Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Frigidne ženske

Frigidne ženske

Robi, jaz te pa sploh ne bom vprašala, če si ti v realnem življenju tudi tako nestrpen do ljudi, ki niso po tvojih merilih (mož/žena + otroci), ker preprosto vem, da si.
Si predstavljam, da si tak kot marsikdo v moji okolici: zagrenjen, ker mu gre v vezi slabo, zato pa teži vsem samskim zakaj nimajo otrok in se zgraža nad ločenci in nad samohranilkami, da so grozni, ker so šli narazen. Tipično in pogosto.

To je tako tipično in pogosti vzorec tvojega življenjskega okolja, da ga vse preveč posplošuješ in projiciraš še na druge.
Mogoče bi bilo dobro zate, če zamenjaš okolje. Pa ne rabiš iti v blok, ker vem, da tega ne maraš. 🙂

To je tako tipično in pogosti vzorec tvojega življenjskega okolja, da ga vse preveč posplošuješ in projiciraš še na druge.
Mogoče bi bilo dobro zate, če zamenjaš okolje. Pa ne rabiš iti v blok, ker vem, da tega ne maraš. :)[/quote]

Kako češ zamenjat okolico, če pa glede na mon, povsod taki prevladujete.

Pa ti si res en tak cuker, da bi te človek z veseljem…… obliznil, če bi smel, če ga ne bi sladkorna doletela…. :)))

Če povzamem Debelčico in njene teze:
Zebe jo v nogice, ker nima copat zato ji ni za užitke, ki jih omogoča reprodukcija. 🙂
Čaka pomlad, da bo lahko šla bosa po rosni travi, kjer bo lovila metulje in duhala cvetlice… :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

ON: še dobro, da obstaja kontracepcija.

Mogoče bi bilo dobro zate, če zamenjaš okolje. Pa ne rabiš iti v blok, ker vem, da tega ne maraš. :)[/quote]

Kako češ zamenjat okolico, če pa glede na mon, povsod taki prevladujete.[/quote]
Vidiš tisto, kar želiš videti. 🙂
Ker ti je pomembno le to v kar sama verjameš in ne kakšni smo v resnici.

Kako češ zamenjat okolico, če pa glede na mon, povsod taki prevladujete.[/quote]
Ker ti je pomembno le to v kar sama verjameš in ne kakšni smo v resnici.[/quote]

Uf, želim si videti strpne moške, moške, ki skrbijo za svoje otroke, moške, ki jim ni čudno, če nekdo nima otrok in tako naprej. Pa to na monu bolj malo vidim. Izjema so samski, ne vem a poroka to skvari moške ali kaj?

Dvomim, da jih želiš videti. To potem več ne bo v skladu s tvojimi prepričanji in tvojo sliko o moških.
Če bi želela videti realno, bi vedela, da MON ni ves svet in da sem večinoma prihajajo ljudje po nasvet in tisti, ki imajo težave.

Ker ti je pomembno le to v kar sama verjameš in ne kakšni smo v resnici.[/quote]

Uf, želim si videti strpne moške, moške, ki skrbijo za svoje otroke, moške, ki jim ni čudno, če nekdo nima otrok in tako naprej. Pa to na monu bolj malo vidim. Izjema so samski, ne vem a poroka to skvari moške ali kaj?[/quote]

Zunanjega sveta ne moreš spremeniti, lahko pa spreminjaš svojega, kamor tudi vključujemo izbiro nazorsko podobnih ljudi. Kdor si pač želi ali ne želi imeti otrok, si pač izbere partnerja s podobnimi željami. Kako in kaj drugi mislijo, npr. nek Franček ali Metka, tudi forumaši, je povsem nepomembno – razen, razen če imaš slabo samozavest in ti je mnenje tujcev pomembno. Ampak potem imaš spet ti težavo.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ne, k sreči mon ni ves svet, ker tule gor, ko pride kdo s težavo,ga takoj zatolčete v stilu kako je neumen. Tako, da si ne upa več spraševat za nasvet.

