Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Frigidne ženske

Frigidne ženske

Kakšne so tvoje seksualne preference v zasebnem življenju, to ni moja stvar, kaj imaš rada in kaj ne. Napisal sem zgolj, kar menim o “čustvenosti” žensk in moških, ki koristijo storitve, ki jih ponuja prostitucija. Ravno čustveni ljudje niso sposobni spolno občevati s komer koli.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Sploh ne funkcioniraš kot tipična ženska, da bi razumela ženske. Nekatere ženske so zelo intuitivne, ampak ti komuniciraš z moškimi kot moški – razumsko. Tebi povzroča težave v komunikaciji in neti konfliktne z moškimi negativen moški animus (moški del ženske psihe), ki pomeni tudi težave v odnosih z moškimi, ki si ga ženska izoblikuje v odnosu z očetom, ki je bil očitno negativen.

Podobno je pri Skeli, ker z moškimi ne znata vzpostaviti “mehkega pristopa”, včasih tudi z malce flirta ali šaljivega erotičnega podtona, ampak z nami razpravljate zgolj na hladni, odmaknjeni in čustveno nedostopni racionalni ravni z intelektualiziranjem, razumskim debatiranjem, polno cinizma, sarkazma – torej kot “moški z moškimi, s katerimi se ne razume najbolje, namesto kot ženska z moškimi”.

Ampak na tej intelektualni ravni vam nagaja ravno ta “moški animus”, ki ženske osmeši, ko se na vsak način hočejo intelektualno kosati z moškimi v argumentiranju (Skelni stavki so zelo odrezani, cinični in kratki, polno predsodkov glede spola, podobno je pri tebi). Kakšen bi moral biti ta nivo “zdravega ženskega komuniciranja” na ustrezni intelektualni ravni, je mogoče dober vzgled Pandora, ki ohrani intelektualno raven razprave, a hkrati ohrani svojo ženstvenost. Torej njen odnos do moških je pozitiven, zato ne dela “intelektualnih spodrsljajev”, se ne poslužuje cinizma, sarkazma, ni zadirčna, nima želje po razvrednotenju moških, se ne vidi v vlogi žrtve (moških), ne sortira moških na ne vem kakšne vse butaste kategorije …[/quote]

Kaj no, meni se zdita čist OK. Včasih ju sicer zgrabi “ta trda”, ampak takrat ju je treba – tako kot šnicel – malo potolčt, da spet postaneta mehke :-))))[/quote]

Aja? Prid no mal sem, da te mal potolčem :-)))
Mmmm viš si mu lušte naredu, dans bom pa telečje zrezke naredila 🙂

Kakšne so tvoje seksualne preference v zasebnem življenju, to ni moja stvar, kaj imaš rada in kaj ne. Napisal sem zgolj, kar menim o “čustvenosti” žensk in moških, ki koristijo storitve, ki jih ponuja prostitucija. Ravno čustveni ljudje niso sposobni spolno občevati s komer koli.[/quote]

Pozabu si eno mejčkeno dejstvo – da jih ne koristim.
Pa sej….dejstva so itak malenkost, s katero se ne obremenjuješ, ko
razvijaš silne teorije o meni….

Kakšne so tvoje seksualne preference v zasebnem življenju, to ni moja stvar, kaj imaš rada in kaj ne. Napisal sem zgolj, kar menim o “čustvenosti” žensk in moških, ki koristijo storitve, ki jih ponuja prostitucija. Ravno čustveni ljudje niso sposobni spolno občevati s komer koli.[/quote]

razvijaš silne teorije o meni….[/quote]

Ne vem, saj pravim, to ni moja stvar, če jih koristiš ali ne. Pisal sem v kontekstu čustvenosti, ker si napisala, da si “prečustvena”, a ne da bi pomislila, da je to v popolnem nasprotju s čustvenimi ljudmi, saj je pogoj, da seksajo, le če razvijejo čustva do teh, s katerimi imajo spolne odnose… Nisem vedel, da tako “pametne” ženske razmišljate,? ;)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

razvijaš silne teorije o meni….[/quote]

Ne vem, saj pravim, to ni moja stvar, če jih koristiš ali ne. Pisal sem v kontekstu čustvenosti, ker si napisala, da si “prečustvena”, a ne da bi pomislila, da je to v popolnem nasprotju s čustvenimi ljudmi, saj je pogoj, da seksajo, le če razvijejo čustva do teh, s katerimi imajo spolne odnose… Nisem vedel, da tako “pametne” ženske razmišljate,? ;)))[/quote]

Vidiš, še spet tvoj osnovni problem. Ne prebereš v redu, oziroma
prebereš, pa takoj v glavi sprocesiraš svojo verzijo “kaj sem jaz
OČITNO mislila”…in pol pišeš, kot bi bila ta tvoja verzija resnica.

Kje točno sen napisala, da sem prečustvena?
(ne bom ti linka limala, en orgazem na teden je itak preveč zate)

Se lahko strinjam…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close