Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Frigidnost

Frigidnost

Ali je3 katera tu frigidna? Kako razumete frigidnost? Ali jo je mogoče ozdraviti?

Ob napačni osebi ne…..

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

ta beseda me asociira samo na kakšno 18. stoletje, na drugo ne

ne vem kaj sploh to pomeni? vzvišen, ošaben?

Neee, frigiden pomeni GLUP!!:)

Neee, frigiden pomeni GLUP!!:)[/quote]

predvsem tisti ki to napiše…

Neee, frigiden pomeni GLUP!!:)[/quote]

predvsem tisti ki to napiše…[/quote]

Ja, kajne?:)
Ti tudi ne veš kaj je to? Potrudila sem se samo zate:)

http://lmgtfy.com/?q=frigidnost

Ni slabih inštrumentov, slabi so glasbeniki! Mislim, da na svetu ni frigidne ženske.

Torej na zamenjam partnerja. Nekako sem prepričana, da je nekaj narobe z menoj pa ne vem kaj.

OK, ali pri masturbiranju dosežeš orgazem? Če ja, potem je vsekakor nekaj narobe s partnerjem. Čeprav sploh ni čisto nujno, da je to nekaj nepremostljivega.

A zdej je pa kr partner kriv, če je kdo frigiden? Če se tipu ne dvigne, tud ni kriva ženska!

🙂 zakon napisano :

Če ne dosežeš orgazma, je čas da spreminiš sebe, če jmisliš, da je kriv partner, jih boš zamenjala še 10000:)
Sicer eni res ne znajo, ampak po večini je potrebno veliko skupne prevožene poti, pogovorov, da se ve, kaj komu paše….

In kako si prišla do tega prepričanja ?

Se počutiš sproščeno ob njem ali ne ?

Frigidnost ne obstaja. Če ženska nima nobene spolne želja, je pri njej nekaj “porušeno” na čustveni ravni, lahko tudi kakšne zlorabe ali drugi travmatični dogodki, ki sploh niso nujno povezani s spolnostjo. Pri spolnosti se to samo najprej pokaže, da “zablokira”, ker gre za takšno občutljivo oz zelo intimno področje, kjer je človek nekako najbolj razkrit oz. gol pred drugim tudi v psihičnem smislu. Moški načeloma tudi lažje ločijo spolnost in čustva, pri ženskah pa je to bolj prepleteno, tudi boljši pokazatelj, ker če ženska ne uživa v spolnosti, tako ji samo njeno telo sporoča, da ni s pravim moškim. Mogoče edino, če je pri majhnem deležu žensk narobe nekaj v hormonalnem smislu (zmanjšano izločanje spolnega hormona), le takrat gre za telesno hibo. Vsaj jaz si to tako razlagam…

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Vprašanje za ženske med 45 in 48 letom starosti.
Moja soproga je že dlje časa brez volje do seksa,če se ji poskušam približati ali dotakniti ji gre na smeh,že dlje časa zaradi tega nimava spolnih odnosov. Naj povem,da sam nimam nobenih težav in si intimnih odnosov želim.
Nevem kaj naj si mislim?? Ali je prisoten nekdo drug v njeeni glavi in življenju?
Hvala za odgovor!

Ni slabih inštrumentov, so samo slabi glasbeniki.
Naučiti se je treba igrat na inštrument :).

Frigidnost ne obstaja. Če ženska nima nobene spolne želja, je pri njej nekaj “porušeno” na čustveni ravni, lahko tudi kakšne zlorabe ali drugi travmatični dogodki, ki sploh niso nujno povezani s spolnostjo. Pri spolnosti se to samo najprej pokaže, da “zablokira”, ker gre za takšno občutljivo oz zelo intimno področje, kjer je človek nekako najbolj razkrit oz. gol pred drugim tudi v psihičnem smislu. Moški načeloma tudi lažje ločijo spolnost in čustva, pri ženskah pa je to bolj prepleteno, tudi boljši pokazatelj, ker če ženska ne uživa v spolnosti, tako ji samo njeno telo sporoča, da ni s pravim moškim. Mogoče edino, če je pri majhnem deležu žensk narobe nekaj v hormonalnem smislu (zmanjšano izločanje spolnega hormona), le takrat gre za telesno hibo. Vsaj jaz si to tako razlagam…[/quote]

ampak zlo pomembno je, da si ti to tko razlagaš. mogoče si prebereš kako si znanost to razlaga, mejčken več vrednosti je v tem koker v tvoji razlagi :)))))

Mogoče jo le žgečka.

Ni nujno ,da je smeh samo reakcija na žgečkanje

Ma, dokler se smeje ti kar nadaljuj…… 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

očitno nisi uštekal bistva mojega vprašanja pa tudi tega ne,komu je namenjeno !

ampak se ji tip zdi smešen do te mere, da njegovo dvorjenje ne pritiska več na njene hormone, ampak…

Kamerat še želel si boš, da ti kaj napiše kdo, ki ti je enak po spolu… :)))
Kakaor se sedaj obrača pisanje vprašanih bo ta tvoj bmv1200 po obdelavi le še kup neuporabne pločevine… 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Reakcija na kaj pa je še lahko smeh, ko se te nekdo dotika? Po tvoje?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Posmeh?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close