frizer Mare Filipčič
Halo,
nikjer ne najdem naslova in telefonske številke frizerja Mareta, ki ga nekateri tako zelo hvalijo.
Bi mi kdo zaupal njegov naslov salona?
Hvala
Hvala za informacijo.
Kake ekstra nore frizure res ne bi rada, pa ne zaradi sebe ampak zaradi službe.
Vseeno pa želim živo rdeče pobarvati lase in se ustriči približno kot ima sedaj frizuro Mandy Moore (kratke lase).
A misliš da je to zanj preklasično? Ker nekaj bolj modernega si želim, ne pa kake frizure, kjer je ena stran glave pobrita, druga pa lasje do ramen.
Ali priporočate, da grem kam drugam?
On ti lahko nardi, kar boš želela, tud klasično, plačala boš pa zelo veliko. Odvisno je, kdo te striže, jaz ti priporočam prav njega, se pa morš precej vnaprej naročit. Mene je super postrigel ampak prav zaradi cene zdaj hodim drugam, moram pa reči, da sem razliko med njim in ostalimi frizerji opazila samo sama, ostalim se je moja frizura zdela enaka. Hmm…
Koliko pa pride barvanje in striženje pri njemu? Čez 11.000,00 SIT?
Hvala za pomoč in priporočilo.
Po mojem bi ti tud trajno naredil, ampak jaz sem ugotovila, da je pri frizerjih tko: tisti, ki so trenutno bolj in, h katerim trenutno hodi SLO “estrada” , so pač nenormalno in svinjsko dragi, ko se jih razne “Pike Božič in Rebeke Dremelj” naveličajo pa pridejo na vrsto kaki drugi. To pa je tudi vse. Mare res dobro striže, veliko dela po celem svetu ampak vseeno. Kar je preveč, je preveč. Čez en teden boš imela glih tko narastek kot pri kakem drugem frizerju, pa še noro boš plačala, da ga boš spet prekrila. Tko da… če nimaš glih 20.000 sit na mesec odmerjenih za nego svojih las, najbolje, da greš kam drugam. :))
Sama sem zelo zadovoljna z frizerskim salonom Alenka na Škofljici. Kadar se grem postrižt si v njenem salonu najprej ogledam kataloge z frizurcami, izberem in mi tako tudi naredim, seveda vedno rečem če me lahko zrihta ona in ne pomočnica (navada in boljši občutek). Striženje, pranje las, fen frizura ne prde niti čez pet tisoč…
Zelo zadovoljna Lala
Mya, zdravo!
Če je Tomaž tisti frizer, ki je sodeloval v oddaji Stilska preobrazba (pred leti je bila na Kanalu A, če se spomniš – vodil jo je Aljoša Rebolj), boš verjetno zadovoljna, saj je zelo dober frizer. Tomaž je tudi član akademije pri MS, ki poučuje mlajše frizerje, tako da je sigurno kvaliteten. Sporoči, kako si zadovojna, ko prideš iz salona!
Visoko ceno nam določa inovativno delo v tujini, saj smo v letošnjem letu v Parizu in Milanu naredili 30 največjih modnih revij (Prada, Miu miu, Fendi, Moschino, D&G,… ). To zahteva določena sredstva in nam postavlja višjo ceno in boljšo kvaliteto dela, saj pilimo naše veščine na najbolj zahtevnih področjih v sržu mode v Parizu, Milanu in od oktobra tudi v Londonu. Energija, da bi bili globalni in ne lokalni zahteva svoj davek, vendar daje zadovoljstvo in širi obzorja, ter nas postavlja po delu ob bok frizerjem tudi izven Slovenskih meja. Na žalost tudi po ceni, ker vzdrževanje takega sistema pač stane. Vendar pa obstaja v sistemu možnost, ko izobražujemo mlade dreserje, da imajo omejeno število modelov, na katerih se ambicijozni dreserji učijo piliti zahtevne tehnike striženja, katere so osnova za to, da lahko v vsakdanjem delu delajo s strankami. Cena takega striženja je simbolična. Prosti termini se sproščajo po trenutnih potrebah. Trenutno na razpolago mladi dreser DOLF-DOMEN.
LP
MARE DRESURA FRIZURE
MARE FILIPIČ
Tradicija od leta 1932
No jaz sem očitno padla v roke enemu takemu mlademu ‘dreserju’ pri Maretu, ki ga Mare zgoraj priporoča. Za 30€ mi je ostrigel 10 konic, vse so končale za mojo majico, saj mi je pozabil dat trak okrog vratu. Ko sem ugotovila da mladi dreser ne zna niti glavnika in škarij držat v rokah in da nima popolnoma nobenih izkušenj in nima pojma kaj dela, mi je bilo itak v interesu da me čimmanj postriže in grem lahko vse skupaj (če bo treba) nekam popravit čez par tednov. Za to striženje je porabil uro in pol, pa pol ure je že na začetku zamudil.
Je bil pa v salonu še en tak ki se je ukvarjal z barvanjem in oba skupaj sta 2h pametovala a bo al ne bo tista barva prijela. Lolek in Bolek šov. 🙂
Za striženje takega vajenca daš v neki ‘vajenski akademiji’ 5-10€, več ni vreden. S tem, da ima zraven tudi strokovno vodenje, Maretovi vajenci so prepuščeni sami sebi in ti lahko naredijo kar hočejo na glavi, čeprav so bili šefi v salonu jih ni imel nobeden pod kontrolo.
sem pa tudi zvedela kako gredo njihovi treningi oz piljenje v tujini, greš za en teden strižt v en salon v karikiram East Ealingu v Londonu in to je baje to.
Po temu sodeč Mare bolj malo ceni svoje stranke!
Forum je zaprt za komentiranje.