Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style frizer izbran

frizer izbran

Punce, v torek se grem strič k maretu v Dresuro frizure! držite pesti!

Sporoči kako si zadovoljna, držim pesti!

Ulla,
tudi jaz razmisljam, da bi sla k Maretu. Moja kolegica je bila tam zelo zadovoljna z enim frizerjem, ki pa sedaj ne strize vec tam, ker je odpotoval v tujino. Zadnjic jo je strigla ena punca in je bilo tudi super. Javi kdo te je strigel.

LP Bubi

Tudi jaz sem bila in strigel me je Sebastjan – zelo sem zadovoljna, torej SUPER me je ostrigel.

Sporočil kako je s teboj.

lp

jaz sem se strigla tam in sem bila zadovoljna, ampak cene so pa preterane do konca, sploh če te striže mare, tko da… no thank you. sem šla potem s strhom k parim drugim frizerjem pa sem prihranila, ostrigli so me pa ravno tako dobro

kje pa je ta frizer – če ima katera naslov? kati

Na Vodnikovi (?) v Ljubljana-Šiška. Gre za majhno poslovno stavbo, ki je ne zgresis, ce si pozorna na reklamni pano za Video klub Metulj.
LP Bubi

Ojla,punce!

Ja, se malce dolgo nisem oglasila. Nega je super (z izdelki Tigi), striženje tudi. Mare je uporabil en prav poseben način striženja. Ne vem. Plačala sem 6.800 (približno) – računajo 10% študentski popust. Cena je res visoka, ampak lasje so pa samo eni. Pač s odpoveš kaki drugi bedariji. Torej, sem zadovoljna – kljub ceni. Če pa katera pozna koga, ki ravno tako dobro striže, pa je cenejši, naj se oglasi in pove kdo in kje.

Aja, naslov je Vodnikova 108 zraven videoteke Metulj.

ciao

https://kamenaric.si/frizerstvo-kamn/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close