Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Frigidnost

Frigidnost

Je ne bi raje prej vprašal kaj si ona misli ?

Je ne bi raje prej vprašal kaj si ona misli ?[/quote]Kje si pa upa…..
Lahko bi dobil kak neprijeten odgovor, račun za nazaj + obresti pa ne bi mogel plačat zaradi uboštva….. Glavno da je BMW pri hiši…… :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Eni pravite, da je ženska frigidna zato ker je ob nepravem moškem….. Celo vrsto prispevkov sem že prebral, ko ženska piše: z možem se super razumeva, tako prijazen je do mene, do otrok je dober, vse naredi, finančno smo preskrbljeni, je izvrsten oče in mož ampak problem je ker mi ni do spolnosti. Prosim za razlago kakšen torej mora bit mož, da si ga ženska želi tudi sexualno in ne samo praktične narave….?

Saj ni univerzalnega, kot ni univerzalne ženske.
Vsaka ženska mora pri sebi vedeti kaj si želi.

Bodo zupniki razlozili s custvene plati. 😉

Na posplošeno vprašanje boš večinoma dobil posplošene odgovore. Predstavi konkreten problem s konkretnimi podatki in mogoče dobiš kak konkreten nasvet.
Sicer pa, mož mora žensko spolno privlačit, da si ga želi. Kako pa to dosečt pa ni odvisno le od moškega, ampak tudi od ženske. Torej naj vpraša dotično žensko.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Bodo zupniki razlozili s custvene plati. ;)[/quote]
Da se ga je polne riti vsega preprosto navelicala gledati v postli poleg sebe in v vezi vstraja le se zaradi komocije, gotovo ne more biti. Moski se prav gotovo ni dovolj potrudil. Ni skrbel za pestrost v odnosu. In le drzne si naj polnih jajc popustiti v trudu na podrocjih kjer steka. Potem jih bo sele slisal. lol

No, resno pa tako. Spolnost ni le vse drugo kot spolnost. Je tudi spolnost sama. In tudi gola spolnost je cela znanost. Dvema gre lahko vesoljsko na vseh drugih podrocjih, pa jima seks se vedno ne gre. Nista kompatibilna, ne znata, ne da se jima potrudit.

Po moje vecina predvsem ne zna (dovolj). Mislim, vsak pri sebi se naj vprasa, pa kaj jaz o seksu pravzaprav sploh vem.

Znanja je vedno premalo. Pri vsakem in tudi pri tebi in ne samo znanja o seksu, ampak v vseh področjih.

Si kdaj razmislil, da tudi kao pametni-naravno inteligentni- nismo vsi enako in kdo nam je to dal ?

Enako kot kao s pametjo, je tudi z libidom. “Doze” imamo posamezniki različne in so, če hočeš,

vesoljska, zaradi mene božja danost.

Nekdo s slabim libidom lahko ima tudi teoretičnega znanja dovolj, izvedba pa šepa.

Totalno brez veze pa je “špilat” nekega modrijana. Modrijan si lahko s svojim znanjem v svojih okoliščinah.

Itak, zato se varanja ne bi smelo obsojati kar na prvo žogo, saj gre morda le za nabiranje dobre prakse, ki jo pozneje lahko uvedeš v domačo posteljo.

a ti še nisi slišal za nadangela Gabriela in sv. Jožefa?

Itak, zato se varanja ne bi smelo obsojati kar na prvo žogo, saj gre morda le za nabiranje dobre prakse, ki jo pozneje lahko uvedeš v domačo posteljo.[/quote]Tako je! 😉
Zato bi lahko raznorazni znalci, ki niso župniki, organizirali kake strokovne delavnice na katerih bi proti plačilu ali celo zastonj, delili neukim to dragoceno znanje, tehnike posteljnih aktivnosti. :))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Itak, zato se varanja ne bi smelo obsojati kar na prvo žogo, saj gre morda le za nabiranje dobre prakse, ki jo pozneje lahko uvedeš v domačo posteljo.[/quote]
Seveda. Samo žena se še mora strinjati. 🙂
Če ji to predstaviš kot dobro naložbo za ohranjane in popestritev odnosa, imaš velike možnosti za uspeh. 🙂

Znanja je vedno premalo. Pri vsakem in tudi pri tebi in ne samo znanja o seksu, ampak v vseh področjih.

