Frizer S. Škarica oz kdo je najboljši v Mb
Zanima me, kako ste kaj zadovoljni z razmerjem med kakovostjo in ceno njihovih uslug oz. striženja? Zelo si namreč želim kakovostnega striženja, a ker sem fajn revna, ne bi rada šla niti 1x na led.
Pred nekaj tedni se je ena naših forumovk zanimala glede njega, morda bi podelila izkušnjo? Ali pa morda namig kdo drug v Mb je vreden svojega denarja, grozno dragi so tako vsi, se mi zdi…
Lep večer, s.
Jaz pa predlagam Galerijo lepih las, lastnika Uroša!
Pri njem mi je všeč predvsem to, da ne naredi kar nekaj, kar stranka vidi v neki reviji, ampak odkrito reče, da tole ti pa ne bo pristajalo!
še bolj všeč pa mi je zato, ker je pri njem na prvem mestu ZDRAVJE las, šele nato moda. To pomeni, da nikakor ne bo vsak mesec delal druge barve las, pa če si še tako želiš:)
Je pa na Turnerjevi ulici (če prideš s koroškega mostu, na Gosposvetski pri Hidromontaži zaviješ levo in na koncu ulice je salon).
Hvala! :)[/quote]
Punce za najboljše frizerje v mb in okolici,ki naj bi najboljše opravljali svoje delo,je pač potrebno odšteti temu primerno tudi denar,tak pač je najboljše se najboljšemu tudi temu primerno plača!!!!!!!!!!!!!Sama sem v frizerstvu že 8 let in če že smem predlagati koga drugega,predlagam Vojkota,kajti tudi sama hodim k njemu in verjamite-resnično obvlada in ve kako se stvari streže……..
Forum je zaprt za komentiranje.