Uf, želim si videti strpne moške, moške, ki skrbijo za svoje otroke, moške, ki jim ni čudno, če nekdo nima otrok in tako naprej. Pa to na monu bolj malo vidim. Izjema so samski, ne vem a poroka to skvari moške ali kaj?[/quote]

Zunanjega sveta ne moreš spremeniti, lahko pa spreminjaš svojega, kamor tudi vključujemo izbiro nazorsko podobnih ljudi. Kdor si pač želi ali ne želi imeti otrok, si pač izbere partnerja s podobnimi željami. Kako in kaj drugi mislijo, npr. nek Franček ali Metka, tudi forumaši, je povsem nepomembno – razen, razen če imaš slabo samozavest in ti je mnenje tujcev pomembno. Ampak potem imaš spet ti težavo.[/quote]

EJ, samo tvoj avatar ustreza tvojemu pisanju, glede zrrelosti seveda 🙂

Zunanjega sveta ne moreš spremeniti, lahko pa spreminjaš svojega, kamor tudi vključujemo izbiro nazorsko podobnih ljudi. Kdor si pač želi ali ne želi imeti otrok, si pač izbere partnerja s podobnimi željami. Kako in kaj drugi mislijo, npr. nek Franček ali Metka, tudi forumaši, je povsem nepomembno – razen, razen če imaš slabo samozavest in ti je mnenje tujcev pomembno. Ampak potem imaš spet ti težavo.[/quote]

EJ, samo tvoj avatar ustreza tvojemu pisanju, glede zrrelosti seveda :)[/quote]

Ti imaš to srečo ,da sploh ne rabiš avatarja, namreč dejansko sliko o nekom pove pisanje in ne sličica.. 😉

Mali Matjaž, tvoj avatar in tvoje pisanje sta usklajena. Ne čudi me tvoj avatar, ker sem te kar precej brala tu gor :).

Gospodična, pa to sem ti zgoraj ravno omenjal, da nam ne sme biti pomembno, kar drugi pišejo, če smo samozavestni. Ampak ta samozavest je seveda krhka ali lažna, v kolikor ne znamo ustrezno utemeljiti in argumentirati, kar pišemo. Sklici na sličice (avatarje) ti ravno ne morejo biti v oporo pri podajanju stališč, ker to pač ni veljaven argument.

Ej, mali Matjaž, tudi žaljenje ni ravno izraz samozavesti, saj to veš, a ne? Kot načitan fant, bi pa že moral vedeti, da se beseda gospodična uporablja takrat, ko želiš neko žensko ponižati. MOgoče bi moral kak poslovni bonton prebrati, da bi se izobrazil v tej smeri glede gospodičen.
Jako samozavest imaš :). Lahko mi rečeš tudi dojenčica, če bo to pomagalo k tvoji samozavesti.

Oh, malo bockanja je vedno dovoljeno med spoloma. Vsega pa tudi ne smeš zameriti, gospodična. 😀

Čakaj malo, če ti pišeš, je bockanje, če jaz je pa žaljenje?

Tega pa res nisem vedel, da se izraz gospodična uporablja kot žaljivka.

Imaš ti še kak drug hobij, poleg ocenjevanja forumašev ?

Če to uporabiš za 15 letnico, ni žaljivka. Če pa za zrelo žensko to uporabiš pa je žaljivka, ker se smatra, da jo hočeš ponižati. Ne daj bože, da to na kakem poslovnem sestanku rečeš ženski.

Najprej si bo moral zaposlitev poiskat, šele potem bo hodil po sestankih 😉

Tega pa res nisem vedel, da se izraz gospodična uporablja kot žaljivka.[/quote]

Haha… :))) Nekatere že pogled užali. 😀
Gospodično pomeni neporočeno žensko. 🙂

Če to uporabiš za 15 letnico, ni žaljivka. Če pa za zrelo žensko to uporabiš pa je žaljivka, ker se smatra, da jo hočeš ponižati. Ne daj bože, da to na kakem poslovnem sestanku rečeš ženski.[/quote]

Glej jo, kak si smešna. A ni to moj cilj? 😀

O mali Matjaž, boš moral pa še kako knjigo v roke vzeti, ne gospodična ni enako neporočena ženska.
Kaj tudi ti nisi nikoli hodil v službo ali pa mogoče na faks, da bi te zadeve poznal?

http://bos.zrc-sazu.si/cgi/neva.exe?name=ssbsj&tch=14&expression=zs%3D17913
Meni ti točno tako deluješ
gospodična gospodíčna -e ž (ȋ) 1. spoštljivo naslov za doraslo mlado žensko
zato gre za kompliment. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close