Si kdaj razmislil, da tudi kao pametni-naravno inteligentni- nismo vsi enako in kdo nam je to dal ?

Enako kot kao s pametjo, je tudi z libidom. “Doze” imamo posamezniki različne in so, če hočeš,

vesoljska, zaradi mene božja danost.

Nekdo s slabim libidom lahko ima tudi teoretičnega znanja dovolj, izvedba pa šepa.

Totalno brez veze pa je “špilat” nekega modrijana. Modrijan si lahko s svojim znanjem v svojih okoliščinah.[/quote]
Znanje je eno. Libido drugo. Pri slednjem gre za vprasanje/komponento kompatibilnosti. Ceprav opazam, da moj libido ravno tako varira od partnerja do partnerja. Se pravi, tudi partner ima nekaj z tem.

Logično. Na znanje lahko malo vplivamo, na privlačnost, ki pa je odvisna od tega s kakšno osebo smo intimni, pa ne moremo drugače kot tako, da si poiščemo osebo, ki nas bo privlačila.
Sicer pa znanje ni enako znanju. Znanje lahko naredi veliko škode, če vzbuja odpor, strah in povzroča, da začnemo preveč komplicirati in strmeti k idealom.

Itak, zato se varanja ne bi smelo obsojati kar na prvo žogo, saj gre morda le za nabiranje dobre prakse, ki jo pozneje lahko uvedeš v domačo posteljo.[/quote]Tako je! 😉
Zato bi lahko raznorazni znalci, ki niso župniki, organizirali kake strokovne delavnice na katerih bi proti plačilu ali celo zastonj, delili neukim to dragoceno znanje, tehnike posteljnih aktivnosti. :))[/quote]
Ne vem koliko znalca sem, mi je pa kaksna tudi to ze prddlagala. Prav zares, lol.

Anyhow, med dvema se slej kot prej zgradi neka steklena streha, ki jo je psiholosko tezko prebiti z istim partnerjem. Zato pa se z novim hitro vse to z lahkoto prebija. Zato iskreno dvomim, da ima par jumferjev kadarkoli ekstra kvalitetno spolno zivljenje. So pa izjeme. Nedvomno.

Logično. Na znanje lahko malo vplivamo, na privlačnost, ki pa je odvisna od tega s kakšno osebo smo intimni, pa ne moremo drugače kot tako, da si poiščemo osebo, ki nas bo privlačila.
Sicer pa znanje ni enako znanju. Znanje lahko naredi veliko škode, če vzbuja odpor, strah in povzroča, da začnemo preveč komplicirati in strmeti k idealom.[/quote]
Znanje je res lahko dvorezen mec. Na mnogih podrocjih. Pri spolnosti, npr., sem opazil, da zdravnice zivijo v precejsnjem strahu pred spolnimi boleznimi. Tudi vec kot ves kako (dobro) je lahko, tezje se sprijaznis z nekim povprecjem. Podpovprecna izkusnja pa hitro pomeni konec zanimanja za osebo.

Frigidnost je v glavnem politično stališče. V smislu ženske opozicije moški naravi. Frigidnost je psihološko orožje, s katerim ženske poskušajo moškim iz neke maščevalnosti vzbuditi slabo vest. Frigidnost je priučena podlost, katera bi morala biti kazniva po zakonu. Če ti ni več do spolnosti, se loči, prekini razmerje s partnerjem, posveti se nabiranju presežnih kilogramov po slaščičarnah in daj moškim mir.

če je baba frigidna, naj vzame v zakup, da bod ec užitke iskal drugje, pa mirna Bosna.

