Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Frizer S. Škarica oz kdo je najboljši v Mb

Frizer S. Škarica oz kdo je najboljši v Mb

Zanima me, kako ste kaj zadovoljni z razmerjem med kakovostjo in ceno njihovih uslug oz. striženja? Zelo si namreč želim kakovostnega striženja, a ker sem fajn revna, ne bi rada šla niti 1x na led.
Pred nekaj tedni se je ena naših forumovk zanimala glede njega, morda bi podelila izkušnjo? Ali pa morda namig kdo drug v Mb je vreden svojega denarja, grozno dragi so tako vsi, se mi zdi…

Lep večer, s.

Iggy … salon pred titovim mostom..

Hm, bi lahko to malce natančneje locirala…s katere strani reke…levega brega, tam nekje okrog zapora? In kolikšne so kaj konkretno cene?

Frizer Vojko, ki je šel na svoje, prej pa je delal v Salonu M na Partizanski. Res odlično striže. Salon ima na Pobrežju v bližini pokopališča oz. na ono stran, ko je nogometno igrišče in prodaja gradbenega materiala. Cena: striženje in frizira 22 eur. Če boš potrebovala telefon, javi.

Hvala! 🙂

Vsekakor Brigadir, Res kvaliteno striženje. Ni boljšega.

Jaz pa predlagam Galerijo lepih las, lastnika Uroša!
Pri njem mi je všeč predvsem to, da ne naredi kar nekaj, kar stranka vidi v neki reviji, ampak odkrito reče, da tole ti pa ne bo pristajalo!
še bolj všeč pa mi je zato, ker je pri njem na prvem mestu ZDRAVJE las, šele nato moda. To pomeni, da nikakor ne bo vsak mesec delal druge barve las, pa če si še tako želiš:)
Je pa na Turnerjevi ulici (če prideš s koroškega mostu, na Gosposvetski pri Hidromontaži zaviješ levo in na koncu ulice je salon).

Mi lahko prosim posredujete Vojkovo telefonsko številko?
Hvala.

Hvala! :)[/quote]
Punce za najboljše frizerje v mb in okolici,ki naj bi najboljše opravljali svoje delo,je pač potrebno odšteti temu primerno tudi denar,tak pač je najboljše se najboljšemu tudi temu primerno plača!!!!!!!!!!!!!Sama sem v frizerstvu že 8 let in če že smem predlagati koga drugega,predlagam Vojkota,kajti tudi sama hodim k njemu in verjamite-resnično obvlada in ve kako se stvari streže……..

žalostno ampak tako dobri frizerji pa nimajo toliko denarja da si najprej uredijo spletno stran bolje da kar nehajo v tujini kjer sem jas ni ga kateri nima !!!!!!!!!!!!!

Meni je najboljša frizerka Jožica ki ima frizerski salon Madonna na teznu. Od nje vedno pridem zadovoljna pa ko nikoli nisem bla z nobenim frizerom zadovoljna. Priporočam

zelo dobra in zelo poceni frizerka je na studencih,imenuje se frizerski salon darinka,res priporočam

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close