkrajšek, potem je bila v nepopisno dragem “fancy” salonu, kjer si moral za njeno delo plačevati ogromne vsote, zdaj pa je na svojem in dela po zmernih cenah. Jaz sem zadovoljna, pa še naročiš se lahko že za isti ali naslednji dan, ne pa da moraš za mesec dni vnaprej vedeti, kdaj se boš strigel – vsaj pri meni je striženje stvar navdiha, sploh kadar sem slabe volje, se grem rada pocrkljat k frizerju 🙂
Meni je najboljša Staša, ki dela v Lassani na Čopovi. Poveš kaj in kako bi, ona pove svoje mnenje, pa se odločiš. všeč mi je, da ne vsiljuje svojega pogleda na to, kakšen bi moral biti.
Sem prej hodila k stevotu in Miču – obup in groza. Izživljanje, delajo po svoje, ven prideš tak kot nisi hotel, pa še svinjsko dragi so….
Stanujem v bližini tržnice, vendar še nisem nikoli slišala za ta frizerski salon. Vem da je en frizer v prvem nadstropju in en v kleti, vendar sem vedno mislila da je ta frizer v kleti samo za moške (ne vem zakaj)
A ti misliš tega v kleti?? Tudi nisem vedela, da sta celo 2 frizerja v kleti – kje pa je ta drugi?
A lahko pribljižno poveš kakšne so cene. Jaz bi se postrigla, pobarvala in mogoče kakšna pramena.
Že v naprej hvala za odgovor.
Ja, Breda je odprla salon šele nedavno, zato ga najbrž še nisi opazila. Kar zadeva barvanje, je to še edina nedolžnost, ki mi je ostala, tudi sivim še ne (hvala, očka), tako da ti cen za barvanje in pramene ne morem povedati. Pranje glave in spodobno striženje pride okrog 4000 sitnih. Zelo sem zadovoljna, ker mi nikoli ne naredi takšne frizure na “gospo”, ampak vedno nekaj svežega, da sem takoj kako leto mlajša, to pa tudi nekaj šteje …
Njen salon je na desni strani, mislim da med papirnico in drogerijo. Na vratih so ena pisana stekla, se mi zdi, vsekakor je pa pred moškim/otroškim frizerjem, ki ga omenjaš …
Dekle;
Ta salon je na Študentovski 13 To ni v kleti ampak nasproti tržnice v smeri kjer je grad oz.na koncu tiste ulice,ki je pri avtobusni postaji,zraven Vodnikovega hrama al kaj je že.Po tej isti ulici se gre lahko tudi na grad.
Imenuje se Frizerski Tamara studio.
Cene..hja kaj pa vem.Take kot po večini salonov.Jaz dam za striženje in barvanje (kratki lasje) okoli 8000sit.Meni osebno je najboljši frizer moškega spola(je edini) ,so pa tudi ostale frizerke dobre,ne me narobe razumet.Jaz osebno se pač pri njemu friziram,ker točno ve kaj narest z mojimi lasmi.
Upam,da sem ti kaj pomagala.
jaz pa hodim v Studio VL na Poljanski. tam me striže Miha, ki je prijazen, simpatičen in seveda dober frizer. tud jaz sem se odrekla raznim stevotom in mičem, ker so samo mastno zaračunavali, strigli so me pa navadni vajenci ki niso imeli pojma o striženju. pa nikoli niso upoštevali mojih želj! priporočam (tud luštkanega) Mihata!
Forum je zaprt za komentiranje.