Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style frizer – kratki lasje

frizer – kratki lasje

Kje v ljubljani ali okolici bi bil frizer, ki zna dobro postriči lase ne kratko, tako, da je frizura mladostna in da z njo ni nobenega dela?

Živjo, jaz sem se letih dolgih las odločila, da se ostrižem čisto na kratko…
Nisem imela nobenega frizerja, pa sem šla na slepo v industrijsko cono Trzin, v piramido, kjer ima frizerski salon Joico center.

Tam sem naletela na frizerja Matjaža in sem blaaaazno zadovoljna. Ful dobro striže in ful dobro barva. Zdaj imam kratke lase, ki si jih na hitro uredim z malo voska, frizura je taka deško poredna, počesala pa se nisem že več kot pol leta.

Zdaj hodim redno k njemu in tudi nekaj kolegic in kolegov je začelo hoditi tja in so vsi zadovoljni (nihče pa ne mara hoditi k njegovi sodelavki).

Aja. številka:
5637570
5637571

Joico center
Blatnica 1, Trzin.

Kakšne so pa kaj cene za striženje pri tem frizerju?
Hvala,
Boštjan

tudi jaz hodim k njemu ze vec let,res je zlo fajn

tudi jaz ze vec let hodim k njemu in je res zelo v redu

tudi jaz ze nekaj let hodim k njemu in je res zelo v redu.

Hvala za odgovor! Napisala si točno to, kar sem hotela slišati. Bom probala. Lep dan!

oops!se opravicujem za 3krat poslan isti post,sam se mi je zdel cudn,da ni biu takoj gor,pa sem misla da kej narobe delam:)

Tud jaz hodim k Matjažu že par let in je mega…

Boštjan,
glede cen je najbolje, da kar pokličeš…
Je odvisno od tega, kaj želiš, moj kolega, ki se včasih tudi kaj odštekano barva, plačuje od 3 do 6 tisoč sit (odvisno, kaj si da narediti).

Se mi zdi, da pa ima kar povprečne cene in ni tako drag, kot nekatera druga znana ljubljanska imena.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close