Do sem se strinjam, lahko bi rekel nekakšna prepoved približevanja. 🙂 Pa vendar je le to pogosto le odziv na neko moško vedenje do nje same. Torej frigidnost je zelo verjetno le posledica nekega nezadovljivega medsebojnega odnosa. Medsebojni odnos pa zavisi tudi od tega, kakšen odnos ima posameznik do samega sebe, ne le do drugega.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Do sem se strinjam, lahko bi rekel nekakšna prepoved približevanja. 🙂 Pa vendar je le to pogosto le odziv na neko moško vedenje do nje same. Torej frigidnost je zelo verjetno le posledica nekega nezadovljivega medsebojnega odnosa. Medsebojni odnos pa zavisi tudi od tega, kakšen odnos ima posameznik do samega sebe, ne le do drugega.[/quote]

Itak, da je stvar odnosa do sebe. Če je babetina že po naravi hlod v postelji, ne more še tak jebač čudežev ustvarjat. Samo njim je najlažje dedce za vse krivit. Je bolj simpl kot sebe porihtat.

Do sem se strinjam, lahko bi rekel nekakšna prepoved približevanja. 🙂 Pa vendar je le to pogosto le odziv na neko moško vedenje do nje same. Torej frigidnost je zelo verjetno le posledica nekega nezadovljivega medsebojnega odnosa. Medsebojni odnos pa zavisi tudi od tega, kakšen odnos ima posameznik do samega sebe, ne le do drugega.[/quote]

Itak, da je stvar odnosa do sebe. Če je babetina že po naravi hlod v postelji, ne more še tak jebač čudežev ustvarjat. Samo njim je najlažje dedce za vse krivit. Je bolj simpl kot sebe porihtat.[/quote]
No, ne narobe razumet. Ni vedno le posledica odnosa do sebe. Če se moški do ženske vede, kot svinja s kurbosom, ji tud njen najboljši odnos do sebe ne bo priklical potrebe po spolnosti z njim.

Moreš razumet, da mnogo žensk uživa v svojem mazohističnem pristopu k stvari. Rade trpijo svoje bedake na sebi. Zakaj se redno srečujejo v postelji s tipi, ki jim ne odgovarjajo. Če ti v seksu ne odgovarja, ti verjetno tudi drugje ne. Najbrž katastrofe v spalnici ne odtehta njegovo očarljivo srebanje goveje župe za mizo. Toliko žarnic in varovalk tudi v bajti najbrž ne zamenja, da bi se za to splačalo potrpeti štirideset let slabega seksa? Zakaj torej trpijo take tipe celo življenje? Saj jim ne bi bilo treba. Greš narazen, pa je. Če te moderne feministke načevljajo že zaradi napačne znamke žvečilnih, bi tudi frigidnjače lahko kaj v tej smeri ukrepale. Očitno one uživajo v srednjeveškem stališču glede spolnosti, ko se je smatralo, da v zakonskih dolžnostih baba simbolično trpi redno pokoro za grehe svoje prednice Eve iz svetega pisma.

Morem priznat, da na taksno katastrofo od zenske, kot je zgornji opis, se v zivljenju nisem naletel. Pa bi ze statisticno gledano moral. Tako, da si bom domisljal, da sem na njen odnos na seksualnost do mene tudi sam vplival, lol.

Sem pa srecal ze res svasta, in ce bi dalj casa z nekaterimi vztrajal, bi se tudi v kaj zgoraj opisanega znalo izrojiti. Samo, da bi bi jaz tista frigidnica, lol.

Je pa dolocen tip zenske, ki te najprej potegne notri z vsem kar zna, potem pa z igranjem frigidnosti dejansko namerno kontrolira moskega. Gre za znano patologijo obnasanja.

Samo, če ima nekdo nonstop smolo samo s takimi, se bo slej kot prej moral vprašat, kako mu to vedno rata. :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close