Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek frigidnost – help!!!

frigidnost – help!!!

Obupana vedno bolj kajti ne morem in ne morem doziveti orgazma. Se NIKOLI ga nisem!!! Trudim se, je pa res, da se zelo tezko sprostim, pa ne vem zakaj. Zdaj sicer ze dolgo nimam fanta in tudi potrebna sexa nisem nikoli. Niti sama se ne morem pripeljati do orgazma. Stara sem 22, prvic pri 16 ih. Zgubila sem se tisto malo zaupanja vase, ki v postelji se kako prav pride, ne pocutim se samozavestno, mislim, da sem neuporabna v postelji…in tako se vrti ta zacaran krog, se mi je ze zgodilo, da sem fanta zavrnila samo zato, ker sem se bala, kaka polomija bo v postelji. Ne vem kaj naj, vsi nasveti iz raznih revij niso pomagali. A mislite, da je lahko psihicnega izvora? Moj prvi fant ni bil ravno prijazen do mene in imam se zdaj vcasih travme pa je ze 5 let od takrat?
A mislite, da je upanje zame? Da zazivim kvalitetno seksualno zivljenje?
Popolnoma sem na tleh zato bo vsak nasvet dobrodosel!
Lp

lol!!!!!!!!! umiram od smeha!!!!!!

mislim, da se preveč obremenjuješ s svojo “uporabnostjo” v postelji
in predvsem vrzi vse te revije stran……….očitno imajo pri tebi
kontra učinek……….kar ti manjka je čutnost in ljubeznivost do
sebe…….imej se dobesedno malo bolj rada in ne obremenjuj se,
če nimaš tipa…………pri 22 letih mogoče res misliš, da si odkril sex,
ampak za večino žensk pride pravo uživanje kar nekaj let kasneje.
Seveda s pravim partnerjem………..ne moreš izgubiti zaupanja v
moške samo zaradi enega………na svetu jih je še veliko…….
srečno in lp

najprej o celi stvari dobro premisli, tako upam da boš ugotovila od kje izvira tvoj problem. Kajti vedno je vse v glavi.
Ko to rešiš, se počasi, brez stresa in velikih pričakovanj loti samozadovoljevanja. In ne pozabi: NOBENA ŽENSKA NI FRIGIDNA!!!!!

Ne obupaj, poskusi se sprostiti. Predvsem ko boš seksala ne upaj preveč oz. ne misli na to, da moraš za vsako ceno doživeti orgazem. Prepusti se občutkom. Če bo, bo, če ne bo, bo mogoče drugič.
Jaz skoraj vedno doživim orgazem, k temu pa po mojem zelo pripomore stiskanje nožničnih mišic med spolnim odnosom oz. med samozadovoljevanjem.

Kaj naj ti rečem , mislm da nisi še dovolj spoznala svojega telesa…..

Veliko sreče v spoznavanju…

Lp, Uroš

HA, draga no name!

Veš, vse je v glavi! Zapomni si en pregovor in si ga vklesaj nekje za večno in sicer: Vse na svetu je mogoče če človek to želi in hoče!

Spoznaj svoje telo, uživaj sprosti se, ma kake revije, spusti se na realna tla! Daj malo romantike zraven, ne na silo in za vsako ceno, pa bo vse!

Kako pa bi rekli športniki če bi za vsako ceno morali na vsaki tekmi zmagati (oz. če ne, bi vrgli puško v koruzo).

Vse karte imaš v rokah!

Priporočam pa ti, da daj veliko na predigro (pa tudi če boš uporabila banane) naj te ne bo sram, bodi vroča-strastna v postelji, to je življenje!

Uživaj!

Poleg vsega naštetega je zelo pomembno, da popolnoma zaupaš fantu.

Ojla!

Ni ne skrbi preveč, tvoj čas bo še prišel. Naša družba, televizija, filmi, časopisi, revije vse preveč poudarjajo seks in seks in z njim povezane užitke, pozabljajo pa, da je na svetu še toliko lepega. V vsakem filmu je ljubezen med moškim in žensko prikazana najmanj kot en strasten poljub ali pa kar padeta skupaj dol in se poseksata, v resnici pa človek pred telesno ljubeznijo potrebuje veliko nežnosti, pogledov, nasmehov, objemov, božanja,…..Tega nas ne naučijo.
Tudi jaz sem bila v mladosti precej neuporabna za seks, čisto preprosto mi ni bilo do njega. Danes je vse drugače, kar razganja me od želja. Ampak vedno pa potrebujem veliko nežnosti. Najprej je tista nežnost do samega sebe. Začni raziskovati svoje telo in se razvajati. Sonči se, kopaj, pojdi v savno, si doma privošči dišečo kopel ob svetlobi svečk, namaži se s kakšno posebno kremo, nauči se uživati. Preberi knjigo Pet jezikov ljubezni in odkrij, kateri jezik je tvoj. Toliko lepega te čaka!! lp

če nisi nikoli doživela orgazma, ne pričakuj,da ga boš s tipom(ne rečem,da ni lepo) ampak do tega moraš najprej sama.Nauči se samozadovoljevati, kaj ti je dobro kaj ne in takrat se lahko uskladiš s fantom.,Srečno

Mhm, se strinjam, najprej moraš spoznat svoje telo, odkrivati tvoje lastne erogene cone, potem pa šele lahko pričakuješ, da boš doživela orgazem s partnerjem. Ne se silit, počni to, takrat, ko bo res želela. Fantu pa pač razloži pote, ko boš sama spoznala kaj ti paše, kaj naj počne in kako je s tabo. Potem v nadlajevanju pa priporočam čimveč draženja s prsti in jezikom.

Hvala vam, res potrebujem malo spodbude. Kar se samozadovoljevanja tice…ne vem, a so moje blokade v glavi res tako mocne, ampak enostavno ne cutim potrebe po tem oz. nikoli si ne zazelim tega in potem sploh ni nekega uzitka.
Ja grozna sem, tolazim se s tem, da ima Nikita verjetno prav in da moj cas sele pride, pred tem pa moram malo razcistit v svoji zakompleksani glavi in se imet rada, a ne.
Kvaliteten dan vsem!

Mah nehaj se nekaj truditi,pa poskušati sprostitit se,pa nekaj načrtovati….ti se samo predaj užitkom in sčasoma ti bo že prišlo.

delaj tisto kar znaš, ne pa tistega kar ne znaš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mej se rada! To je pomembno!
In privosci si!

Najprej spoznaj sebe, kaj tebi paše in se sama pripelji do orgazma potem šele, ko boš vedela kaj tebi paše boš tudi znala partnerju pokazati kako se te pripelje do orgazma..

Pa obilo ožitkov!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close